#ShareTheCare

Hver omsorgshandling har betydning

Omsorg kan give håb, når verden ser ud til at være fortabt. Og vi er utrolig berørte af den måde, som folk overalt har set efter og hjulpet hinanden. Vi vil #ShareTheCare i disse vanskelige tider. Inden for de næste uger vil vi vise store og små omsorgshandlinger fra fantastiske mennesker i hele verden. Fordi hver enkelt har betydning. Bare brug hashtagget #ShareTheCare. Fordi det fantastiske er, at hver lille omsorgshandling inspirerer til flere


NIVEA drager omsorg

Vi har forpligtet os til at hjælpe på alle mulige måder under denne krise. Her er nogle få ting, som NIVEA har gjort på #ShareTheCare.
#ShareTheCare

INTERNATIONALT STØTTEPROGRAM:
TILSAGN OM 50 MILLIONER EURO

Beiersdorf AG annoncerede i dag et internationalt finansieringsprogram på 50 millioner Euro til at støtte lokalsamfund i deres kamp mod COVID-19-pandemien. Midlerne vil være til øjeblikkelig fordeling. Virksomheden vil samarbejde med internationale organisationer såvel som lokale myndigheder.

BEIERSDORF LEVERER 500 TON DESINFIKTIONSMIDLER TIL EUROPA

Beiersdorf øger deres produktion af desinfektionsmidler til medicinsk brug inden for dets europæiske produktionsnetværk for at støtte den kollektive kamp mod coronavirus-pandemien. I første omgang vil Beiersdorf AG levere 500 ton.