kvinde, der reducerer porestørrelsen

Sådan mindsker du store porer | Tips og tricks fra NIVEA

Alt, hvad du behøver at vide om porestørrelse, og hvilke NIVEA-produkter der kan hjælpe dig

SÅDAN MINDSKER DU STORE PORER

Porer. Vi har alle sammen porer i alle former og størrelser. Uanset hvordan de er, er de helt naturlige. Personer med store porer vil måske spekulere over, hvordan man kan slippe af med dem eller om der er produkter mod dem.

Større porer kan øge sandsynligheden for hudorme, og makeup kan sidde anderledes på din hud, end hvis du havde mindre porer.

Du kan gøre flere ting for at mindske store porer i ansigtet, og mindske hvor tydelige de er. Læs videre for at finde tips og tricks fra NIVEA, der passer til din huds behov.

SÅDAN SLIPPER MAN AF MED STORE PORER: HVAD FORÅRSAGER DEM?

STORE PORER I ANSIGTET: ALLE FORMER OG STØRRELSER

Porestørrelse afhænger af mængden af talg, som din krop producerer, og det kan være meget forskelligt fra person til person. Talg er olie, der produceres af talgkirtlerne i huden, og den har til formål at smøre huden og hårene på vores krop. Nogle producerer mere talg end andre, og vores porer skal kunne tilpasse sig til den mængde, som vi producerer. Derfor bliver porerne større, jo mere talg du producerer.

PORESTØRRELSEN ÆNDRER SIG MED ALDEREN

Solskade og andre miljømæssige faktorer kan få din porestørrelse til at vokse med alderen, fordi din hud mister elasticitet og spændstighed, så dine porer bliver mindre i stand til at holde deres form, hvilket får dem til at vokse sig større. Derfor er det så vigtigt at bruge solbeskyttelse på kroppen i forårs- og sommermånederne og SPF til ansigtet hele året rundt." Derved hjælper du ikke kun din hud til at forblive sund, men også til at reducere porernes vækst med tiden. Opdag NIVEAs udvalg af solcreme til ansigtet

kvinde smilende

BRUG TONER

Når du bruger en toner, før du anvender fugtighedscreme, renser og lukker du porerne effektivt, før du anvender kraftigere produkter i ansigtet, samtidig med at du giver din hud et vigtigt hydreringsboost for at holde den sund. Læs vores vejledning om, hvad toner gør, for yderligere oplysninger.

OLIEFRI FUGTIGHEDSCREMER

Oliefri fugtighedscreme tilfører den fugt til din hud, som den har brug for, uden at tilføre overskydende olie til dit ansigt, som senere blokerer dine porer og gør dem større. Dette er især nyttigt for folk med fedtet hud, så prøv NIVEA Mattifying Day Cream

blond kvinde smilende

DAMP DIT ANSIGT

Dampbehandling åbner dine porer og gør det muligt at rense dem i dybden for at fjerne snavs. Dampning kan foretages derhjemme. Placer en skål med kogende vand på en vandret overflade foran dig. Læg et håndklæde over hovedet og placer ansigtet over det dampende vand, og bliv der i 5 minutter. Efter du har renset dit ansigt, kan du påføre et koldt omslag på ansigtet for at lukke porerne og forhindre, at snavs sætter sig i dem igen.

Sørg for, at du er tryg ved temperaturerne. Meget varme eller meget kolde temperaturer kan være skadelige for visse hudtyper.

FÅ EN ANSIGTSBEHANDLING FRA EN PROFESSIONEL

Forkæl dig selv med noget professionel behandling, hvorfor ikke?

En kvalificeret professionel person med flere års erfaring i ansigtsbehandling kan fjerne overskydende fedtstoffer og rense tilstoppede porer mere effektivt uden at skade huden. Fordelene vil være længerevarende, end hvis du gør det selv.

FJERN DIN MAKEUP FØR DU GÅR I SENG

Det bedste makeup-tip: Fjern din makeup med en mild ansigtsrens før du går i seng for at forhindre en ophobning af makeup. Prøv at fokusere på de velkendte problematiske områder. Sådan kan du reducere store porer på næse og hage, som ofte er to af de områder, hvor porerne er mest tilstoppede.

LERMASKER

Når du bruger en lermaske, absorberes overskydende olie fra huden, samtidig med at snavset fra store, tilstoppede porer fjernes.

VUNDGÅ PRODUKTER, DER OPFORDRER DIN HUD TIL AT PRODUCERE MERE OLIE

Produkter, der er designet til at udtørre din hud, vil blot øge mængden af olie, der produceres af din hud. Det skyldes, at din hud modvirker dette og genskaber fedtet i huden. Desto mere olie du producerer, desto større kan dine porer se ud.

ALOE VERA

 

Aloe vera indeholder naturlige egenskaber til at stramme porerne og indeholder ikke nogen stærke kemikalier, der kan irritere huden. Den har også fremragende beroligende egenskaber, der får din hud til at føle sig frisk og gør den perfekt til personer med følsom hud.