Opdag ikke-fedtende solcreme

Det sidste, du ønsker, er at have en fornemmelse af et fedtet lag på din hud. Opdag ikke-fedtende solcremer, som giver dig en frisk fornemmelse og beskytter både din hud og dit tøj.

Videnskaben bag solcreme, der ikke fedter

Gå bag kulisserne, og lær alt om den forskning, der står bag din NIVEA solpleje. Så finder du ud af, hvordan du får solcreme ud af tøjet.

All-round UV protection

For at sikre, at din hud får optimal beskyttelse, indeholder alle NIVEA solbeskyttelsesformler fysiske og mineralske UV-filtre. De bidrager til at forhindre, at UVA- og UVB-stråler beskadiger din hud. Filtrene har en anden måde at arbejde på: De mineralske filtre genspejler strålerne, mens de fysiske filtre absorberer dem. 

Sådan får du solcreme af dit tøj

  1. Vask tøjet i koldt vand i stedet for varmt, da det altid er mere effektivt til at fjerne pletter.
  2. Påfør et flydende vaskemiddel på pletten, gnid det ind, og skyl af med koldt vand.
  3. Brug ikke blegemiddel til at fjerne pletter fra solcreme fra dit tøj, sengetøj eller håndklæder, at dette kan påvirke stoffets farve.

Solplejeeksperterne

NIVEA er eksperter i solpleje, med velkendte produkter, som du kender og har tillid til.

Vi har flere års forskning og erfaringer bag os - og vi fortsætter med at arbejde hårdt på laboratoriet for at sikre, at vores solcremer hele tiden er ajour med den nyeste viden inden for solbeskyttelse.

Vores produkter overholder forskellige standarder inden for solbeskyttelse i verden, herunder EU-krav som beskyttelse mod både UVB- og UVA-stråling.

Din sikkerhed er højeste prioritet for os, hvilket er grunden til, at vores vandfaste solcremer giver mindst det EU-påkrævede minimum på 50 % af den originale solbeskyttelsesfaktor efter to 20-minutters ophold i vandet.

Hos NIVEA går videnskab og hudpleje hånd i hånd.


Valg af en ikke-fedtende solcreme, der passer til din hud

NIVEA-solcremer er naturligt ikke fedtende, så valget af en solcreme handler om at finde det rigtige format og den rigtige formel til det, du har brug for.

Ikke-fedtende solbeskyttelsesformel

Vi er stolte over vores ikke-fedtende solbeskyttelsesformler. I stedet for at få din hud til at føles fedtet, giver vores produkter blid pleje og beskytter din hud. NIVEA Protect & Refresh virker afkølende på huden - perfekt til at holde dig afkølet på varme sommerdage.

Ikke-fedtende formel

Det er en misforståelse, at alle sololier efterlader din hud med en klæbrig hinde. Tværtimod. Takket være spray-formatet giver NIVEA SUN Protect & Bronze Tan Activating Protecting Oil øjeblikkelig beskyttelse uden at efterlade din hud med en klistret fornemmelse.

Kølende solcreme

På de bagende varme dage på stranden, når du ønsker du havde et køligt håndklæde eller en vifte ved hånden, er NIVEA SUN Protect & Dry Touch Sun Mist klar til at hjælpe. Denne ikke-fedtende solbeskyttelsesspray giver en øjeblikkelig kølende fornemmelse, der regulerer din temperatur og beroliger og blødgør huden.

Ikke-fedtende

Ingen ønsker, at hududslæt eller kløende hud skal ødelægge sommerferien. Solbeskyttelsessprays som NIVEA Sensitive Soothing Sun Spray  er formuleret specielt til sart hud. Formlen med aloe vera virker beroligende og lindrende uden at være fedtet eller klæbrig.

Dit format, dit valg

Vælg din solcreme efter din krops behov. Lige fra afkølende solbeskyttelseslotioner til lette solbeskyttelsessprays og plejende sololier er du dækket ind.

Alle vores solcremer, herunder solbeskyttelseslotioner som NIVEA SUN Protect & Moisture Sun Lotion, sikrer fuld dækning, når de påføres korrekt.

Hvis du er på udkig efter noget afkølende at bruge på stranden, prøv NIVEA SUN Protect & Dry Touch Sun Spray, som har en afkølende virkning, der efterlader huden forfrisket.

Gode råd og advarsler for anvendelse af solcreme

Gode råd

  • Påsmør din solbeskyttelsesspray, -lotion eller -olie, før du går ud i solen.
  • Påsmør igen hver 2. time og oftere, hvis du sveder meget.
  • Husk at påsmøre din solcreme igen, efter du er kommet ud af vandet eller har tørret dig med et håndklæde – også med vandfast solcreme.


Advarsler

  • Glem ikke at smøre solcreme på områder, der er svære at nå, og de irriterende småsteder, som vi ofte glemmer, f.eks. bag ørerne og på næsen.
  • Tro ikke, at hudområder under tøjet er sikret mod solen. UV-stråler kan trænge igennem stof, så husk at bruge solcreme, selv om du har en T-shirt på over din bikini på stranden.

HVILKEN FORM FOR SOLCREME FORETRÆKKER DU?

Tag med os til stranden, hvor vi introducerer fire former for solcreme. Ved hjælp af et UV-kamera kan vi se, at solcreme med pumpe, spray, sollotion og sololie giver samme beskyttelse mod solen, når de påføres korrekt.