blond hår kvinde smilende

Sådan får du opstramning af din hud

Tips til at forhindre løs hud og forbedre hudens teint.

LØS HUD : HVORFOR OPSTRAMME DEN?

Din hud er din bedste accessory, og det er ekstremt vigtigt at passe godt på den. Alle skal kunne føle sig godt tilpas i deres egen hud. Men løs hud  kan give anledning til bekymring. Hvad forårsager løs hud? Og vigtigst af alt, hvordan kan du slippe af med løs hud og opstramme huden? Læs videre for at finde ud af svarene på disse spørgsmål, inklusive yderligere tips og tricks til at hjælpe med at opstramme din hud.

Hvad forårsager løs hud?

Løs og løs hud opstår, når huden begynder at miste elasticitet, som du bliver ældre. Når din hud begynder at modnes, oplever din krop hormonelle ændringer, og din evne til at heles bliver langsommere. Dette forårsager et fald i kollagen i din hud, et protein, som er det, der gør det muligt for huden at springe tilbage, når den strækkes. Når elasticiteten er tabt, har din hud svært ved at komme tilbage på plads, hvilket får huden til at hænge løst.

Overskydende hud i ansigtet og på kroppen er almindelig, og det er noget, som alle sandsynligvis vil opleve. De mest almindelige årsager til løs hud er overdrevet vægttab, aldring, graviditet og mangel på en ordentlig hudplejerutine:

kvinde, der anvender Nivea ansigtscreme
Hvad forårsager løs hud?

Overdrevet vægttab

At lægge hårdt arbejde for at komme af med overskydende kilo kan komme med en frustrerende bivirkning. At tabe sig meget på kort tid kan forårsage løs og løs hud. Dette skyldes, at overskydende vægt lægger pres på bindefibre, der fæstner sig til huden, hvilket får dem til at strække sig og miste elasticitet. Når fibrene og kollagen er beskadiget, er huden ikke i stand til at hoppe tilbage tæt til kroppen efter at være kommet af med overvægt.

Hvad forårsager løs hud?

Aldring

Efterhånden som huden begynder at modnes, begynder produktionen af kollagen og elastinfibre at aftage. Begge disse proteiner er essentielle for opstramning af huden og elasticitet. En anden effekt af aldring er, at din krop begynder at producere mindre hyaluronsyre, som spiller en vigtig rolle i at hjælpe huden med at bevare fugten og forblive elastisk.

Hvad forårsager løs hud?

Graviditet

Løs hud er almindeligt for kvinder efter graviditet. Under graviditeten strækker huden sig til cirka 48-56 cm på det største sted. Efter fødslen vender din hud muligvis ikke tilbage til sin position med det samme.

Hvad forårsager løs hud?

Mangel på ordentlig hudpleje

Mangel på ordentlig hudpleje kan fremskynde ældningsprocessen, hvilket sandsynligvis får huden til at hænge. Miljømæssige stressfaktorer såsom overeksponering for solen eller andre forurenende stoffer er et glimrende eksempel på, hvad der forårsager løs hud. At overveje at tilføje nogle anti-aging hudplejeprodukter til din daglige rutine ville være en god start for at holde din hud ordentligt beskyttet. 

Hvis du vil vide, hvor elastisk din hud er, så prøv ""knibetesten"". Ved at knibe og holde et område i et par sekunder og slippe det, vil du være i stand til at teste, om din hud stadig bevarer en god elasticitet, ved at tjekke, om huden hurtigt bliver flad. Hvis huden tager længere tid om at springe tilbage til sin position, har din hud sandsynligvis mindre elasticitet.


OMRÅDER AF KROPPEN, DER KAN UDVIKLE OVERSKYDENDE HUD

Overskydende hud kan udvikle sig næsten overalt på din krop. De mest almindelige områder omfatter: ansigt, hals, arme eller omkring din mave. Afhængigt af hvilket område, kan overskydende hud forårsage irritationer fra løse dele, der gnider mod faste dele af din hud, og i nogle tilfælde kan det føre til sår eller endda infektioner. Hvis du oplever nogle af disse symptomer, anbefales det kraftigt, at du konsulterer en læge.
 
