Vil du høre mere om de nyeste kampagner, produkter og råd fra NIVEA? Så er du kommet til det rigtige sted! Søg i de seneste emner og konkurrencer, og find baggrundsinformation om nye produkter og kampagner i butikker og online.
Filter
Sorter

Se NIVEAs nyeste highlights

Leder du efter noget nyt og anderledes? Kom og se vores highlights. Her finder du mange emner og råd, som kan hjælpe dig med at finde frem til dit nye look. Vi kan hjælpe dig med at finde og beslutte dig for de produkter, der er bedst til dig og dine særlige behov og præferencer. Uanset om du er på udkig efter de nyeste tips til at forbedre dit helbred og styrke dit hår, eller du søger efter måder at holde din hud blød og fuld af glød, sørger vi for, at du nemt og hurtigt kan finde det. Leder du efter en god gaveide? Få inspiration i vores highlightede produkter og ideer, og se de mange måder, hvorpå du kan hjælpe familie og venner med deres kropspleje.

 

Se de mange gode måder, du kan håndtere alle din krops plejebehov

Du kan finde de nyeste og bedste emner og artikler lige her. Vores gode ekspertartikler og informative viden er lige her for at hjælpe dig med at få de kosmetiske og hygiejniske resultater, du har ledt efter. At vælge de rigtige artikler og produkter til dig er hurtigt og nemt. Du skal blot bruge vores filtre – som du finder øverst på siden – og sortere i vores artikler ud fra emne, produkttype eller andre forhold. Her hos NIVEA er vi stolte af at kunne give dig både produkter og indhold af høj kvalitet. Desuden er vi glade for at kunne give dig vores ekspertråd, guides, gennemgange og andre informative artikler. Lad os hjælpe dig med at finde det, du søger.

 

Vi gør vores bedste for at gøre det nemt for dig

At passe på vores kunder og fans er vores førsteprioritet. Derfor tror vi hos NIVEA på, at du kan have stor glæde af de ting og artikler, som vi har fremhævet. De indeholder både de nyeste produkter og information og er velegnet til at håndtere dine behov – uanset om det er hårpleje, hudpleje, solbeskyttelse eller andre emner, som kan hjælpe dig med at bevare og forbedre din naturlige skønhed. Vi giver dig både produkter og information om pleje – og vi hjælper dig også med at finde ud af, hvilken hud- og hårtype du har. Det er svært at vælge det rigtige produkt eller de rigtige teknikker, hvis du ikke ved, hvad du har at gøre med. Derfor er vi for at sikre os, at du ved det. Så kig dig omkring!