Filter
Sorter

Tag de rigtige skridt mod en glad og sund hud i solen

Vi ved alle, at solens ultraviolette stråler kan være skadelige for vores hud, hvis vi bliver udsat for solen for længe. Men vi er ikke her for at bede dig om at undgå solen. Solen er der for at blive nydt; dens stråler varmer os og giver os en smuk solbrune hud. Se vores udvalg af produkter og find ud af, hvordan du ikke kun kan holde dig beskyttet mod solens stråler, men også bruge dem til din fordel. Her på siden finder du råd om, hvordan du kan beskytte din hud både før og efter din tid i solen.


Vær altid forberedt

De fleste elsker solen. Uanset om man slapper af på stranden eller hygger sig i haven, er vi her for at informere og inspirere dig til at finde nye sunde måder, du kan nyde solen på. Vores eksperter kan hjælpe dig med at vælge de rigtige produkter til at holde din hud beskyttet og forberedt på solens stråler. Solbadning er en normal del af sommeren for mange mennesker, og D-vitamin har også sine fordele for kroppen. Men du er nødt til at forblive beskyttet, så en dejlig dag i solen ikke bliver til en ubehagelig solskoldning!


Lad NIVEA hjælpe dig med at tilbringe de bedste måneder i solen sikkert

Vores artikelsamling om solpleje er bred og varieret, så vi har gjort det nemt for dig at navigere. Ved at bruge vores emnefiltre - placeret øverst på siden - kan du hurtigt og simpelt sortere artiklerne efter dine interesser og behov. Uanset om du ønsker at forbedre din solbrune farve i solen eller du leder efter nogle sikre produkter til din familie, er det vigtigt at forstå vigtigheden af solpleje og hvilke behov dig og din familie har i solen. Så klik dig igennem vores samling af artikler og find nøjagtigt de tip og tricks om solbeksyttelse, du har brug for.