Fedt og overskydende hud kan have lignende udseende. For at skelne mellem de to er det vigtigt at bemærke, at man ikke let kan tage fat om fedt. Hvis du er i stand til at klemme din hud og trække den væk fra kroppen, har du højst sandsynligt at gøre med overskydende løs hud.

kvinde, der anvender Nivea ansigtscreme

SÅDAN SLIPPER DU AF MED LØS HUD

Afhængig af årsagen til, at din hud bliver løs og slap. Huden kan muligvis trække sig tilbage til sin oprindelige position af sig selv over måneder eller år. Men mulige måder at slippe af med løs hud inkluderer:
kvinde, der anvender Nivea bodylotion

Hold dig i form
Minimer synligheden for løs hud ved at udføre vægttræning efter dit vægttab, for at erstatte tabt fedt med muskler. Din hud vil have svært ved at tilpasse sig en mindre ramme, når du har båret på overskydende fedt i lang tid. Ved at træne og forblive i form kan du få en stramme din hud og opbygge en sundere krop.

Tabe sig
Underliggende fedt kan få huden til at virke meget løsere, end den er. At opretholde en sund, afbalanceret kost, mens du træner for at sikre, at du også taber dig, vil hjælpe med at få din hud til at se fastere og strammere hud.

Massage
Massage kan forbedre blodgennemstrømningen og øge produktionen af kollagen. Ved at massere områderne med løs hud kan dette forbedre cirkulationen til området, hvilket igen kan være med til at opstramme løs hud.

Hudopstrammende cremer
Hudopstrammende cremer, der indeholder ingredienser, som øger niveauet af kollagen og elastin, kan være yderst effektive til opstramning af løs hud. Kollagen binder din hud tættere sammen, hvilket reducerer løs hud. Elastin vil tillade din krops hud at strækkes ud eller springe tilbage til sin oprindelige position.

Andre mulige løsninger til at slippe af med løs og løs hud inkluderer at tage kosttilskud eller vælge kosmetiske procedurer. Det er dog bedst at konsultere en læge først, før du beslutter dig for at fortsætte med en af disse løsninger.


DAGLIGE VANER TIL AT HOLDE DIN HUD FAST

For at hjælpe med at opstramme løs og løs hud op, skal du prøve at føre nogle af følgende tips ind i din daglige rutine:

1. Varme og kolde bade
Skift mellem varme og kolde brusebade for at fremme din blodcirkulation. Koldt vand lukker faktisk porerne, hvilket strammer din hud op.

 

2. Gør det til en vane at bære solcreme
Ultraviolet lys fra solen nedbryder kollagen, så det er vigtigt at bære solcreme dagligt. Solcreme hjælper med at beskytte din hud effektivt mod solskader, samtidig med at den forhindrer rynker og fine linjer.

 

3. Hold dig i bevægelse
Hold dig på farten. Sørg for at tage regelmæssige gåture dagligt og inkorporer enhver form for fysisk aktivitet i din daglige rutine.

 

4. Hold dig sund
Oprethold en afbalanceret kost og sørg for at få mere calcium i din kost. Calcium styrker bindevævet, så vær opmærksom på de høje niveauer af calcium, du kan få fra masser af mineralvand eller at spise yoghurt og ost. Forsøg at undgå sukker!

to piger, der sidder side om side

HVILKE INGREDIENSER SKAL DU SE EFTER, NÅR DU VIL HAVE OPSTRAMNING AF HUD I ANSIGTET

For at forhindre løs hud i dit ansigt, skal du sørge for at passe godt på det. Ønsker du at anvende hudplejeprodukter, som bruger ingredienser, der er videnskabeligt bevist at være gavnlige for anti-aging og som hjælpe med at opstramme din hud? Se herunder:
 

kvinde ser på hendes venstre side

1. Bakuchiol som har vist sig at fremme dannelsen af kollagen.
2. Antioxidanter (ligesom coenzym Q10) som reparerer hudens synlige skader. Antioxidanter som C-vitamin kan modvirke betændelse, som forårsager skade på Kollagenet i din hud.
3. Hyaluronsyre som bruges til at reducere rynker på din hud og forbedre din huds elasticitet.
4. Glykolsyre eller mælkesyre, som kan rense i dybden og hjælpe med at få din hud til at se mere fast ud.

