Min anti-ældende hemmelighed? Pleje med Q10!

Hvorfor se ældre ud end højst nødvendigt? Ved at bruge plejeprodukter med Q10 og anti-rynkeeffekt kan du forebygge for tidlig ældning af huden.

Brug Q10-produkter til at bekæmpe rynker

Ung og fast hud – hvem vil ikke gerne have det? Vores hud ældes forskelligt, hurtigere eller langsommere fra person til person afhængig af vores natur, og hvor sund vores livsstil er. NIVEA Q10-produkter er på din side, når det gælder anti-ældende pleje.

Fakta bag Q10
Coenzyme Q10 eller bare Q10 produceres naturligt i kroppen og bidrager væsentligt til alle kroppens cellers funktioner. Coenzymet findes ligesom et vitamin i hele kroppen og understøtter rigtig mange af de processer, som er vigtige for, at vi kan leve. Q10 er særligt nødvendigt for cellernes energiproduktion i mitokondriet. Den fungerer også som antioxidant og afværger frie radikaler både i og uden for cellerne. Frie radikaler øger hudens aldring og skader cellerne. Desuden findes Q10 også i cellemembraner og i lipider i hudens overflade, hvor de udfører en vigtig opgave som antioxidant. Q10 beskytter huden mod de skader, som opstår på grund af UV-stråler.

NIVEAs forskningsresultater 

Alle NIVEA-produkter er udviklet med udgangspunkt i vores særdeles veludviklede innovationskultur og kompetencer opbygget gennem årtiers forskning i hud. NIVEAs forskningsteam har kendt til Q10s effekt i mere end et kvart århundrede. Vores videnskabsfolk har lavet omfattende undersøgelser af coenzymet Q10s effekt på menneskets hud og har integreret resultaterne i hudplejeprodukter så langt tilbage som i 1998. Den dag i dag er Q10-produkter efterspurgt over hele verden. Der sælges en krukke med NIVEA Q10 hvert andet sekund.

Huden har brug for energi og et godt forsvar

Hudens eget coenzym Q10 er afgørende for at generere energi og beskytte huden mod stress fra iltning. Mængden af Q10 i vores hud bliver mindre med alderen. Anti-ældningsprodukter med Q10 hjælper effektivt vores hud.

Q10: En videnskabelig opdagelse

  • Den amerikanske videnskabsmand Frederick L. Crane opdagede enzymet i 1957.
  • Den britiske kemiker Peter Dennis Mitchell fandt ud af, hvordan Q10 arbejder i cellerne. I 1978 modtog han Nobelprisen i kemi for sit arbejde.
  • Beiersdorfs videnskabsfolk var de første til at forske i effekten af Q10 på vores hud, og de har brugt det i hudplejeprodukter siden 1998.

Coenzymet Q10s egenskaber

To af de allervigtigste funktioner, som coenzymet Q10 har på kroppen, er produktion af energi og beskyttelse af cellerne.

Vores Q10-forskning til din hud

Ved lokal påføring af produkter, som indeholder Q10, trænger coenzymet ind i hudens yderste lag. Huden bliver således tilført det betydningsfulde stof Q10 ved regelmæssig brug.

Vores Q10-forskning til din hud

Vores videnskabsfolk ved Beirsdorfs forskningscenter i Hamborg har i årtier sat standarden for udviklingen af coenzymet Q10 til hudpleje verden over.

Vores Q10-forskning til din hud

NIVEAs forskere var de første, der brugte Q10 som en bestanddel i hudplejeprodukter til forbrugerne.


Anti-rynke og cellulite-produkter med Q10 fra NIVEA

Inden for anti-ældende pleje har Q10 længe været anvendt som et værdifuldt stof i produkter som NIVEA Q10-serien.

Se yngre ud: Ikke kun i ansigtet

NIVEA-produkter med Q10 til pleje af dit ansigt

Din ansigtshud er følsom og udsat for miljømæssige påvirkninger dagen lang. Derfor er det vigtigt med en dagcreme som NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Energy Day Care SOF 15.

Se yngre ud: Ikke kun i ansigtet

NIVEA-produkter med Q10 til pleje af dine hænder

Din alder ses først på dine hænder. Forkæl dig selv med en fugtighedsgivende håndcreme som for eksempel NIVEA Q10 Anti Age Hand Creme. Den forebygger effektivt de første tegn på hudens ældning.

Se yngre ud: Ikke kun i ansigtet

NIVEA-produkter med Q10 til pleje af din krop

Efterhånden som du bliver ældre, mister din hud sin fasthed og elasticitet over hele kroppen. NIVEA Q10 Firming Body Lotion strammer ved regelmæssig brug huden op på bare to uger!

Anti-rynkepleje med Q10 er alt, hvad din hud behøver

NIVEA Q10plus Serum

NIVEAs forskningsteam har mange års ekspertise og ekstraordinær ekspertviden omkring Q10 i huden. Du kan få fordel af denne viden med det nye, særdeles effektive indhold i Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls.

Patenteret effekt
De innovative NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls indeholder den højeste koncentration af hudens eget effektive stof Q10 i NIVEAs Q10plus Anti-Rynke-serie. For første gang i NIVEAs historie er de aktive perler i Q10plus blevet kombineret med en hydrogel for at skabe et særdeles effektivt anti-rynkeserum. Denne unikke, patenterede formel på Q10, hyaluronsyre og kreatin reducerer synligt rynkerne og beskytter dem mod for tidlig reformering. Du får en glattere hud, som ser både yngre og friskere ud.

Altid frisk: Med aktiv dispenser

Serummets anti-rynkeeffekt genaktiveres, hver gang den bruges. Ved tryk på dispenseren sprænger de små perler på vej gennem dispensernes hoved og blander sig med hydrogel til et særdeles effektivt serum, som trænger ind i huden. Du opnår den bedste effekt ved at påføre dit ansigt NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls hver morgen og aften. Den er også særdeles velegnet som base til make-up, da den blødgør og forbedrer hudens fremtoning.


Hold dig ung i længere tid!

Hvis du ønsker at give dine anti-rynkerutiner et ekstra boost, kan du selv gøre noget. Med den rigtige kost, en smule motion og rigelig med god søvn kan du hjælpe din hud til at se ung ud i længere tid.

Sådan holder du din krop og hud i form i længere tid

Dyrk motion

Ved at dyrke motion får dit væv bedre cirkulation, og det kan også ses på din hud. Du styrker også dit immunforsvar. Du behøver ikke en gang at dyrke skemalagt motion. Du kan for eksempel bare tage trapperne i stedet for elevatoren – din hud vil elske det.

Sådan holder du din krop og hud i form i længere tid

Vær opmærksom på din kost

Kalcium, jern og C-vitaminer forebygger hudens tegn på ældning. Derfor skal du sikre dig, at du spiser masser af grøntsager, fisk og bælgfrugter.

Sådan holder du din krop og hud i form i længere tid

Sov godt

Når du får søvn nok, holder du dine celler friske. Når du sover, aktiveres forskellige regenereringsprocesser i kroppen. Sørg for at få mellem 7 og 8 timers søvn hver nat. Så får du til gengæld en frisk, sund hud.