Grøn Te Ekstrakt til Huden

Grøn te er kendt som en super ingrediens, der har en række fordele for huden. Hvad er grøn te godt for? Det kan du læse mere om her. Find ud af alle den grønne tes mange fordele, og hvordan du kan inkorporere den i din hudpleje for at opnå en strålende og sund hud.

Grøn Te Fordele

Grøn te har en række fordele og kan bruges på mange forskellige måder. Grøn te kan drikkes lige som anden te, smøres direkte på huden, eller indgå i hudplejeprodukter for sammen med andre ingredienser at give en sund hud.

Hvad er grøn te?

Grøn te er en te, der stammer fra Camellia sinensis planten. Grøn te blev oprindeligt brugt som medicin og stammer fra den samme type plante som dens artsfælle, den sorte te. Forskellen på grøn te og sort te, er at grøn te ikke fermenteres før den dampes og tørres.

Grøn te som antioxidant

Grøn te indeholder både polyfenoler og catechin (også kendt som EGCG). EGCG findes mest koncentreret i grøn te og har vist sig at indeholde kraftfulde naturlige antioxidanter, der hjælper med at forebygge og behandle infektioner og hudproblemer.

Grøn te indeholder ikke blot stærke antioxidanter, hvilket alene giver grøn te fordele for hud, men har også en antiinflammatorisk effekt, som er god til behandling af hudens aldring, gigt, kræft, kardiovaskulære sygdomme, diabetes og fedme. Grøn te har uendelige fordele!

Grøn te har vist sig at være det mest effektive stof imod hudinflammation og kræftrelaterede ændringer i huden. Der er derfor ingen tvivl om, at grøn te er godt for din hud.

Hvad er grøn te godt for?

  • Anti-inflammatorisk
  • Antioxidant
  • Antikarcinogen
  • Antimikrobiel

Grøn Te Hud - 7 fordele ved grøn te udrensning af huden

1. Bekæmper hudkræft

Takket være indholdet af stærke antioxidanter i grøn te, er teen med til at fremme reparation af DNA, hvilken kan forebygge nogle af de typer hudkræft, der kan opstå ved overdreven solbadning og solskoldning.

2. Mindsker irritation & rødme i ansigtet

de antiinflammatoriske egenskaber i grøn te hjælper huden med at mindske irritationer og rødmen, hvis den smøres på huden.

3. Minimere akne

Grøn te som hudplejeingrediens er god til at åbne tilstoppede porer og rense huden grundigt. Det skyldes teens antibakterielle egenskaber, som bekæmper infektioner og efterlader huden glat og ren. Prøv NIVEA Naturally Good Cleansing Toner til at fjerne urenheder og rense huden efter en lang dag. Produktet indeholder 98% ingredienser af naturlig oprindelse og efterlader huden blød og opfrisket.

4. Regenerering og genopbygning af huden

Grøn te fordele for huden inkluderer en god celleomsætning og regenerering takket være indholdet af E-vitamin. E-vitamin giver også masser af fugt og hjælper med at styrke hudens naturlige barriere.

5. Mindsker mørke rander og hævede øjne

grøn te til ansigtet  mindsker mørke rander og poser under øjnene på grund af sit indhold af koffein, der er med til at få de betændte blodkar om øjnene til at skrumpe.

6. Lysner huden

grøn te er en fantastisk antioxidant, der ikke blot holder huden klar og beskyttet, men også efterlader den lysere og glattere.

7. Bekæmper tidlige aldringstegn

grøn te virker foryngende på huden og reparerer hudcellerne samtidig med at den bevarer hudens kollagenniveau, hvilket forbedrer hudens spændstighed og er med til at glatte de fine linjer og rynker ud. 

Grøn te ekstrakt & fedtet hud

Idet grøn te er baseret på EGCG, er den effektiv til behandling af fedtet hud, da den mindsker produktionen af talg i huden, hvilket er med til at reducere udviklingen af akne og bumser. Det skyldes, at hvis huden overproducerer talg, vil talgen tilstoppe porerne og give akne.

Lav din egen grøn te-maske derhjemme

Det er så nemt!
Bland 3-4 spiseskefulde rismel med en kande grøn te. Lad det køle af og smør det i ansigtet. Nemt, ikk?

Grøn Te & NIVEA

Hvis du hellere vil rense dit ansigt med et færdigt produkt, så tjek NIVEAs produkter med grøn te.
NIVEA Naturally Good Milky Cleanser er en helt igennem skøn formulering med effektiv grøn te ekstrakt. Den renser i dybden og fjerner urenheder og makeup, samtidig med at den er mild ved dine øjenvipper. Rensemælken er lavet med 99% ingredienser af naturlig oprindelse.
NIVEA Naturally Good Cleansing Toner er ligeledes en skøn formulering med effektiv grøn te ekstrakt. Toneren er god til at fjerne makeup, snavs og urenheder, samtidig med at huden efterlades blød og opfrisket. Dette produkt er lavet med 98% ingredienser af naturlig oprindelse.

Se hele Naturally Good produktlinjen