DEN BEDSTE ANSIGTSRENS

En god hudplejerutine er baseret på at rense ansigtet dagligt. Lær hvordan du foretager en ansigtsrensning, så du opnår en sund og smuk hud

DERFOR ER EN ANSIGTSRENS GRUNDLAGET FOR EN STRÅLENDE HUD

Huden i vores ansigt skal stå model til meget. Hver gang vi tager makeup på, rører ved vores ansigt eller går på gaden i støv og bilos, er huden udsat. Derfor er det vigtigt at rense ansigtet to gange dagligt for at fjerne snavs og døde hudceller.

En god ansigtsrens som fx NIVEA Sensitive Cleansing Milk fjerner alle former for snavs og efterlader din hud frisk og glat - den perfekte base til din fugtighedscreme og makeup.

ANSIGTSRENS - DE 8 MEST ALMINDELIGE FEJL

 1. Jeg vasker kun mit ansigt med vand: Vand alene har ikke evnen til at fjerne olieopløseligt snavs som fx makeup eller overskydende talg - faktisk kan vask med lunt eller varmt vand virke udtørrende for huden
 2. Jeg eksfolierer mit ansigt hver dag: Dette kan gøre mere skade end godt; det er ikke nødvendigt og kan gøre din hud irriteret. Lær mere i vores eksfolieringsguide 
 3. Jeg bruger almindelig sæbe til at vaske mit ansigt: Sæbe kan fjerne hudens naturlige olier, så den føles mere stram og tør end før. Desuden er sæbe med til at forstyrre din huds normale pH-værdi.
 4. Jeg vasker kun mit ansigt om aftenen: Om morgenen kan bakterier fra din pude, dit spyt og olie fra dit hår sætte sig i dit ansigt. Så sørg for at rense huden i ansigtet med fx NIVEA Refreshing Cleansing Milk.
 5. Jeg vasker kun mit ansigt om morgenen: Vi har konkluderet, at ansigtsrensning er vigtig om morgenen, men det er ekstra vigtigt at rense huden om aftenen. Fedtstoffer, rester af snavs og forurening ophober sig i ansigtet i løbet af dagen, så det er essentielt at rense huden i ansigtet om aftenen.
 6. Jeg vasker mit ansigt med varmt vand: Alt for varmt vand kan udtørre ansigtet og ødelægge det sarte væv og den følsomme hud i ansigtet. Brug lunkent vand i din hudplejerutine.
 7. Jeg er ligeglad med hvilken ansigtsrens, jeg bruger til mit ansigt: Sørg for at finde den bedste ansigtsrens til din hudtype - kombineret, tør, normal og fedtet hud har allesammen forskellige behov.
 8. Jeg vasker mit ansigt mere end to gange om dagen: Det kan måske virke som en god idé, men overrensning kan faktisk medføre en overproduktion af fedt, da huden vil forsøge at kompensere for renseprodukternes udtørrende virkning.

DEN BEDSTE ANSIGTRENS - TRIN FOR TRIN

Tips til hvordan du renser ansigtet rigtigt, så du på ingen tid får en ren og glat hud.

Vask dine hænder

hvis dine hænder har bakterier på sig, bliver disse overført til dit ansigt - første vigtige skridt til den bedste ansigtsrens er derfor altid at vaske dine hænder.

Gør ansigtet vådt

plask lidt lunkent vand i ansigtet for at fugte det. Dette forbereder huden på en grundig rens.

Påfør ansigtsrens

tag en lille mængde ansigtsrens og massér det forsigtigt ud i ansigtet - sørg for at fordele ansigtsrens godt ud over det hele, men undgå det sarte øjenområde.

Skyl ansigtet

efter at have masseret produktet godt ind i huden skylles det hele af med lunkent vand. Brug hænderne eller en klud. Et voila - så er din hud ren og opfrisket! Nemt, ikk?

HVOR MANGE GANGE OM DAGEN SKAL JEG RENSE MIT ANSIGT?

Det er en udbredt misforståelse, at du ikke behøver at vaske dit ansigt om morgenen. Din hud regenererer og skiller sig af med de døde hudceller, mens du sover. Du kan også opleve, at din hovedpude overfører fedt og snavs til dit ansigt. Derfor er det en god ide at rense ansigtet to gange om dagen

Hvordan rense huden i ansigtet - 5 TIPS

 • Brug altid lunkent vand – er vandet for varmt, dehydrerer og udtørrer det din hud
 • Gnub ikke huden, når du smører ansigtsrensen ud - det gælder især ved det sarte øjenområde 
 • Undgå at overrense – to gange om dagen er nok
 • Anvend ikke hudplejeprodukter, der indholder skrappe kemikalier
 • Rens morgen og aften

FIND DEN BEDSTE ANSIGTSRENS

Det er vigtigt at finde en ansigtsrens, der passer til din huds behov og efterlader den ren og frisk.

Tjek vores store udvalg af NIVEA ansigtsrens med micellar water, rensemælk, renseservietter og gel ansigtsvask. Sørg for at vælge en ansigtsrens uden parfume og parabener og få en sund og strålende hud!