EN HUD. EN PLANET. EN PLEJE.

VORES INGREDIENSER OG FORMULERINGER: SÅDAN UDVIKLER VI BÆREDYGTIG HUDPLEJE

Vi ønsker, at din hud skal føles glad og sund. Da det giver os en direkte forbindelse til naturen, har vi forpligtet os til at sikre, at vores produktformuleringer hjælper din hud med at trives i et tilfredsstillende og sundt miljø.

Se nærmere på, hvordan vi udvikler bæredygtig hudpleje ved hjælp af ingredienser af naturlig oprindelse og bionedbrydelige råvarer, der indkøbes ansvarligt.


Vores naturligt afledte og økologiske ingredienser

At bruge ingredienser fra naturmaterialer er et vigtigt skridt væk fra en fossilbaseret økonomi. Selvom vi tilstræber at øge mængden af naturligt afledte hudplejeingredienser i vores produktformuleringer, vurderer vi omhyggeligt, hvordan de virker i hudplejeprodukter, samt deres miljøpåvirkning.

Se nærmere på vores NIVEA-hudplejeprodukter, der indeholder op til 99 % naturligt afledte ingredienser.


Biologisk nedbrydelighed

Når vi udvikler vores hudplejeformuleringer, er bionedbrydelighed en af de aspekter, vi prioriteter højt. Ved at bruge bionedbrydelige ingredienser sikrer vi, at de materialer, vi bruger, kan sendes tilbage til naturen uden at skade miljøet.

Læs mere om vores resultater og bestræbelser på at udvikle hudplejeprodukter på basis af bionedbrydelige formuleringer.


Vegansk kosmetik

Rundt om i verden satser flere og flere mennesker på en vegansk livsstil, da animalske produkter ikke afspejler deres værdier om at leve i harmoni med dyr. Hos NIVEA er vi glade for at kunne tilbyde vores forbrugere en række veganske hudplejeprodukter uden animalske ingredienser.

Få mere at vide om vegansk kosmetik, og se nærmere på vores voksende sortiment veganske hudplejeprodukter.


Vores løfte om nul mikroplast

Mikroplast er en kilde til både jord- og havforurening rundt om i verden.Som et førende hudplejemærke tog vi tidligt tiltag for at stoppe brugen af mikroplast i vores skylleprodukter og har siden udgangen af 2021 elimineret mikroplastik i alle vores NIVEA-produkter på verdensplan.

Læs mere om vores løfte om 100 % mikroplastfri hudpleje.


Vores bæredygtige palme(kerne)olie

På grund af sine unikke egenskaber er palme(kerne)olie er en almindelig ingrediens i hudpleje formuleringer. Det største problem med palmeolie er, at store regnskovsområder ofte ødelægges for at gøre plads til oliepalme plantager. Hos NIVEA er vi overbeviste om, at palme(kerne)olie skal produceres bæredygtigt for at beskytte regnskovene mod skovrydning.

Se nærmere på, hvordan vi arbejder på at sikre en bæredygtig forsyning af palme(kerne)olie.


Sikker hudpleje og gennemsigtighed

Hos NIVEA stræber vi efter at udvikle produkter, der tager højde for hudsikkerhed, miljø og forbrugernes høje forventninger til hudpleje. For at være gennemsigtige i forhold til vores formuleringer og gøre det nemmere at beslutte sig for bæredygtige hudplejeprodukter giver NIVEA enkle, men alligevel detaljerede oplysninger om de næsten 600 ingredienser, vi bruger.

Få mere at vide, og udforsk NIVEAs ingrediensoversigt.


En hud. En planet. En Pleje.

Vi ønsker at være 100 % transparente og besvare alle spørgsmål om bæredygtighed hos NIVEA. Hvis du ikke kunne finde de svar, du ledte efter, på denne hjemmeside eller er på udkig efter mere detaljerede oplysninger, kan du besøge hjemmesiden om bæredygtighed hos NIVEAs moderselskab, Beiersdorf.