Datapolitik

Datapolitik

1. Ansvarlig institution

Den ansvarlige institution for indsamling, behandling og anvendelse af personoplysninger som defineret i den tyske persondatalov (BDSG) er:

Beiersdorf A/S
Sydhavnsgade 16
2nd Floor
DK-2450 Copenhagen
Denmark

T: +45 3345 0000
F: +45 3345 0000:

Formålet med denne erklæring om datapolitik er at give dig oplysninger om indsamling, behandling og anvendelse (i det følgende ”anvendelse”) af personoplysninger. Du kan her finde ud af, hvordan du modsætter dig anvendelsen af dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende bestemmelser om datasikkerhed.

 

2. Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger er oplysninger, der identificerer dig, såsom dit navn, din e-mail eller postadresse. Beiersdorf indsamler ikke personoplysninger fra dig, undtagen når du særskilt giver disse oplysninger (f.eks. når du abonnerer på nyhedsbreve pr. e-mail, deltager i en undersøgelse, konkurrence eller sweepstake, bestiller prøver eller brochurer eller anmoder om oplysninger) og samtykker til brugen deraf.
Vi lagrer, anvender eller overfører kun dine personoplysninger i forbindelse med dit samtykke og i det omfang – hvad angår indhold og tid – som er påkrævet i hvert enkelt tilfælde, f.eks. for at svare på dine spørgsmål eller bekymringer eller for at informere dig om resultaterne af en konkurrence eller sweepstake.

For at gøre dette kan det være nødvendigt for Beiersdorf at overføre personoplysninger til andre selskaber inden for den verdensomspændende Beiersdorf-koncern eller til eksterne tjenesteudbydere med henblik på yderligere databehandling. Tjenesteudbydere kan f.eks. være beskæftiget med forsendelse af varer, distribution af annoncemateriale eller have med konkurrencer at gøre. Beiersdorf kræver, at disse parter accepterer at behandle personoplysninger på baggrund af vores instrukser og i overensstemmelse med denne meddelelse om datasikring.

Al anden overdragelse af dine personoplysninger, f.eks. overdragelse af login-oplysninger fra vores websider til en tredjeparts webside for sociale fællesskaber eller webservices som Facebook eller Twitter, kræver dit udtrykkelige forudgående samtykke. Beiersdorf garanterer ikke at sælge eller udleje dine personoplysninger til en tredjepart. Vi kan dog være nødt til at videregive oplysninger om dig, hvis loven kræver det af os, eller som svar til retskraftige anmodninger fra staten.a. Oprettelse af en brugerprofil på baggrund af NIVEAs kundekonto

  Jeg er enig i, at der oprettes en brugerprofil for at indsamle personliggjort indhold. Jeg har læst erklæringen om datasikkerhed. Dette samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes.”*

      *Eksempel på samtykke 
  Hvis du har accepteret, at der oprettes en brugerprofil ved hjælp af prøveerklæringen vist ovenfor, anvender vi dine oplysninger på følgende måder:
  Som registreret kunde hos NIVEA har du mulighed for at bestille fra vores webshop hurtigere og mere bekvemt. Når du tilmelder dig, opretter vi endvidere en brugerprofil for dig, hvor alle dine tidligere og fremtidige aktiviteter på vores webside samles (deltagelse i præmieudtrækninger, abonnement på NIVEAs nyhedsbrev, ordrer fra webshoppen, indsendte vurderinger mv.). Din personliggjorte brugerprofil giver os mulighed for at kunne tilbyde dig meget individualiseret indhold vedrørende vores produkter og tjenester. Komponenterne og indholdet i din brugerprofil er til enhver tid synlige for dig. Som registreret bruger kan du også indsende vurderinger af vores produkter. I den henseende viser vi dine fornavne og den vurdering, du har indsendt.
  Hvis vi ønsker at anvende de oplysninger, der er lagret på din kundekonto, i reklameøjemed, vil vi altid opnå dit yderligere udtrykkelige samtykke (via abonnement på NIVEAs nyhedsbrev eller NIVEA FOR ME, se nedenfor).

