lady with silky smooth skin from using face serum

ANSIGTSSERUM: NØGLEN TIL EN GLAT HUD

Find ud af, hvordan en god ansigtsserum med aktive ingredienser kan pleje huden i dybden.

DIN GUIDE OM ANSIGTSSERUM

Serum er et af nutidens buzzwords, men hvad er ansigtsserum og gør det egentlig en forskel på din hud?
female with beautiful skin from using face serum

KAN JEG ANVENDE SERUM I STEDET FOR FUGTIGHEDSCREME?

Ansigtsserum er skabt som et supplement til din fugtighedscreme. Det er således ikke en erstatning. Smør dit ansigt med et godt ansigtsserum og efterfølg med en fugtighedscreme som fx NIVEA Hyaluron Cellular Night Cream. Så vil du vågne op med en strålende og sund hud.

HVAD ER ANSIGTSSERUM?

For at få mest mulig gavn af dit serum er det vigtigt at forstå, hvad ansigtsserumet gør. Ansigtsserum er blevet en vigtig del af enhver hudplejerutine og har vist sig at gøre en synlig forskel på, hvordan din hud føles og ser ud - det hjælper dig således med at opnå den glatte hud, du drømmer om.

Serum virker lidt anderledes end almindelige fugtighedscremer. Det indeholder kun få koncentrerede aktivstoffer og langt færre tilsætningsstoffer (dvs. fortykningsmidler, emulgatorer eller olier). Dermed kan formuleringen hurtigt absorberes, og de aktive stoffer kan trænge dybere ind i huden, så den kan nyde godt af den direkte kontakt med de effektive ingredienser. Serum fokuserer så at sige på maksimal "biotilgængelighed". Det påføres direkte på rynker eller beskadiget hud og er et fantastisk produkt til moden hud - især hud over 50 år - men kan med fordel anvendes til alle hudtyper og aldre. Læs vores guide om antiaging hudpleje.

Ansigtsserumets yderst effektive koncentration er perfekt til at behandle særlige hudproblemer, hvad enten det gælder fine linjer, træt hud eller forstørrede porer. For eksempel har NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Anti-Spot Serum en øjeblikkelig udglattende, lysnende og foryngende virkning på træt hud.


FORDELENE VED ANSIGTSSERUM

Ansigtsserum er med sine mange plejende egenskaber blevet en vigtig del af hudplejerutinen.

FIND DEN SERUM DER PASSER TIL DIG

Vores hud er individuel, og det er derfor vigtigt at finde et serum, der passer til netop din hudtype og dine plejebehov. Har du en mere moden hud, er det en god ide at finde en antiaging serum.

Hvis du på den anden side blot ønsker at udglatte hudoverfladen og bekæmpe træthedstegn, så er NIVEA Hyaluron Cellular Filler Firming + Cell Activating Cream fantastisk til at forstærke hudens regenerering og efterlade den silkeblød.

female enjoying applying face serum

EN FORNØJELSE AT PÅFØRE

Ansigtsserum er formuleret, så det er ekstremt koncentreret og let i konsistensen. På den måde kan det hurtigt absorberes i huden og efterlader ingen klistrende hinde i ansigtet. Det er perfekt til dig, der foretrækker en let og vægtløs fornemmelse, når det gælder din hydpleje eller hvis du har fedtet hud.

HVORDAN BRUGES ANSIGTSSERUM?

  • Påfør altid serum efter du har renset huden grundigt og fjernet alle makeuprester.
  • Påfør små prikker serum overalt i ansigtet, inden du blidt masserer det ind med fingerspidserne.
  • Fingerspidsmassagen vil hjælpe serumet med at trænge ind i huden.
  • Vær forsigtig omkring det sarte øjenområde.
  • Efterfølg med en effektiv fugtighedscreme for at øge hudens fugtighedsniveau yderligere.

what is face serum: refines pores

ANSIGTSSERUMS 5 FORDELE FOR HUDEN

FORFIN PORERNE

Forstørrede porer er vanskelige at behandle, men takket være serumets lette konsistens kan de holdes oliefri og rene, og dermed gøre dem mindre synlige og forfine hudens struktur.

lady with brown hair and nice skin from using face serum

ANSIGTSSERUMS 5 FORDELE FOR HUDEN

FORMINDSK TRÆTHEDSTEGN

Søvnmangel kan få din hud til at se træt og livløs ud. Brug af et effektivt serum fremmer cellernes genopbygning og udbedring, så din hud vil se strålende ud, selvom du ikke har fået nok søvn.

lady with blonde hair discovering what is face serum

ANSIGTSSERUMS 5 FORDELE FOR HUDEN

UDGLAT HUDENS OVERFLADE

Idet serumets molekyler ikke blokeres af nogen form for tilsætningsstoffer, kan det trænge dybere ind i porerne, mens det udglatter hudens overflade og giver den en blødere struktur.

lady with mature skin using face serum

ANSIGTSSERUMS 5 FORDELE FOR HUDEN

FORMINDSK SYNLIGHEDEN AF FINE LINJER OG RYNKER

Et ansigtsserum som NIVEA Q10 Power Pampering Oil har en kraftfuld formulering, der effektivt mindsker synligheden af rynker og modvirker dannelsen af nye. Ved jævnlig brug vil din hud se revitaliseret og ungdommelig ud.

close up of lady with face serum on her cheeks

ANSIGTSSERUMS 5 FORDELE FOR HUDEN

HJÆLPER HUDEN MED AT HOLDE PÅ FUGTEN

En af de væsentligste fordele ved ansigtsserum er dets evne til at låse fugten inde i huden. Formuleringer med ingredienser som hyaluronsyre kan forbedre hudens indhold af fugt, samtidig med at hudbarrieren forstærkes, så din hud efterlades sund og frisk.