Nærende ansigtssolcreme

Ingen anden del af kroppen er så udsat for solens stråler som dit ansigt. Lad solen pleje dit ansigt, og nyd dens gavnlige varme på din hud.

Solen: Energi og velvære til krop og sind

Derfor er solen god for os

Sollys skaber rigtige mirakler: Det hjælper os med at regulere forskellige kropslige funktioner, herunder søvn. Solens stråler løfter vores humør, øger vores velvære og forbedrer vores generelle helbred. Sollys er derfor meget mere end blot en kortvarig fornøjelse: Solen er en vigtig del af en sund livsstil. Drag fordel af dens positive energi – men ikke uden en passende ansigtssolcreme såsom Protect & Bronze Face Sun Creme fra NIVEA Sun, som sikrer en naturlig, intens og langtidsholdbar solbrun kulør. Og naturligvis giver den din krop den rette solbeskyttelse. 

Få flere oplysninger omkring korrekt solbeskyttelse her.

Stoffwechsel-Sonne

Solen stimulerer dit stofskifte og styrker dit immunforsvar og hjerte-kar-system.


Den bedste beskyttelse til din hud: Den optimale ansigtssolcreme

Din ansigtshud er betydelig tyndere og mere følsom end huden på din krop. Den udsættes for skadelige miljømæssige påvirkninger såsom solens stråler, kulde og luftforurening, da den ikke er dækket til. Af denne grund kræver huden megen beskyttelse og pleje – med en speciel solcreme, der er udviklet til ansigtet. Solcremer såsom NIVEA Anti-Age Face Sun Cream er specielt udviklet til den følsomme hud på ansigtet. 
Skadelige UV-stråler
• mindsker dens elasticitet,
• øger dannelsen af rynker,
• resulterer i pigmentfejl, også kendt som “skønhedspletter“, 
• og øger risikoen for hudkræft. 
En speciel solcreme til ansigtet vil beskytte følsom hud på ferien og i det daglige liv: Du kan derfor nyde solens stråler uden at bekymre dig, og huden på dit ansigt vil forblive fugtet og sund. Hvis du også bruger en dagcreme med solbeskyttende faktor hver dag, vil det sikre, at du er bevæbnet mod den skade, som solen forsøger at påføre dig. Prøv for eksempel NIVEA® CELLULAR ANTI-AGE Day Care med SPF 30.

familie

Din hud kræver mere beskyttelse, når du er på ferie: Selvom alle NIVEA Sun-produkter passer til ansigtet, vil din hud takke dig, hvis du bruger en speciel ansigtssolcreme.


Pålidelig solbeskyttelse til dit ansigt

NIVEA® SUN Anti-Age Face Cream indeholder naturlige antioxidanter, og dens balance af UVA- og UVB-beskyttelsesfiltre giver pålidelig og vandtæt beskyttelse mod solbrændthed og tidlig aldrig af huden. 
Den minimerer risikoen for solrelaterede allergier og forhindrer aktivt fine linjer og rynker forårsaget af solen. Den ikke-fedtede formel gør din hud blød og smidig. 

Den nye NIVEA SUN Protect & Bronze Face Cream til ansigtet med SPF 30 og SPF 50 giver pålidelig UVA- og UVB-beskyttelse og skaber samtidig en flot, solbrun kulør. 

Den innovative og vandfaste formel absorberes øjeblikkeligt og har et meget effektivt UVA/UVB-filtersystem, som beskytter huden direkte efter påføring. De hudbeskyttende E-vitaminer sikrer, at den delikate hud på ansigtet beskyttes optimalt mod solbrændthed og for tidlig aldring. 

Alle Protect & Bronze Sun-produkter indeholder et lakridsrodsekstrakt, som aktiverer hudens egen melaninproduktion. Melanin produceres naturligt af kroppen og er ansvarlig for at beskytte og brune din hud. Det vil give dig en helt naturlig og smuk, solbrun kulør uden selvbruner, og dens hudvenlighed er dermatologisk bevist.

sonnenschutz-gesicht

NIVEA Anti-Age Face Sun Cream indeholder naturlige antioxidanter, og dens balance af UVA- og UVB-beskyttelsesfiltre giver pålidelig og vandtæt beskyttelse mod solbrændthed og tidlig aldrig af huden.

product-stage-bg