growing a tree

BÆREDYGTIG PAPIREMBALLAGE

EN HUD. EN PLANET. EN PLEJE.

BÆREDYGTIG PAPIREMBALLAGE

NIVEA bruger papir og karton som naturligt emballagemateriale til mange former for produktemballage. Vi bestræber os på at behandle naturen med den respekt, den fortjener. Vi er derfor overbeviste om, at træbaserede materialer, som papir og karton, skal fremstilles bæredygtigt for at beskytte skovene mod skovrydning. Eftersom skovene lagrer CO2 på en naturlig og effektiv måde, bidrager deres fortsatte ødelæggelse i høj grad til klimaændringer. Det er et problem, vi tager meget alvorligt.

Vi har vedtaget en politik for "bæredygtigt papir og karton" med det mål at skifte til 100 % bæredygtigt papir og karton på verdensplan. Retningslinjerne kræver brug af genbrugt eller FSC-certificeret ("Forest Stewardship Council") papir og karton. FSC-certificeringen sikrer, at træbaserede produkter kommer fra ansvarligt dyrkede skove, der giver miljømæssige, sociale og økonomiske fordele.

Vi har allerede gjort store fremskridt og kan fortælle, at allerede i 2019 blev 100 % af vores foldeæsker fremstillet af FSC-certificeret materiale. Vi arbejder nu intensivt på at skifte flere papirbaserede materialer ud med FSC-certificeret eller genbrugspapir.

holding hands
day cream

NIVEA NATURALLY GOOD SENSITIVE DAGCREME

night cream

NATURALLY GOOD REGENERENDE NATCREME

OrganicAloeVeraRadianceDayCare

NATURALLY GOOD RADIANCE DAGCREME

En hud. En planet. En pleje.

Vi ønsker at være 100 % transparente og besvare alle spørgsmål om bæredygtighed hos NIVEA. Hvis du ikke kunne finde de svar, du ledte efter, på denne hjemmeside eller er på udkig efter mere detaljerede oplysninger, kan du besøge hjemmesiden om bæredygtighed hos NIVEAs moderselskab, Beiersdorf.