HVORDAN FJERNER MAN VANDFAST MASCARA

Vandfast mascara er et fantastisk produkt, når du gerne vil have en mascara, der holder hele dagen, men den kan være svær at få af om aftenen. Læs nedenfor, hvordan du bedst fjerner en vandfast mascara og find den øjenmakeupfjerner, der passer bedst til dig.

HVORFOR SKAL DU ALTID SØRGE FOR AT FJERNE DIN MAKEUP ORDENTLIGT?

Hvis du ikke plejer din hud ordentligt og fjerner makeup, inden du går i seng, så kan din hud reagere på forskellige måder. Det kan fx medføre øjeninfektioner, irriteret hud, bygkorn, knækkede øjenvipper, tilstoppede porer med bumser til følge og tør hud. Men bare rolig, vi kan hjælpe dig!

Det er vigtigt at vide, hvordan du fjerner vandfast mascara rigtigt, så du sikrer, at du får det bedste ud af din hudpleje og ikke forårsager irritationer ved at bruge de forkerte teknikker.

FJERN VANDFAST MASCARA

Hvis du sover med mascara kan det få de fine hår til at knække. Men hvordan fjerner man vandfast mascara så forsigtigt som muligt?


Hvis du skal fjerne vandfast mascara så er det en god ide at vælge micellar water, renseservietter eller særlige øjenmakeupfjernere. Disse fjerner enkelt og mildt vandfast mascara, øjenskygge og eyeliner fra øjenvipperne og huden omkring øjnene.

SÅDAN FJERNES VANDFAST MASCARA MED EN VATRONDEL:

 1. Blødgør en rondel med micellar water eller en øjenmakeupfjerner som fx NIVEA Glow Eye Makeup Remover til at fjerne vandfast mascara. 
 2. Påfør med et let tryk på dit lukkede øjenlåg, og lad det sidde et øjeblik - det får mascaraen til at opløses.
 3. Efter nogle få sekunder (tæl til 5) tørrer du forsigtigt mascaraen væk ved at lade vatrondellen glide i nedadgående bevægelser eller indefra og ud.
 4. Gentag indtil mascaraen er helt fjernet.

Vær forsigtig: Når du fjerner makeup fra dine øjne, så er det vigtigt at være så forsigtig som muligt. Gnider eller gnubber du for meget, kan det irritere den sarte hud om øjnene, hvilket kan medføre rødmen og rynker under øjnene.


FORSKELLIGE ØJENMAKEUPFJERNERE

Find den øjenmakeupfjerner, der passer bedst til dig.

 1. Makeup renseservietter
  Disse er perfekte, hvis du ofte er på farten, eller gerne vil have en nem og hurtig måde at fjerne din makeup, inden du går i seng. Prøv NIVEAs renseservietter.
 2. Rens med Micellar Water
  Micellar water er mild mod huden og fjerner makeup effektivt. Prøv NIVEA MicellAIR Expert Water - med sin kombination af det effektive micellar water og tørre olier fjerner den uden problemer vandfast mascara og øjenmakeup.
 3. Olieberiget rens
  Olieberigede renseprodukter indeholder effektive olier, der fjerner makeup og vandfast mascara og samtidig renser ansigtet med en opfriskende rens. Hvis du bruger masser af kraftig makeup, så er dette makeupfjerneren for dig. Prøv NIVEA Double Effect Eye Make-Up Remover.
 4. Rens baseret på naturlige ingredienser
  Er du på udkig efter en makeupfjerner, der er skabt med økologiske ingredienser, skal du prøve NIVEA Naturally Good Cleansing Milk. Den indeholder 99 % naturligt baserede ingredienser og fjerner mildt og effektivt vandfast mascara og makeup.