HVAD ER HYALURONSYRE?

Hyaluronsyrens gode egenskaber for huden

ALT DU HAR BRUG FOR AT VIDE

Hyaluronsyre findes i flere og flere ansigtsplejeprodukter.Derfor har vi samlet alt information om hyaluronsyre, så du kan få svar på alle dine spørgsmål og lære præcis, hvordan hyaluronsyre skal påføres i ansigtet.

HVAD ER HYALURONSYRE?

Hyaluronsyre lyder farligere end det er. De fleste af os kunne aldrig drømme om at smøre syre i ansigtet, men hyaluronsyre er egentlig et gelelignende stof, der har en unik evne til at holde på fugt. Faktisk produceres det naturligt i kroppen for netop at hjælpe huden med at holde på fugten. Det findes også i vores øjne, led og bindevæv. 
 
Vi producerer mindre og mindre hyaluronsyre efterhånden, som vi bliver ældre. Som resultat bliver vores hud mere tør og mindre elastisk, hvorfor vi får rynker. Derfor anvendes hyaluronsyre som en effektiv anti-aging-komponent i ansigtscremer og serum. Hyaluronsyre kan binde vand 1000 gange sin egen vægt. 

HYALURONSYRENS GODE EGENSKABER FOR HUDEN

 • Hydreret hud - hyaluronsyre holder din hud fugtet og strålende
 • Antirynke-egenskaber - da hyaluronsyre kan binde store mængder vand, så holder det huden fugtet og hjælper med at forebygge rynker, foruden at det virker som fyldstof i eksisterende rynker, så de fremstår mindre tydelige.
 • Helende egenskaber - Smøres sår med hyaluronsyre har det vist sig at gøre sårene mindre og fjerne noget af smerten.
 • Antioxidant - får huden til at fremstå sund


HYALURONSYRE & DIN DAGLIGE HUDPLEJERUTINE

Selv den bedste hyaluronsyre vil ikke kunne holde din hud sund, strålende og rynkefri med mindre, du kombinerer den med en god daglig hudplejerutine. Det gælder især i takt med, at du bliver ældre.

OM MORGENEN:

 1. Vask dit ansigt, når du vågner om morgenen, så du fjerner den snavs, der har samlet sig i løbet af natten, og er klar til at tage hul på en ny dag. Prøv NIVEA Refreshing Wash Gel.
 2. Smør dit ansigt med en fugtighedscreme som fx NIVEA Refreshing Day Cream, der holder på fugten i løbet af dagen og gør rynker mindre synlige.
 3. Anvend en solcreme til ansigtet med høj solfaktor for at forebygge tegn på aldring og undgå hudskader forårsaget af solen.

INDEN DU GÅR I SENG:

 1. Fjern eventuel makeup med NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Makeup Remover.
 2. Brug en rens eller prøv NIVEA Essentials Refreshing Cleansing Milk til at fjerne snavs, der har samlet sig i løbet af dagen.
 3. Anvend en tonertil at rense din porer.
 4. Påfør øjencremefor at mindske rynker omkring øjnene.
 5. Påfør natcreme med hyaluronsyre for at holde på fugten i løbet af natten - prøv NIVEA Essentials 24H Moisture Boost Soothe Night Cream 


HVAD KAN HYALURONSYRE ELLERS BRUGES TIL?

 • Mildne ledsygdomme
 • Som fyld til læber inden for plastikkirurgi
 • Hjælp mod tørre øjne - Hyaluronsyre kan findes i øjendråber

CELLULAR HYALURON FILLER +FIRMING DAY CREAM

Natcremen NIVEA Hyaluron Cellular Filler Firming Day Cream indeholder magnolieekstrakt og hyaluron, der fremmer hudens genopbygning, så hudens fasthed forbedres og synligheden af rynker mindskes.