Hvad er coenzymet Q10?

Coenzymet Q10 har haft stor betydning for udviklingen af hudpleje mod rynker, og forskning har vist, at det har en lang række plejende egenskaber.

COENZYM Q10: FAKTA

Find ud af, fordelene og den plejende virkning af Q10 og NIVEA Q10 produkter, så du kan bevare en frisk og ung hud.

Q10 - et produkt af mere end 20 års forskning

I mere end 20 år har Beiersdorf intensivt forsket i coenzymet Q10 for at finde ud af præcis, hvordan det virker og kan have en positiv indflydelse på din hud. Det har resulteret i en række antirynke-produkter, som på naturlig vis forebygger hudens aldringsproces.

HVAD ER Q10?

Q10 er et coenzym, der naturligt findes i kroppens celler. Det er vigtigt for produktionen af energi og for hudens evne til at kunne regenerere og reparere sig selv. Vores hud udgør kroppens yderste lag, som hver dag udsættes for en række eksterne påvirkninger, herunder oxidativ stress skabt af solens UV-stråler. Samtidig kan indvendige processer være med til at frigive frie radikaler, som kan skade huden yderligere. Men hvad er så coenzymet Q10's rolle? Coenzym Q10, eller CoQ10, frigives som en antioxidant, der bekæmper den oxidative stress. Enzymet er derfor vigtigt for at din hud ser glat og sund ud.

Fordelene ved Q10?
Efterhånden som vi bliver ældre mindskes mængden af naturligt Coenzyme Q10 i vores hud. Da coenzymet er en vigtig antioxidant, der er nødvendig for produktionen af energi, så vil en reduktion af Q10 betyde, at huden er mere tilbøjelig til at få stress og skader. Dermed vil den også være mere tilbøjelig til at få fine linjer og blive rynket. Så hvis du vil bevare en ung hud længere, så bør du gøre Q10 produkter til en del af din daglige hudpleje.Hvilke unikke egenskaber gør Q10 banebrydende inden for hudpleje?

Forskning udført af Beiersdorf har vist, hvordan de plejende egenskaber af coenzymet Q10 kan understøtte hudens naturlige funktioner og beskytte den mod skader, der ellers vil resultere i synlig ældning af huden.

Der er ingen tvivl - Q10 Plus har en fantastisk effekt på huden

Studier har vist, at regelmæssig brug af Q10 Plus forbedrer den naturlige genopbygning af kroppens CoQ10 niveau. Det forøger også den Q10, der dannes via metabolisering. Med andre ord indikerer dette, at Q10 faktisk absorberes og anvendes af huden i produktionen er af energi.

Q10 Plus Genopbygningsstudie

Beiersdorfs forskere var nogle af de første, der fandt frem til coenzym Q10's mange fordele for huden. Lige siden har de stået for en lang række forskningsstudier med fokus på Q10 og hudpleje. I forbindelse med lanceringen af NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Replenishing Serum Pearls blev der udført et studie med fokus på, om NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Replenishing Serum Pearls også kunne genopbygge Q10-niveauet i huden.

Studiet blev udført med 82 testpersoner, der to gange dagligt skulle smøre sig med produktet. Over en periode på syv måneder indsamlede og analyserede 24 forskningseksperter efterfølgende resultaterne. Resultaterne talte for sig selv - ved at påføre NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Replenishing Serum Pearls to gange dagligt i to uger blev mængden af CoQ10 i huden væsentligt forøget.


INTEGRER Q10 PLUS I DIN HUDPLEJERUTINE

Et par enkelte tips, der sikrer at din hud får det fulde udbytte af coenzymet Q10.

Hvad er seneste nyt inden for antirynkepleje med coenzymet Q10?

NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Replenishing Serum Pearls er det NIVEA produkt, der indeholder den højeste dosis af coenzym Q10. Den unikke formulering med hyaluronsyre og kreatin blødgør ikke blot huden, men får dit ansigt til at fremstå yngre og strålende.

Påfør Q10 den rigtige måde

  • Sørg for at din hud er ren og tør, inden du påfører fugtighedscreme. Påfør altid serum inden din dagcreme for at sikre, at virkestofferne kan trænge helt ned i dybden og skabe synlige resultater.
  • Arbejd forsigtigt serum ind i huden ved at massere det ud over ansigtet med dine fingerspidser.
  • Kombiner serumet med en Q10 Plus dagcreme som for eksempel NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra Nourishing Day Cream for at opnå en endnu større antirynkeffekt.

Et enestående serum: NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Replenishing Pearls

Den innovative formulering i NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Replenishing Pearls kombinerer Q10 Plus med en fugtende gel  en kombination som virker effektivt mod rynker.  Så hvilke resultateter kan du forvente af Q10? Fine linjer og rynker bliver tydeligt mindre synlige, samtidig med at dannelsen af nye rynker forsinkes. Dermed bevarer din hud et ungt og friskt udtryk længere. Formuleringen med hyaluronsyre og kreatin giver huden en blødere overflade og hjælper den til at absorbere så meget fugt som muligt. Resultatet er en glat og fin hudstruktur.