VORES RESULTATER INDEN FOR BÆREDYGTIG EMBALLAGE

Hos NIVEA satser vi på at sikre et cirkulært forbrug og ansvarlig brug af emballage med henblik på at forebygge forurening og reducere vores CO2-aftryk. Vores tilgang er lige så enkel, som den er vanskelig: Vi reducerer mængden af plast, hvor det kan lade sig gøre, genbruger plast så meget som muligt, erstatter det, når det giver mening, og opfordrer vores kunder til at genbruge emballagen.

Få mere at vide om vores resultater og mål om at skabe bæredygtig emballage med mindre eller genanvendt plast og træbaserede materialer fra kontrollerbare og sporbare kilder.


Vores løfter om plastik

Menneskeheden står over for spørgsmålet om, hvordan man løser plastproblemet globalt set. Hos NIVEA har vi sat os ambitiøse mål om at reducere fossilbaseret jomfruplast og øge mængden af genanvendt materiale i vores emballage samt sikre, at vores emballage kan genanvendes og genbruges.

 

Se nærmere på, hvad vi har opnået indtil nu, og hvad vi stræber efter at gøre for at forhindre yderligere plastforurening.


Vores bæredygtige papiremballage

En måde at reducere plast i emballage på er ved at erstatte den med træbaserede materialer som papir og karton. Sideløbende med at vi stræber efter at behandle naturen respektfuldt, sørger vi for, at de naturlige materialer, vi bruger, opnås bæredygtigt for at beskytte skovene mod skovrydning.

 

Læs mere om, hvordan vi har forpligtet os i forhold til bæredygtig papiremballage.


En hud. En planet. En Pleje.

Vi ønsker at være 100 % transparente og besvare alle spørgsmål om bæredygtighed hos NIVEA. Hvis du ikke kunne finde de svar, du ledte efter, på denne hjemmeside eller er på udkig efter mere detaljerede oplysninger, kan du besøge hjemmesiden om bæredygtighed hos NIVEAs moderselskab, Beiersdorf ..