  Hvis du ikke længere er interesseret i at have en NIVEA-konto, kan du til enhver tid slette den. Med det formål bedes du logge på din kundekonto og udføre afmeldingsproceduren eller sende os din tilbagekaldelse af samtykke til at opretholde kundekontoen (meddelelse om fravalg) pr.
   e-mail.


  b.  NIVEAs nyhedsbrev  

  Ja, jeg vil gerne modtage NIVEAs nyhedsbrev. Jeg har læst erklæringen om datasikkerhed. Dette samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes.”*

      *Eksempel på samtykke 

  Hvis du har abonneret på NIVEAs nyhedsbrev og accepteret erklæringen vist ovenfor, anvender vi dine oplysninger på følgende måder:

  NIVEAs nyhedsbrev indeholder nyheder, tilbud og andre oplysninger fra NIVEA eller andre af Beiersdorfs mærker (f.eks. Labello, 8x4) og Beiersdorf Hautpflege GmbH (i det følgende benævnt ”NIVEA Haus”). I NIVEAs nyhedsbrev modtager du individualiseret annoncering om vores produkter eller tjenester eller opfordringer til at deltage i kampagner såsom præmieudtrækninger eller afprøvning af produkter.
  Ved at melde dig til at modtage NIVEAs nyhedsbrev erklærer du, at du er enig i, at for at sammensætte en personliggjort samling af nyheder, tilbud og andre oplysninger til NIVEAs nyhedsbrev og levere det til dig, vurderer vi dine indkøbs- og klikmønstre på vores websider, således at vi kan samle et nyhedsbrev til dig, der er tilpasset i overensstemmelse med dine behov og interesser. Dine oplysninger gemmes også og bruges til markedsundersøgelser og salgsfremmende formål. Med det formål kontakter vi dig kun pr. e-mail. Endelig bruger vi også dine oplysninger til at analysere og forbedre vores websiders effektivitet.
  Såfremt du ikke længere ønsker at modtage NIVEAs nyhedsbrev, kan du til enhver tid fravælge at modtage nyhedsbrevet og afmelde det i overensstemmelse hermed.
  For at gøre dette bedes du klikke på linket i hvert nyhedsbrev. Du føres dernæst gennem en afmeldingsprocedure, eller du kan sende os din tilbagekaldelse af samtykket til at modtage nyhedsbrevet (meddelelse om fravalg) pr. e-mail


  c.
  NIVEA FOR ME (kundeloyalitetsprogram)
   
  Ja, jeg ønsker at deltage i programmet NIVEA FOR ME og således modtage det personlige kundemagasin, produktprøver, særtilbud og yderligere oplysninger pr. e-mail og/eller pr. post. Jeg har læst og forstået vilkårene for deltagelse og erklæringen om datasikkerhed. Dette samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes.”*

      *Eksempel på samtykke 

  Hvis du ønsker at deltage i loyalitetsprogrammet NIVEA FOR ME og har accepteret prøveerklæringen vist ovenfor, anvender vi dine oplysninger på følgende måder:

  NIVEA FOR ME, NIVEAs erfaringsverden er særligt orienteret mod kvinders behov. Ved at deltage modtager du et personlige kundemagasin, produktprøver og særtilbud fra NIVEA og andre af Beiersdorfs varemærker (f.eks. Labello, 8x4) og Beiersdorf Hautpflege GmbH (”NIVEA Haus”) regelmæssigt pr. e-mail og/eller post.

  Ved at melde dig til erklærer du, at du er enig i de oplysninger, der gemmes og bruges til markedsundersøgelser og salgsfremmende formål. Vi kan så sende dig individualiseret reklame om vores produkter eller tjenester eller invitere dig til at deltage i kampagner såsom konkurrencer eller afprøvning af produkter. Med det formål kontakter vi dig via de kommunikationskanaler, som du anfører i forbindelse med dit samtykke til at blive kontaktet, eksempelvis pr. e-mail, hvis du giver os din e-mailadresse. Endelig bruger vi også dine oplysninger til at analysere og forbedre vores websiders effektivitet.

