Anti-aging Hudpleje

Aldring er en naturlig og uundgåelig proces for os alle, men når det gælder vores hud, er der flere ting, vi kan gøre for at gøre processen langsommere. Læs videre og lær alt, du har brug for at vide om anti-aging hudpleje.

HVAD DU SKAL VIDE OM ALDRENDE HUD

At huden aldres er helt naturligt. Vi kan ikke stoppe det, men vi kan modarbejde det ved at stimulere vores cellers aktivitet.

HVAD DER SKER I DE FORSKELLIGE HUDLAG, SOM FORØGER ALDRINGSTEGN

Epidermis – Det yderste hudlag
Det yderste hudlag udgør en barriere, der beskytter huden. Barrieren hjælper med at beskytte vores krop mod eksterne påvirkninger og holder på fugten i huden. I nederste epidermis lag dannes der hele tiden nye celler, der bevæger sig til hudens overflade og dør. På den måde har epidermis fornyet sig selv fuldkomment i løbet af fire uger.

Dermis – Linket mellem epidermis og underhuden
Et netværk af kollagen og elastiske fibre giver huden dens elasticitet og fasthed. Med alderen sænkes vores produktion af kollagen og antallet af elastiske fibre reduceres, hvilket får huden til at miste sin elasticitet og tonethed.

Underhud – Det nederste hudlag
Underhuden består primært af bindevæv og fedtvæv. De lipid-opbevarende celler i fedtvævet reduceres med alderen. Som et resultat mister huden lidt af sin volumen, og de første synlige rynker titter frem.
Skin needs energy

HUDEN HAR BRUG FOR ENERGI OG ET GODT FORSVAR

Hudens eget coenzym Q10 er vigtigt for at skabe energi og beskytte huden mod oxidativt stress. Men andelen af Q10 i vores hud mindskes i løbet af årene. Anti-aging produkter med Q10 beskytter effektivt huden. Se vores udvalg af Q10 produkter.

TEGN PÅ ALDRENDE HUD

  • Fra 20-årsalderen: fugttab, de første fine linjer bliver synlige
  • Fra 30-årsalderen: huden danner færre lipider, de første linjer i panden
  • Fra 40-årsalderen: huden bliver tørrere og tyndere, de første rynker omkring øjnene
  • Fra 50-årsalderen: nedsat tilskud af næringsstoffer, bleg teint, mindsket elasticitet
  • Fra 60-årsalderen: tab af tæthed og tykkelse, udviskede konturer, tydelige pigmentpletter

VI ALDRES I TAKT MED VORES CELLER

Hver enkel celle i vores krop indeholder den information, som gør os til dem, vi er. Når vi bliver ældre, bliver de næsten 10 milliarder celler også ældre. Celleaktiviteten sænkes. Hudcellernes fornyelse bliver langsommere afhængigt af vores krops ændrede energiniveau. Huden mister sin fasthed, og de første rynker begynder at vise sig. Det er nu, at vi selv opdager, at vores hud er ved at aldres. Den seneste forskning inden for celler viser dog, at selvom aldringsprocessen ikke kan stoppes, så kan celleaktiviteten blive stimuleret, og hudens fornyelse blive forbedret. Videnskabelige studier viser, at unge, vitale celler regenererer jævnligt og at deres metabolisme arbejder for fuld kraft. Dette er en vigtig forudsætning for at opnå en ungdommelig hud.

DE BEDSTE INGREDIENSER TIL DE BEDSTE ANTI-AGING CREMER

EN EFFEKTIV ANTI-AGING CREME
Coenzymet Q10 er vigtigt for at give huden den nødvendige energi fra næringsstofferne til hudens metabolisme. Efterhånden som vi aldres mindskes indholdet af Q10 i huden. Ved brug af en god anti-aging creme kan huden blive næret effektivt med Q10.
EN EFFEKTIV ANTI-AGING CREME
Din hud har brug for energi for at opretholde sin funktion og fasthed og være modstandsdygtig over for stress. Kreatin virker som et lille batteri i cellerne, hvor det opbevarer og frigiver energi, når der er brug for det.
EN EFFEKTIV ANTI-AGING CREME
Hyaluronsyre er eminent til at holde på vand. Beiersdorfs forskere har behandlet denne vigtige fugtkilde på en måde, så den i form af en creme kan trænge dybt ind i huden.

