appreciating nature with vegan skincare

VEGANSK HUDPLEJE

EN HUD. EN PLANET. EN PLEJE.

VEGANSK KOSMETIK FRA NIVEA

Udtrykket "vegansk kosmetik" refererer til hudplejeprodukter, makeup og toiletartikler, som krops- og ansigtsvask, der ikke indeholder animalske ingredienser. Der er mange ingredienser, som er lavet af det, dyr frembringer, som bivoks, honning eller mælk. Når de ingredienser fremskaffes på ansvarlig vis, er de vedvarende løsninger, som ikke bare er blide ved din hud, men også skånsomme mod de dyr, der har frembragt dem.

Samtidigt kan nogle ingredienser fremstilles af biprodukter fra husdyrbrug til fødevareproduktion. I den forbindelse giver behandlingen af dyr anledning til bekymringer hos mange forbrugere. Der er også miljømæssige problemer, f.eks. skovrydning, når der skal ryddes jord til mere græsning. Husdyrbrug i stor skala spiller en væsentlig rolle for klimaændringerne, hvorfor NIVEA tager de bekymringer alvorligt.

Tilbyder NIVEA vegansk hudpleje?

For mange afspejler animalske ingredienser ikke værdierne ved at leve i harmoni med dyr. Derfor leder de efter alternativer som veganske og plantebaserede hudplejeprodukter.

NIVEA tilbyder en række veganervenlige hudplejeprodukter. Hele vores Naturally Good-serie består af veganske hudplejeformuleringer, 100 % fri for animalske ingredienser.


woman applying vegan skincare body lotion
VEGANSK HUDPLEJE

Vegansk bodylotion

Som en del af vores veganske NIVEA Naturally Good-serie kan vi også tilbyde veganske bodylotioner. De understreger hudens naturlige skønhed og leveres i en innovativ emballage, der indeholder 50 % mindre plast. De genanvendelige flasker kan rulles sammen, så hver eneste dråbe kan presses ud, og den tomme emballage fylder mindre i affaldsspanden til genbrugsmaterialer.

  • NIVEA Naturally Good bodylotion med aloe vera
  • NIVEA Naturally Good avocado bodylotion
woman using vegan skincare product
VEGANSK HUDPLEJE

Vegansk ansigtscreme og pleje

Hvis du er på udkig efter vegansk kosmetik og vegansk ansigtspleje som en vegansk fugtighedscreme, skulle du tage og prøve NIVEA Naturally Good-produkter. Formuleringerne er ikke kun fri for animalske ingredienser, men indeholder også 99 % naturlige ingredienser samt plejeolier og ekstrakter fra økologisk landbrug.

woman washing her face with vegan skincare product
VEGANSK HUDPLEJE

Vegansk ansigtsvask og makeup-fjerner

Hvad angår vegansk ansigtsvask og makeup-fjerner, kan vi tilbyde flere løsninger. Ud over vores Naturally Good-serie vil du synes godt om den nye NIVEA MagicBARs - en naturlig ansigtsvask eller ansigtsskrub, der er vores første produkt, der er certificeret i henhold til Ecocert® Cosmos Natural. Ud over sørge for naturlig ansigtsrensning fjerner de veganske Naturally Good ansigtsrenseservietter ikke bare vandfast makeup og mascara, men består også af 100 % naturlige fibre.

woman using vegan skincare shower gel
VEGANSK HUDPLEJE

Vegansk showergel

Vores veganske NIVEA Naturally Good kropssæber indeholder 98 % naturlige ingredienser og er fri for mikroplast, polyethylen glykol (PEG) og parabener. Formuleringerne af denne rent naturlige kropsvask er 99 % biologisk nedbrydelige (ifølge OECD eller tilsvarende metoder). . Derudover leveres showergelene i emballage fremstillet af 97 % genanvendt plast.


En hud. En planet. En pleje.

Vi ønsker at være 100 % transparente og besvare alle spørgsmål om bæredygtighed hos NIVEA. Hvis du ikke kunne finde de svar, du ledte efter, på denne hjemmeside eller er på udkig efter mere detaljerede oplysninger, kan du besøge hjemmesiden om bæredygtighed hos NIVEAs moderselskab, Beiersdorf..