  Hvis du ikke længere er interesseret i NIVEA FOR ME, kan du til enhver tid afmelde abonnementet. Med det formål bedes du logge på din kundekonto og udføre afmeldingsproceduren eller sende os din tilbagekaldelse af samtykke til at deltage i NIVEA FOR ME (meddelelse om fravalg) pr. 
  e-mail.

3. Tidsperiode, hvori dine oplysninger lagres

De oplysninger, der gives af os, bliver kun lagret af os, så længe det er nødvendigt for at opfylde det respektive formål, hvortil du har overført vores data til os, eller for at overholde lovbestemmelser.

Hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke til at anvende dine personoplysninger til salgsfremmende formål (abonnement på NIVEAs nyhedsbrev eller NIVEA FOR ME), anvender vi dine oplysninger til disse formål, indtil det tidspunkt, hvor du tilbagekalder dit samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde det samtykke, du har givet, med virkning fremover


4. Beskyttelse af dine oplysninger, når du bestiller og betaler i onlineshoppen

Hvis du bestiller produkter i vores webshop som gæst eller registreret bruger, overføres dine personoplysninger kun i krypteret form. Behandlingen af betalingen sker også i overensstemmelse med de højeste sikkerhedskrav. Alle data overføres i krypteret form og er dermed beskyttet mod tredjeparters uautoriserede adgang. Dine kreditkort og betalingskort bliver desuden behandlet og lagret i overensstemmelse med de strengeste sikkerhedskrav i kreditkortbranchen, dvs. Payment Card Industry Data Security Standard (forkortet til ”PCI DSS”), af den certificerede leverandør af betalingstjenester ConCardis GmbH (med hjemsted i Tyskland).


Hvis du har besluttet dig for PayPal eller overførsel fra banken som din betalingsmåde, erklærer du, at du er enig i, at dine ordreoplysninger samles af PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A. (med hjemsted i Luxembourg) eller af Sofort AG (med hjemsted i Tyskland) og behandles med henblik på at håndtere betalingsformidlingen.
Erklæringerne om datasikkerhed fra de respektive leverandører af betalingstjenester gælder.

Hvis du har besluttet dig for betaling via giro som din betalingsmåde, erklærer du, at du er enig i, at IBAN- og BIC-oplysninger indtastet af dig overføres til giropay GmbH (med hjemsted i Tyskland) i krypteret form med henblik på at håndtere betalingsformidlingen. De overførte oplysninger behandles så af giropay GmbH med dette formål. I det tilfælde gælder erklæringen om datasikkerhed fra leverandøren af betalingstjenesten også.

5. Begrænset videregivelse af oplysninger

Når vi behandler din anmodning, kan det være nødvendigt for Beiersdorf at videregive dine personoplysninger til andre tilknyttede selskaber inden for Beiersdorf-koncernen eller en ekstern tjenesteudbyder, også i respektive europæiske lande uden for EU, som udelukkende handler på vegne af os. Disse tjenesteudbydere kan for eksempel få i opdrag at sende dig produktprøver, distribuere salgsfremmende materialer eller håndtere konkurrencer eller din ordre afgivet i vores webshop, f.eks. forsendelse af varerne. Beiersdorf kræver, at alle tilknyttede selskaber inden for Beiersdorf-koncernen og de eksterne tjenesteudbydere udelukkende opbevarer dine personoplysninger i overensstemmelse med vores specifikationer og i overensstemmelse med denne erklæring om datasikkerhed samt de lovmæssige krav til behandling af ordreoplysninger.

Hvis du træffer en aftale med NIVEA Haus på vores webside, kan vi desuden overføre dine oplysninger, der kræves dertil til vores 100 % ejede datterselskab, Beiersdorf Hautpflege GmbH, der driver NIVEA Haus, i overensstemmelse med standarderne i denne erklæring om datasikkerhed og den tilsvarende lovgivning. Dine oplysninger gemmes kun og anvendes kun med henblik på din aftale.