ANVEND NIVEA ANTI-AGING CREMER FOR EN MERE UNGDOMMELIG HUD

NIVEAs anti-aging cremer er formuleret til den modne hud og udviklet til at reducere aldringstegn. NIVEA Q10 Power anti-wrinkle and firming day cream bekæmper fine linjer og rynker og giver en fastere hud. Takket være Q10 og den nye formulering med 10 gange så meget kreatin, SPF15 og UVA/UVB-beskyttelse er det den perfekte anti-aging dagcreme.

Mange mennesker glemmer, at deres hænder også har brug for pleje. NIVEA håndcremer blødgør og beskytter hænderne mod skader og aldringstegn. Ved jævnlig brug af vores anti-aging håndcreme kan du mindske de tidlige tegn på aldring.

LYSETS PÅVIRKNING AF HUDEN

Normalt dagslys er en af hovedårsagerne til tidlig aldring af huden. Det ses i form af rynker og mørke pletter. For at kunne kontrollere disse påvirkninger er det vigtigt at smøre sig med solfaktor hver dag - ikke kun i ferien eller på solskinsdage.

SÅDAN BESKYTTER DU DIG MED DEN RETTE SOLFAKTOR

Det er vigtigt at beskytte huden med solcreme med solfaktor. Solfaktor, eller SPF, indikerer den faktor, du kan gange hudens egen selvbeskyttelsetid med, når du bruger solcreme. Det er således, hvor meget længere du kan opholde dig i solen uden at blive solskoldet. En høj solfaktor mindsker mængden af UV-stråler fra at nå din hud og beskytter huden mod forbrændinger og frie radikaler. Beskyt din hud med solfaktor hver dag - ikke kun når du er på stranden. For eksempel kan du med NIVEA Hyaluron Cellular Filler Firming Day Cream SPF 15 med ekstra lysfilter beskytte din hud mod lysforårsaget aldring af huden. Det er en dagcreme, der med sit indhold af hyaluronsyre, magnolieekstrakt og kreatin arbejder i dybden og stimulerer hudens naturlige cellefornyelse. Huden ser yngre ud, rynker mindskes og huden strammes op.

HVAD ER DIN SOLFAKTOR?

Den rigtige solfaktor varierer fra person til person og afhænger af flere forskellige faktorer. For eksempel din hudfarve, din hudtype eller hvor og hvornår på dagen, du befinder dig i solen.

VÆRD AT VIDE OM UV-STRÅLER

UV-stråling fra solen omgiver os altid. Det kommer fra både direkte og indirekte sollys. UV-intensiteten varierer og afhænger af årstid. Den er højere om sommeren end om vinteren. Der er en risiko forbundet med UV-intensiteten. Andelen af skadelige UVB-stråler er kraftigere i sommermånederne end i vintermånederne, og risikoen for solskoldning seksdobles om sommeren. Desuden skifter intensiteten af UV-strålerne også i løbet af dagen. Ved middagstid er UVB-strålerne 150 gange stærkere end klokken 6 om morgenen. Intensiteten om aftenen er ca. 4 gange så høj som i de tidlige morgentimer. UVA-stråler udgør en permanent risiko, hvorfor UVA-beskyttelse er nødvendig selv i skyggen og ved korte ophold i solen.

DET SMUKKE VED EN ALDRENDE HUD

En aldrende hud er noget, der bekymrer mange mænd og kvinder, men det er en naturlig proces, som skal omfavnes mere end frygtes.

Fine linjer og rynker skyldes vores ansigtsudtryk, vores smil og grin, så vær åben for at se denne proces fra en positiv vinkel. Har du brug for et eksempel? Skuespillerinden Helen Mirren bliver smukkere år for år.