hands holding a plant in soil

VORES PLEJE SKAL OMFATTE MERE END HUDEN

EN HUD. EN PLANET. EN PLEJE.

Som et førende hudplejemærke med mere end 100 års ekspertise ved vi, at et sundt miljø er vigtigt for en sund hud. Og alligevel lider vores blå planets naturlige skønhed under overforbrug af ressourcer og miljøforurening.

Derfor lover vi hos NIVEA at reducere vores påvirkning på miljøet, dets økosystemer og planetens indbyggere ved at udvikle og producere hudpleje, der er skånsom mod huden og planeten.

Læs om, hvad vi allerede gør for at blive mere bæredygtige, og hvordan vi lover, at vores pleje fremover skal række ud over huden.


man talking

Vores filosofi og mål

NIVEA har været en tro følgesvend i folks liv i årtier. Produkterne har plejet huden, så den er blevet sund og smuk, og har således sørget for næring udefra og ind. Vi er meget taknemmelige over den tillid og ønsker at leve op til den ved at udvide vores pleje af huden til også at omfatte beskyttelse og bevarelse af vores planet.

Få mere at vide om vores filosofi og ambitiøse mål, der hjælper os med at klare klimaændringerne


Vores vision: Klimaneutralitet

Vi bestræber os på at reducere vores CO2-aftryk så meget som muligt ved at gentænke vores emballerings-, formulerings- og produktionsmetoder. Derfor har NIVEA for alle vores aktiviteter sat ambitiøse klimamål, der passer godt med den nyeste klimaforskning.

Læs mere om vores tilgang til udvikling af klimavenlige produkter.


Respekt for dyrene

Hos NIVEA respekterer vi og elsker naturen. Vores omsorg for planeten omfatter også beskyttelse af dyr, der er afhængige af og opretholder vores økosystemer. Vi er overbeviste om, at det er unødvendigt med dyreforsøg til at bevise effektiviteten og sikkerheden af hudplejeprodukter.

Læse mere om, hvordan vi bekymrer os om dyrenes trivsel


Vores ansvarlige ressourceforbrug

Vi sikrer os, at alt det, vi tilsætter vores NIVEA-produkter, er sikkert og sundt at bruge — og vi bestræber os på at bruge ansvarligt indkøbte vedvarende materialer, hvor det er muligt, og således flytte os i retning af en mere bæredygtig fremtid. Når vi bruger naturressourcer, er vi også opmærksomme på, hvordan planterne dyrkes.

Læs mere om, hvad vi lover og vores målsætninger med henblik på at sikre et ansvarligt ressourceforbrug.


Vores bæredygtige produktion

Vores løfte om at beskytte planeten og vores lokalsamfund omfatter naturligvis også måde, hvorpå vi producerer NIVEAs hudplejeprodukter: Vi bestræber os på at reducere vores CO2-aftryk ved at spare energi, generere mindre affald og bruge vand ansvarligt.

Læs mere om, hvad vi gør for at reducere CO2-udledningen overalt i vores produktion. 


sky

En hud. En planet. En Pleje.

Vi ønsker at være 100 % transparente og besvare alle spørgsmål om bæredygtighed hos NIVEA. Hvis du ikke kunne finde de svar, du ledte efter, på denne hjemmeside eller er på udkig efter mere detaljerede oplysninger, kan du besøge hjemmesiden om bæredygtighed hos NIVEAs moderselskab, Beiersdorf.