Ellers videregiver vi ikke personoplysninger til tredjeparter uden din tilladelse, og vi sælger eller udlejer dem heller ikke. Vi forbeholder os dog retten til at videregive oplysninger om dig, hvis vi skal dette ifølge loven, eller hvis vi anmodes om at udlevere dem af lovligt handlende myndigheder eller retsforfølgende institutioner.

 

6.Oplysninger, der automatisk gemmes, når du besøger vores websider/bruger cookies

Der anvendes cookies på vores websider. Cookies er små dataenheder, som din browser lagrer på din computers harddisk.
 1. COOKIES
 2. For at gøre anvendelsen af vores webside lettere bruger vi ”cookies”. Cookies er små dataenheder, som din browser lagrer på din computers harddisk, og som er nødvendige for at bruge vores webside. Vi anvender cookies for bedre at forstå, hvordan vores webside bruges og for at muliggøre forbedret navigation. Cookies hjælper os for eksempel med at afgøre, om en side på vores webside allerede er blevet set. Cookies kan også fortælle os, om du har besøgt vores webside før, eller om du er ny besøgende. De cookies, vi anvender, lagrer ingen personoplysninger og indsamler ikke oplysninger, der kan identificere personer. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, bedes du konfigurere din internetbrowser til at slette alle cookies fra din computers harddisk, blokere for alle cookies eller modtage en advarsel, før en cookie lagres.

 3. Cookies til brugsbaseret onlineannoncering

 4. Vi forbeholder os retten til også at bruge oplysninger, som vi har fået ved hjælp af cookies fra en analyse af brugeradfærd hos besøgende på vores websider til at vise dig særskilt annoncering til visse af vores produkter på vores egne websider. Vi mener, at du som bruger drager fordel heraf, fordi vi viser dig annoncering eller indhold, som vi baseret på din brugeradfærd har grund til at antage stemmer overens med dine interesser, og du vises derfor mindre tilfældigt spredt annoncering eller indhold, der måske interesserer dig mindre.

  Som selskab har vi frivilligt gjort os selv til genstand for selvjustits med hensyn til overholdelse af det tyske Data Privacy Council For Online Advertising (DDOW). Du kan finde dette kodeks for selvjustits, der gælder for os og yderligere oplysninger på dette link: www.meine-cookies.org/ddow.html.

 5. Sådan kan du forhindre, at cookies bliver lagret på din harddisk og/eller slette dem

 6. Du kan indstille din webbrowser på en sådan måde, at cookies forhindres i at blive gemt på din harddisk, og/eller du spørges hver gang, om du er enig i, at cookies aktiveres. Du kan også til enhver tid slette cookies, der igen er blevet aktiverede. Du kan læse nærmere om, hvordan alt dette fungerer i din browsers brugermanual. Du finder en forklaring i ord og billeder til webbrowserne Firefox, Microsoft Internet Explorer og Google Chrome på dette link: http://www.meine-cookies.org/cookies_verwalten/index.html. Hvis du ikke tillader, at cookies bliver lagret, kan dette medføre funktionsbegrænsninger på vores webside.

 7. Cookies, som vi bruger

 8. (1) Google Analytics

  Denne webside anvender Google Analytics, en webanalyse tilhørende Google Inc. (”Google”). Google Analytics anvender en særlig form for ”cookie”, dvs. tekstfil, der lagres på din computer og muliggør en analyse af din brug af websiden. Oplysningerne om din brug af denne webside genereret af cookies, overføres normalt til en Google-server i USA og lagres der. Vi ønsker at understrege, at Google Analytics er udvidet på denne webside til at omfatte koden “gat._anonymizeIp();” for at sikre anonymiseret registrering af IP-adresser (såkaldt IP-maskering). På grund af IP-anonymiseringen på denne webside forkortes din IP-adresse af Google inden for EU's område og i medlemsstaterne i det Europæiske Økonomiske Fællesskab. Den fulde IP-adresse overføres kun i undtagelsestilfælde til en Google-server i USA og forkortes her.

