Din guide til natcreme og hudpleje om natten

Mens du sover, er dine hudceller allermest modtagelige over for regenerering. At pleje sin hud med bl.a. en natcreme om natten har en masse fordele for din hud.

Din guide om natcreme og hudpleje om natten

Opdag, hvad der sker med din hud, mens du sover, og de mange fordele ved at pleje sin hud om natten.

5 fordele ved at pleje sin hud om natten

  • Giver din hud al den fugt, den har brug for for at holde sig hydreret hele natten
  • Du påvirkes ikke af UVA- og UVB-stråler om natten, så du kan fokusere på at fugte fremfor at beskytte
  • Renser porerne, så du kan forebygge hudorme, rødmen, og bekæmpe bumser og en ujævn teint
  • Natcremer kan trænge bedre ind, mens du sover, sammenlignet med når du er aktiv i løbet af dagen
  • Du drikker ikke vand i løbet af natten, så topisk fugt gør huden godt
     
 

Hvad sker der med din hud, når du sover?

En vigtig del af din skønhedspleje er at få nok søvn, da det er mens du sover, at huden genopbygger og reparerer sig selv. Når du får den tiltrængte hvile, vil dine celler regenerere sig og udskifte døde og ødelagte hudceller med nogle nye friske. På den måde rettes op på den skade, som de frie radikaler har forårsaget (molekyler i luften kan skade hudens DNA og forskynde dens aldring) i løbet af dagen.

En del af genopbygningsprocessen består af produktion af kollagen, som sørger for at holde din hud fyldig og ikke rynket. Fordelen: Du får en strålende og sund teint.

Ved at smøre din hud med en intensivt fugtgivende creme som fx NIVEA Express Hydration Body Lotion hver aften, kan dine hudceller blive ordentligt gendannet og genopbygget.

Hvad skal din hudplejerutine om aftenen indeholde?

Tips til at give din hud, hvad den har brug for i løbet af natten og dermed vågne op med en silkeblød hud.
Hvad skal din hudplejerutine om aftenen indeholde?

Tag et bad

I modsætning til om morgenen har du meget bedre tid om aftenen til et afslappende kar- eller brusebad. Det er en rigtig god måde at rense, eksfoliere og genopfriske din hud efter en lang, anstrengende dag. Vær mild ved huden ved at rense den med lunkent i stedet for varmt vand. Skab en afslappende stemning ved hjælp af stearinlys og afslappende musik.
Hvad skal din hudplejerutine om aftenen indeholde?

Forkæl din hud

Nyd at du ikke hænger i en klokkestreng, og brug tiden, før du går i seng, på at pleje din hud og slappe af i badet. Forkæl dig selv med en skøn, nærende olie som fx NIVEA Shower Oil Natural, der efterlader din hud blød og smidig.
Hvad skal din hudplejerutine om aftenen indeholde?

Fugt til hele kroppen

Det bedste tidspunkt at smøre sin hud ind i bodylotion er lige efter badet, når huden er allermest modtagelig og bedst absorberer de blødgørende ingredienser. Jævnlig brug af bodylotion, som fx NIVEA Express Hydration Body Lotion, inden du går i seng, vil efterlade dig med en strålende hud.
Hvad skal din hudplejerutine om aftenen indeholde?

Fjern dagens makeup

Inden du går i seng, er det vigtigt at fjerne dagens makeup for at undgå tilstoppede porer og en forværring af akne og irriteret hud. Prøv fx NIVEA MicellAIR Expert Waterproof Water til let at fjerne selv den mest hårdføre makeup. Med et dybderenset ansigt giver du dine hudplejeprodukter de bedste forudsætninger for at kunne virke effektivt.
Hvad skal din hudplejerutine om aftenen indeholde?

Giv dig tid til at pleje ansigtet

Når du har fjernet al makeup og har renset ansigtet, er det tid til at påføre toner, serum, fugtighedscreme, øjencreme og eventuelle andre ansigtsprodukter, du bruger. Prøv den nye NIVEA Essentials 24H Moisture Boost Soothe Night Cream natcreme i geleform, som i løbet af natten vil forvandle din hud, så du vågner med en frisk, strålende glød. Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, så anvend en natmaske, inden du går i seng.

Hvorfor skal du altid bruge en god natcreme?

Imens du sover, mister din hud helt naturligt fugt. Derfor er det så vigtigt at tilføre huden topisk fugt, inden du går i seng. Det kan du gøre ved hjælp af en god natcreme og/eller en effektiv natmaske. Forskellen på en natcreme og en dagcreme er, at natcremen er specielt designet til at pleje og forynge din hud, mens du sover. Dagcremen derimod holder din hud velplejet i løbet af dagen.

NIVEA Q10 Firming Body Lotion er fyldt med det avancerede energikompleks bestående af coenzymet Q10, kreatin og L-Carnitin for at holde din hud frisk. Smør hele kroppen ind efter dit aftenbad, og inden du går i seng. Så er du sikker på at vågne op med en silkeblød hud om morgenen.

Til dit ansigt og din hals kan du anvende NIVEA Q10 Power Extra Nourishing Night Cream, der sørger for, at du vågner op med et glattere, fastere og gennemfugtet ansigt og halsområde. Produktet, der også indeholder coenzymet Q10, er specielt designet til at virke i løbet af natten, hvor din hud er allermest modtagelig over for de plejende ingredienser.

Giv din hud trykmassage

Det er afslappende og terapeutisk at massere kroppens trykpunkter. Forkæl din hud med en næringsrig kropsolie samtidig med, at du forbedrer blodcirkulationen og løser op for stress. NIVEA Q10 Firming Body Milk er formuleret med intensivtvirkende indholdsstoffer, der fugter og forbedrer din hud over tid.

Flere gode skønhedsråd, som du ikke vil gå glip af