opstramning af hud

Vores bedste råd til opstramning af hud og til at finde de bedste opstrammende produkter

Hvordan opnås en stram hud med Q10?

Og hvad indeholder de bedste opstrammende cremer? 

Q10 er en antioxidant, der findes naturligt i kroppens celler og som hjælper med at beskytte huden. Den dannes af cellerne og kan også optages gennem kosten. Men også cremer til opstramning af hud og antiaging hudplejeprodukter med Q10 kan hjælpe med at bekæmpe aldringstegn og holde huden glad og sund.

Den findes i hver celles mitokondrie og er ansvarlig for kropscellernes metabolisme. Den giver hudcellerne energi og bevarer dem faste og spændstige, idet den understøtter hudens kollagenreserver, som virker opstrammende og hjælper med at bevare en elastisk hud.

Q10 findes i en række fødevarer: kød, fisk (især sardiner), æg, planteolier, nødder, mandler, soja, kartofler, grønne grøntsager som spinat og broccoli, og særligt bælgfrugter har et højt indhold af Q10.

Care products with the skin’s own Q10: The foundation for firm skin

DEN BEDSTE FORMULERING TIL EN OPSTRAMMENDE OG OPFRISKENDE CREME

NIVEA har skabt den bedste formulering til en opstrammende creme med sit indhold af en helt særlig energisammensætning med coenzymet Q10, L-carnitin og kreatin. Denne formulering virker opstrammende og plejer effektivt hudcellerne.

- Q10 producerer kroppens naturlige benzin, der er essentiel for cellernes produktion af energi.
- Huden har brug for L-carnitin til at producere metabolisk energi
- Kreatin fungerer som et batteri, der på én gang oplader og frigiver den genererede energi til cellerne.

Resultat? Hudcellernes energi forøges, hvilket understøtter regenereringen, reparationen og delingen af cellerne. Ved at pleje din hud med den bedste opstrammende creme vil den føles fast, spændstig og blød.

BEVAR EN ELASTISK HUD MED DE BEDSTE PLEJEPRODUKTER MED HUDIDENTISK Q10

Har du lyst til at prøve en opstrammende creme med Q10? Følg vores anbefalinger til at finde den opstrammende creme, der passer bedst til dig:

OPSTRAMNING AF HUD - ANSIGT

 • Prøv NIVEA Q10 Power Firming Day Cream SPF30, som er en dagcreme, der giver dig en blød hud hele dagen. Med solfaktor 30 beskytter den samtidig din hud mod UV-stråler, så du kan hjælpe med at forebygge tegn på aldring. Da Q10 i produkterne er identisk med hudens egen, vil den give huden nyt liv ved at genopbygge, hvad den mister i takt med, at vi bliver ældre. Du kan også anvende NIVEA Hyaluron Cellular Filler Firming Eye Cream som et ekstra boost til dine øjenomgivelser.
 • For at opnå det bedste resultat skal du anvende dagcremen sammen med NIVEA Q10 Power Firming Night Cream, som plejer huden i dybden, mens du sover.

Opstramning af slap hud på kroppen


HVAD DU KAN GØRE MERE FOR AT FÅ EN FAST HUD

Hvor hurtigt vores hud aldres varierer i forhold til, hvor sundt vi lever. Giv din daglige kropspleje et ekstra boost ved at holde dig aktiv. Med den rette kost, masser af motion, en god søvn og anvendelse af de bedste opstrammende cremer kan du hjælpe med at holde din hud spændstig.

ØVELSER TIL OPSTRAMNING AF HUD I ANSIGT

Sørg for at få masser af motion - meget gerne i den friske luft. Hudvævet opnår en bedre cirkulation, og blodet bærer ilt og næringsstoffer rundt i kroppen, samtidig med at de frie radikaler, der kan ødelægge din kollagen, udskilles. Dermed forbedres hudens evne til at opstramme slap hud. Desuden kan motion mindske stress og reducere produktionen af fedtstoffer i din hud, der ellers kan give tilstoppede porer. Hvis du træner udenfor i solen, så husk at smøre dig med solcreme eller brug cremer med SPF for at give din hud et ekstra beskyttende lag.

SPIS EN SUND KOST

Med den rette kost, masser af motion og en god nats søvn, kan du aktivt være med til at holde din hud yngre længere. Vitaminer og mineraler er vigitige for at bevare en fast hud, og din kost skal indeholde:

 • Frisk frugt og grøntsager
 • Fisk og bælgfrugter
 • Undgå for mange fødevarer med transfedtsyrer og mættede fedtsyrer
 • Omega-3 fedtsyrer - findes i fisk som laks, tun, sardiner, makrel og ørred. Omega-3 regulerer den fedtproduktion, der hjælper med at forebygge akne og som forsinker hudens aldringsproces.
 • Valnødder, pistacienødder, mandler og pekannødder er gode til at sænke kolesterolniveauet, er rige på E-vitamin og fyldt med antioxidanter, som er vigtige for at bevare et godt helbred.

FÅ MASSER AF SØVN

Skønhedssøvn er ikke blot et billedligt begreb. Søvn er vigtig for vores skønhed. Når vi sover, går kroppen i gang med sit regenereringsprogram, hvor ny kollagen dannes, så huden bliver fyldigere og glattere og mindre rynket. Søvn er også god for huden omkring øjnene, idet at for lidt søvn kan give væskeophobninger under øjnene, der giver hævelser og gør blodårerne tydeligere, så mørke skygger træder frem på grund af træthed. Når vi sover, lukker vi øjnene, så vores øjne også får en pause, og søvnen giver huden en klarere og mere strålende fremtoning. Så sørg for at få 7-8 timers søvn hver nat, og din hud vil se udhvilet og sund ud. Brug en god natcreme til at give din hud et regenererende boost i løbet af natten.

HVAD SKYLDES ET UNDERSKUD AF Q10 I KROPPEN?

Alder er en vigtig grund til, at indholdet af Q10 i dine celler ikke regenereres lige så hurtigt, som når du er ung. 

 • Helbredsmæssige forhold som fx hjertesygdom kan også forårsage et mindsket indhold af Q10 i din krop.
 • Fysisk udmattelse, sygdom, stress eller en usund livsstil får kroppen til at forbruge en masse næringsstoffer til at reparere sig selv, hvilket betyder, at kroppen har ekstra behov for Q10.
 • Hvis du ikke spiser madvarer med Q10 eller sørger for at tage kosttilskud med Q10, får kroppen ikke dækket sine tab. Det kan påvirke din hud, der mister sin spændstighed og elasticitet.
 • UV-stråler påvirker også produktionen af kollagen i huden, idet de dræber de overfladiske hudceller og giver langvarige hudskader.

Det er derfor vigtigt, at du sørger for at tilføre din krop Q10 i form af fx en opstrammende creme for at sikre en fast og elastisk hud og via din kost eller kosttilskud.