  Google bruger disse oplysninger på vores vegne til at analysere din brug af denne webside for at indsamle rapporter om aktiviteter på websiden og give yderligere services i relation til brugen af websiden og internet til websideoperatøren. IP-adressen, der overføres til Google Analytics af din browser, konsolideres ikke af Google med andre oplysninger. Du kan forhindre lagring af cookies ved at foretage den korrekte indstilling ved hjælp af din browser-software, se afsnit 5 c) ovenfor. Desuden kan du forhindre Google i at registrere de oplysninger i forbindelse med din brug af websiden, som er genereret af cookien (herunder din IP-adresse) og i at behandle disse oplysninger ved at hente og installere den browser-plug-in, der findes på linket http://tools.google.dk/dlpage/gaoptout?hl=da. Du kan finde flere oplysninger om brugsbetingelser og databeskyttelse på

  http://www.google.dk/analytics/terms/dk.html,
  http://www.google.dk/analytics/learn/privacy.html?hl=da or
  http://www.google.dk/intl/da/policies/privacy/

  (2) Google AdWords

  Denne webside bruger Google AdWords, en analysetjeneste fra Google, og sporing af konverteringer, som er en del af Google AdWords. Sådan fungerer det: Når du klikker på en annonce, der vises af Google, lagrer Google AdWords en cookie til sporing af konverteringer (en ”konverterings-cookie”) på din computers harddisk. Disse cookies mister deres gyldighed efter 30 dage og gør det ikke muligt at identificere dig personligt. Hvis du besøger visse sider på vores website, kan vi og Google genkende, at du har klikket på annoncen og blev omdirigeret til denne side.

  Disse oplysninger, der indhentes ved hjælp af konverterings-cookies, har til formål at generere statistik til kunder hos AdWords, der benytter sporing af konverteringer. Via denne statistik finder vi det samlede antal brugere, der har klikket på den annonce, der er vist af Google, og tilgået en side med en markør til sporing af konverteringer.

  Vi anvender også Google Analytics til at analysere data fra AdWords og eventuelle cookies fra ”DoubleClick” til statistiske formål. Hvis du ikke ønsker, at dette gøres, kan du deaktivere det med Ad Preferences Manager(https://www.google.dk/settings/u/0/ads?hl=da).

  Med Googles genmarkedsføringsfunktion når vi kunder, der allerede har besøgt vores webside. Vi kan for eksempel præsentere annoncer for vores målgrupper, der allerede har vist interesse i vores produkter eller tjenester. Desuden fastslår AdWords, på baggrund af brugeradfærd på websider i Googles annonceringsnetværk (”display network”) i de foregående 30 dage og ved hjælp af den kontekstrelaterede søgemaskine, hvilke fælles interesser og funktioner, brugerne af vores webside deler. På baggrund af disse oplysninger finder AdWords så nye potentielle kunder til markedsføring, hvis interesser og karakteristika er lig med dem, som brugerne af vores webside har. Den målgruppe-specifikke genmarkedsføring udføres ved hjælp af kombineret brug af cookies, såsom cookies fra Google Analytics og cookies fra Google DoubleClick.

  For yderligere oplysninger om vilkårene for brug og datasikkerhed angående Google AdWords bedes du se:
  http://www.google.dk/policies/technologies/ads/.

  (3) Google DoubleClick

  Vi anvender funktionen Google DoubleClick på vores websider for at vurdere brugen af websiden og gøre det muligt for os, Google og andre annoncører, der samarbejder med DoubleClick, at vise dig brugerrelevant annoncering. Med dette for øje installeres en cookie på din computers harddisk. Med hjælp fra disse cookies tildeles din browser et anonymt identifikationsnummer, og oplysninger om den annoncering, der vises på din browser og tilgangen til den, indsamles. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af vores websider, sendes normalt til en Google-server i USA og gemmes der. På baggrund af de indsamlede oplysninger tildeles din browser interesserelaterede kategorier. Disse kategorier anvendes til at vise interesserelaterede annoncer.