 

 

Kan kollagen modvirke løs hud?

At øge og vedligeholde Kollagenproduktionen i vores krop, efterhånden som vi modnes, kan hjælpe med at modvirke løs hud. Den mest effektive løsning til at opstramme løs hud er at fokusere på at forhindre skaden ved at bruge produkter, som anvender anti-aging-ingredienser til at forhindre hudskader og øge produktionen af Kollagen i din hud. Dette inkluderer ingredienser som Q10, C-vitamin og bakuchiol, som begge er nøgleingredienser til at stimulere produktionen af kollagen.


SÅDAN FORHINDRER DU LØS HUD MED NIVEA: OPSTRAMNING AF HUD TIL ALLE ALDRE

NIVEA har en række anti-aging-hudplejeprodukter, der bruger de fineste ingredienser til at hjælpe med at forhindre yderligere skader og sørge for opstramning af din ansigtshud. At sikre, at du har en ordentlig hudplejerutine, når du er i begyndelsen af tyverne, kan hjælpe med at forhindre, at fine linjer og rynker opstår, når din hud er blevet mere moden. 

Fra vores berigende Q10-formel til vores vegansk-formulerede og yderst effektive bakuchiol-produkter. NIVEAs anti-aging-hudplejeprodukter fungerer som en løsning på dine bekymringer om løs og overskydende hud.
Sådan forhindrer du løs hud med NIVEA: Opstramning af hud til alle aldre

Ønsker du at forebygge rynker og fine linjer?

Q10 Energy Day Cream SPF15 giver din ansigts teint en sundere glød og fungerer som en fugtighedscreme, der reducerer de første ældningstegn og forbedrer hudens fasthed. Q10 Energy Day Cream er beriget med tre antioxidantingredienser (Q10, C-vitamin og E-vitamin) og lindrer tegn på træthed, så du øjeblikkeligt kan tackle dine dage med et boost af ny energi og glattere hud.

 

 

Sådan forhindrer du løs hud med NIVEA: Opstramning af hud til alle aldre

Begynder du at mærke tegn på aldring?

Q10 Power Firming Day Cream hjælper med at genopbygge din hud med energi og beskytte den mod eksterne aggressorer. Dual Action Pure Q10 kan opstramme huden og reducere rynker på dit ansigts teint inden for syv dage. Dette produkt er ekstremt effektivt mod panderynker, kragetæer, kind- og mundområdet og vil efterlade din hud mere næret og glat inden for 24 timer efter påføring.

korthåret kvinde, der holder en Nivea ansigtscreme
kvinde med en Nivea Q10 ansigtscreme
Sådan forhindrer du løs hud med NIVEA: Opstramning af hud til alle aldre

Har du allerede moden hud?

Q10 Power Firming Day Cream er specielt formuleret til hud over 60 år. Beriget med arganolie, som giver 24 timers intens hydrering og synligt reducerer og forhindrer rynkers opståen. Den rene dobbeltvirkende Q10 hjælper med at styrke hudbarrieren og giver en opstrammet teint inden for 14 dage efter påføring.

 

Sådan forhindrer du løs hud med NIVEA: Opstramning af hud til alle aldre

Mangler du en effektiv og innovativ formel?

Cellular Expert Lift Day Cream blev formuleret til sensitiv hud for at omdefinere ansigtets konturer og booste kollagenproduktionen i din hud. Dens veganske formel giver 48 timers intens hydrering og pleje til dit ansigt. Til at reducere dybe rynker og opstramning af den generelle teint bruger denne dagcreme makro og mikrohyaluronsyre til at fugte din hud intenst.

Sådan forhindrer du løs hud med NIVEA: Opstramning af hud til alle aldre

Hvad med din krop?

Firming Body Lotion Q10 er en anti-aging fugtgivende lotion, der er specielt designet til at lindre din hud og give 48 timers langvarig fugt. Denne bodylotion er beriget med C-vitamin, som hjælper med at opstramme og nære din hud, og den efterlader din hud med energi og fuldt hydreret. 

Udforsk flere anti-aging hudopstrammende NIVEA-produkter nedenfor, inklusive en række fugtighedscremer, serummer og olier formuleret med de ingredienser, der er nødvendige for at forhindre løs hud