Naturally Good - vores mest naturlige pleje

CONCEPT

OPLEV NATURALLY GOOD

Livet er komplekst og foregår i højt tempo. Men en gang imellem er der intet vi ønsker os mere end et øjebliks fred og ro. Den nye NIVEA Naturally Good serie er baseret på mere end 100 års hudpleje, ekspertise og tillid. Naturally Good serien regenererer huden og efterlader den smuk og sund.

 


NYHED: NATURALLY GOOD ANTI-AGE

De to nye Naturally Good Anti-Age produkter er til dig, der ønsker flere naturlige produkter i dit liv, men ikke ønsker at gå på kompromis med effektiv hudpleje. NIVEA har forsket i effektive og naturlige ingredienser i mange år for at finde den helt rette kombination af 99% ingredienser af naturlige oprindelse og en resterende 1% for en sikker og stabil formula. Denne serie indeholder økologisk tidselblomst ekstrakt, der bidrager til hudens egen kollagenproduktion og giver dig en helt naturlig anti-age effekt. Nyd en velplejet hud med god samvittighed. 


OUR ACTIVE INGREDIENTS

100% Gennemsigtighed

Naturally Good er udviklet med filosofien at bruge så mange naturlige ingredienser som muligt. Med denne nye produktserie fra NIVEA har vi fokus på 100% gennemsigtighed omkring ingredienserne. Naturally Good ansigtsplejeserien indeholder 99% naturligt udvundne ingredienser og 1% tilføjede ingredienser for sikkerhed og stabilitet.*

*Ingredienser udvundet fra naturen indeholder mere end 50% af deres naturlige stadie efter bearbejdning, indklusiv vand og 1-2% naturlige (andre) ingredienser som er tilføjet for stabilitet og sikkerhed.

 

TIDSELBLOMST EKSTRAKT

Stimulerer hudens egen kollagen produktion, reducerer synligt rynker og fine linjer på bare to uger.*

*In vitro test. 

 

Kvinde-ansigt-close-up-med-aloe-vera-blade

ALOE VERA

Formulaen med Aloe Vera fugter i 24 timer og efterlader huden med en unik følelse af friskhed.

Kvinde-ansigt-close-up-med-kamille-blomster

KAMILLE

Den uparfumerede formel med kamille fugter huden i 24 timer, lindrer irritation og reducerer tydeligt rødme. 

Argan-olie-drybber-på-kvindes-hud

ARGAN OLIE

Formulaen med argan olie hjælper huden med at regenerere sig selv gennem natten og efterlader huden smidig dagen efter.

Kvinde-med-grønne-te-blade-på-kinden

GRØN TE

Rensemælk renser i dybden og fjerner urenheder, mens toneren fjerner rester og efterlader huden med en følelse af friskhed og renhed.

TRANSPARENCY


Spørgsmål og Svar


Luis Carbajal, fra NIVEAs ansigtsrens R&D afdeling besvarer de vigtigest spørgsmål omkring den nye NIVEA Naturally Good produktserie.
 

NIVEA lancerer en ny ansigtsplejeserie med 99% naturligt udvundne ingredienser. Hvad gør disse produkter så specielle?

Naturally Good er udviklet med en filosofi om at bruge så mange ingredienser med naturlig oprindelse som muligt. Med den nye produktserie fra NIVEA fokuserer vi på 100% gennemsigtighed med alle vores ingredienser. De sidste måneder har vist at forbrugere er meget mere interesseret i detaljerne i  vores produkter lige så vel som de også ønsker flere naturlige produkter. De vil vide hvilke ingredienser der er, og ikke er, i vores formularer samt hvad de forskellige ingredienser bruges til. Med vores nye produktserie Naturally Good prøver vi at dele alle detaljer. Ikke desto mindre er det kun begyndelsen på rejsen og vi ønsker at andre produkter følger dette initiativ.                                             

Kan du forklare hvorfor 1% af formulaen ikke stammer fra naturen?   

Den 1% garanterer at formulaen er stabil og sikker, da det er ekstremt vigtigt at være 100% hud-sikker.                                                                                             

Hvad er forskellen på de ingredienser med en naturlig oprindelse og dem uden?                                         

Ingredienser med en naturligoprindelse er hovedsagligt udvundet fra naturen og har stadig halvdelen af deres molekylære struktur efter bearbejdelse - dette inkluderer vand. Denne definition følger strenge interne Beiersdorf standarder.

 


Lær mere om Naturally Good serien

VEGANSK FORMULA

NATURALLY GOOD serien indeholder ikke ingredienser af animalsk afstamning. 

NATUREN

 

Naturally Good serien er udviklet med en filosofi om at bruge så mange ingredienser med naturlig oprindelse som muligt.

 

BÆREDYGTIGHED

Både vores PET krukker og vores flasker er lavet af genbrugeligt plastik. Dette bidrager til vores mål om kun at bruge indpakning som er genanvendeligt eller kompostbare i 2025. Alle foldeboksmaterialer er fra bæredygtige skove.
 

PRODUKTINDSIGT

 

Med vores Naturally Good serie er vores mål at lade dig vide præcis hvad du putter på din hud og at hjælpe dig med at finde balancen i din hverdag med en simpel og naturlig hudplejerutine