  Ud over at ændre din browsers indstillinger kan du også permanent deaktivere DoubleClick-cookien ved hjælp af en browser-plug-in. Med den plug-in bibeholdes dine indstillinger for deaktivering for denne browser, selv om du sletter alle cookies. Du kan få et browser-plug-in til permanent deaktivering her.

  Ved at bruge vores webside accepterer du, at DoubleClick-cookien indsættes, og at statistikoplysninger fra dig dermed indsamles, gemmes og anvendes på den ovenfor beskrevne måde og til det angivne formål. Du accepterer endvidere, at dine oplysninger lagres i cookies ud over afslutningen af browsersessionen, og for eksempel kan tilgås igen, når du næste gang besøger websider. Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke med virkning fremover ved at slette DoubleClick-cookien og permanent deaktivere den.

   

  (4) Optimizely
  For at kunne tilbyde ideelle visninger og funktioner bygger udviklingen af vores tilbud på A/B-tests og analyser med mange varianter, som er implementeret hos webanalysetjenesten Optimizely, der tilhører Optimizely Inc. Denne tjeneste anvender cookies til at identificere en besøgendes browser og analysere brugen af denne webside. Du kan finde yderligere oplysninger om, hvordan Optimizely behandler dine oplysninger her. Du kan til enhver tid deaktivere Optimizely-sporing ved at følge instrukserne på http://www.optimizely.com/opt_out eller følge dette link: http://www.nivea.de/?optimizely_opt_out=true. Hvis du senere ønsker at genaktivere Optimizely-sporing, bedes du følge dette link: http://www.nivea.de/?optimizely_opt_out=false.

  (5) Bunchbox

  For at kunne tilbyde ideelle visninger og funktioner bygger udviklingen af vores tilbud på A/B-tests og analyser med mange varianter, som under visse omstændigheder implementeres ved brug af sideoptimeringsværktøjet ”Bunchbox”. Den tjeneste anvender cookies til at identificere en besøgendes browser og optimere brugen af websiden. Du kan til enhver tid deaktivere Bunchbox-sporingen ved at klikke på dette link: http://www.nivea.de/?_bb_optout=1. Hvis du senere ønsker at genaktivere Bunchbox-sporing, bedes du følge dette link: http://www.nivea.de/?_bb_optout=0.

7. Social plug-ins/integration through Shariff

Sociale plug-ins (”plug-ins”) hos sociale netværk bruges på vores websider, især knappen ”Del” eller ”Del med venner” hos udbyderen ”Facebook”, hvis website facebook.com drives af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Irland, er ansvarlig for den tyske webside, facebook.de. Disse plug-ins er normalt markeret med et Facebook-logo. Ud over Facebook anvender vi plug-ins fra “Google+” (Udbyder: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA), “Twitter” (Udbyder: Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103) og “Pinterest” (Udbyder: Pinterest Inc., 808 Brannan Street San Francisco, CA 94103, USA).

Af hensyn til datasikkerheden har vi bevidst besluttet os for ikke at gøre brug af direkte plug-ins fra sociale netværk på vores websider. I stedet anvender vi løsningen ”Shariff”. Med hjælp fra Shariff kan vi selv afgøre, om oplysninger overføres til udbyderen i de respektive sociale netværk, og hvornår det sker. Af denne årsag overføres der ingen oplysninger automatisk til sociale netværk såsom Facebook, Google+, Twitter eller Pinterest, når du tilgår vores webside.
Kun hvis du selv aktivt klikker på den respektive knap, skaber din webbrowser en forbindelse med de respektive sociale netværks servere, dvs. at ved at klikke på den respektive knap (f.eks. ”Videregiv”, ”Del”, eller ”Del med venner”) accepterer du, at din webbrowser skaber et link til de sociale netværks servere og overfører statistikoplysninger til de respektive udbydere af de sociale netværk.

