woman using sustainable skincare

HUDSIKKERHED OG TRANSPARENS

EN HUD. EN PLANET. EN PLEJE.

HUDSIKKERHED OG TRANSPARENS

Ansvarligt forbrug, herunder brug af bæredygtig hudpleje, er i stigende grad ved at blive en væsentlig del af hverdagen. Vi glæder os over dette øgede fokus på hudplejeprodukter, der ikke bare er effektive og sikre, men også kan få dig til at føle dig godt tilpas med din købsbeslutning.

Hos NIVEA har forskere brugt mere end 100 år på at afkode hudens komplekse processer for at udvikle hudplejeprodukter, der er tillid til over hele verden. På grund af denne tillid føler vi, at det er vores ansvar at optimere vores produkter, så de er mere miljøvenlige, og at arbejde med ressourcer på en mere ansvarlig måde for at afbøde en eventuelt negativ indvirkning på miljøet og sikre, at vores planet fortsat er sund. Vores mål er at skabe miljøvenlige toiletartikler og emballage samt miljøvenlige skønhedsprodukter.

NIVEA sigter mod at udarbejde nye tiltag, der kan bruges sikkert, vil tage højde for miljøet og opfylde dine høje forventninger til hudpleje på den bedst mulige måde.

Forståeligt nok vil du gerne vide, hvad der er i dine foretrukne hudplejeprodukter. Men det kan være svært at læse lister over ingredienser og finde ud af, om de er lavet af syntetiske, plantebaserede eller animalske materialer. Samtidig bliver aspekter som veganske formuleringer og miljøvenlige hudplejeingredienser vigtigere og vigtigere for forbrugere, der køber kosmetiske produkter.

Derfor bestræber NIVEA sig altid på at give forbrugerne ærlig og transparent information om vores produkters sikkerhed og biokompatibilitet. NIVEA viser informationerne om produktets bæredygtighed både på selve produktet og online, så de er nemme at finde.

Et eksempel på denne gennemsigtighed er NIVEAs ingrediensoversigt, som vi har haft liggende på lokale NIVEA-websteder siden 2020. Her kan du finde enkle, men detaljerede oplysninger om de næsten 600 ingredienser, vi bruger i vores produktformuleringer.

sustainable skincare ingredients