Vi har ingen indflydelse på arten af og omfanget af de data, der så samles af de sociale netværk. For yderligere oplysninger om formålet med og omfanget af indsamlingen og videre behandling og brug af oplysninger fra de respektive sociale netværk samt dine rettigheder og indstillingsmuligheder til beskyttelse af din privatsfære i den henseende, bedes du se på datasikkerhedspolitikkerne for de respektive sociale netværk – for Facebook på http://www.facebook.com/about/privacy/ og http://www.facebook.com/help/?faq=186325668085084. Du kan finde yderligere noter om brugen af oplysningerne hos “Google+” eller “Twitter” på http://www.google.dk/intl/da/policies/privacy/ eller http://twitter.com/privacy, and for Pinterest at 
http://about.pinterest.com/privacy/.

8. Socialt log-in

Når du registrerer dig eller logger ind på NIVEA-kundekontoen, har du også muligheden for at bevise, at du er dig, og derefter registrere dig eller logge på med din eksisterende profil på et af de følgende sociale netværk: Facebook, Twitter eller Google+.

Til det formål finder du de tilsvarende symboler for de respektive udbydere af de sociale netværk støttet af vores webside på registrerings- eller login-siden. Før der etableres forbindelse til udbyderen, skal du udtrykkeligt erklære, at du accepterer proceduren og den nedenfor beskrevne dataoverførsel:

Når du klikker på det respektive symbol, åbnes et nyt vindue (app), hvor du skal logge ind med dine login-oplysninger til det sociale netværk. Når du har logget ind, oplyser det sociale netværk dig om, hvilke oplysninger (navn og e-mailadresse), der overføres til os til bekræftelse inden for rammerne af processen med registrering eller login. Hvis du har accepteret denne dataoverførsel, udfyldes de af os påkrævede felter til registrering med de overførte data. De af os påkrævede oplysninger til registrering eller login er (i) dit navn og (ii) din e-mailadresse.

Først når du udtrykkeligt har accepteret brugen af de overførte og påkrævede oplysninger, lagres dine oplysninger af os og anvendes til de formål, der er anført under punkt 2. Bekræftelsesproceduren skaber ikke noget link mellem NIVEA-kundekontoen hos os og din konto på tilsvarende sociale netværk.

For at kunne udføre bekræftelsesproceduren til registrering og login overføres din IP-adresse til den respektive udbyder af det sociale netværk. Vi har ingen indflydelse på formålet og omfanget af indsamlingen og yderligere behandling af oplysninger fra den respektive udbyder af det sociale netværk. For yderligere oplysninger desangående bedes du læse datasikkerhedspolitikken for den respektive udbyder.

Facebooks datasikkerhedspolitik  - https://www.facebook.com/about/privacy/

Google+'s datasikkerhedspolitik  - http://www.google.com/policies/privacy/

Twitters datasikkerhedspolitik  - https://twitter.com/privacy?lang=de

9. Kontakt, anmodning om oplysninger, tilbagekaldelse, blokering, sletning

Du kan til enhver tid uden beregning fremover gøre indsigelser mod anvendelse af dine personoplysninger, sørge for delvis eller fuldstændig sletning eller blokering, eller anmode om oplysninger om eller korrektion af de oplysninger, vi har lagret om din person. Det er ikke nødvendigt at benytte en særlig formular. Du kan for eksempel skrive til os pr. e-mail på  nivea@beiersdorf.com eller anvende vores kontaktformular på websiden.

 

10. Datasikkerhed

Vi har indført tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod tab, ændring eller en tredjemands adgang til dem. De sikkerhedsprocedurer, vi anvender, udvides jævnligt for at afspejle teknologiske fremskridt.

 

11. Opdatering og ændring

Vi kan ændre eller opdatere dele af denne erklæring om datasikkerhed uden på forhånd at informere dig derom. Du bedes altid tjekke erklæringen om datasikkerhed, før du anvender vores webside, for at blive informeret om den seneste status i tilfælde af eventuelle ændringer eller opdateringer. Status for erklæringen om datasikkerhed: Oktober 2015.