VORES FILOSOFI OG MÅL

HVORFOR BÆREDYGTIGHED ER VIGTIGT FOR NIVEA

EN HUD. EN PLANET. EN PLEJE.

Som et førende hudplejebrand med over 100 års ekspertise er vi godt klar over den udfordring, vi står over for: Du kan finde NIVEA i næsten alle hjem. Vi er utroligt taknemmelige for den tillid, du viser NIVEA. Og vi vil gerne leve op til den tillid ved at sikre, at du får vores produkter på den mest bæredygtige måde. Fordi vi er lige så bekymrede som dig over de miljømæssige udfordringer, vi står over for. Nogle af dem er synlige, som f.eks. forureningen af vores planet på grund af overdrevne mængder plastaffald, mens andre er usynlige, som f.eks. drivhusgasser, den grundlæggende årsag til menneskeskabte klimaændringer. 

Hos NIVEA har vi forpligtet os til at yde vores bidrag til at løse disse udfordringer, fordi vi gerne vil sikre, at vores blå planet kan være et skønt hjem for kommende generationer.

En hud. En planet. En pleje.

Huden er i centrum for alt, hvad vi gør hos NIVEA. Vi tror på at arbejde med hudens biologi for at levere sund, smuk hud. Naturligt smukt, det gælder for alle hudtyper og -farver. Huden er vores direkte forbindelse til miljøet: den danner forbindelse til dem, vi holder af gennem menneskelig berøring, og den giver os mulighed for at føle naturens elementer, blive forfrisket af regn og vind og opvarmet af solen. 

Vi har kun én planet. Den er vores hjem, og vi er afhængige af en sund planet lige så vel, som vi er afhængige af en sund hud. Men vores planet er ikke længere i balance, og dens naturlige skønhed er ved at falme på grund af overforbrug af ressourcer og miljøforurening. Kampen mod klimaændringer er den vigtigste miljøudfordring, vi står overfor.

NIVEA ønsker ikke, at du skal gå på kompromis. Vi lover at udvide vores omsorg for din hud til også at omfatte beskyttelse og bevarelse af vores planet. Ved at transformere vores produkter, reducere deres CO2-aftryk og, reelt set, ændre den måde, vi driver forretning på, vil vi gerne hjælpe dig med at passe på din hud og vores planet på samme tid. Det er en rejse, og den er ikke slut endnu. Men NIVEA lover at lade omsorgen række ud over din hud.

NIVEAs bæredygtighedsmål

Som et førende hudplejebrand er det altafgørende, at vi handler mere bæredygtigt, hvis vi ønsker at have en positiv indvirkning på planeten. Vi er nødt til at være mere bevidste om, hvor vigtigt det er at beskytte og vedligeholde vores smukke planet. I den forbindelse skal vi arbejde hårdt for at imødegå de ødelæggende virkninger, som klimaændringer og forurening har haft og fortsat vil have. Få mere at vide om NIVEAs bæredygtighedsmål:

Bekæmpelse af klimaforandringer: Vi gør en stor indsats for at udvikle de bedst mulige hudplejeprodukter, samtidigt med at vi løbende holder øje med, hvordan vi kan reducere vores CO2-udledning og spare energi i hele vores værdikæde..

- Absolut reduktion af den samlede udledning for værdikæden med 30 % i 2025
- Klimaneutrale aktiviteter i 2030
- Klimaneutraliserede produkter 

 

Miljøvenlige formulaer:  Ved at anvende miljøvenlige og bionedbrydelige alternative råvarer bestræber vi os på at forbedre miljøkompatibiliteten af vores samlede portefølje.

- NIVEA-produkter vil være 100 % mikroplastfrie fra udgangen af 2021.
- Udelukkende bionedbrydelige polymerer i vores EU-produktformuleringer ved udgangen af 2025

 

Bæredygtig plastemballage og affaldsreduktion: Hos NIVEA ønsker vi at overholde principperne for cirkulær økonomi, og vi satser således hårdt på at bruge plast ansvarligt i vores produktemballager. Vores tilgang er ligetil: Vi reducerer mængden af plast, hvor det kan lade sig gøre, genbruger plast så meget som muligt, erstatter det, når det giver mening, og opfordrer vores kunder til at genbruge emballagen.

- 100 % af emballagen kan fyldes igen, genanvendes eller genbruges i 2025
- 50 % reduktion af fossilbaseret jomfruplast i 2025
- 30 % genanvendte materialer i vores plastemballage i 2025
- 30 % affaldsreduktion på vores produktionsanlæg i 2025
- Intet produktionsaffald til deponering

 

Ansvarlig ressourceforbrug NIVEA bestræber sig på at behandle naturen med respekt. Vores mål er derfor at bidrage til økologiske landbrugsmetoder, forhindre skovrydning og støtte de lokalsamfund og områder, hvor vores ingredienser vokser.

- Alle vedvarende ingredienser fra bæredygtige kilder i 2025
- Skovrydningsfrit-indkøb af de vigtigste råvarer i 2025
- 100 % af vores palme(kerne)olie er indkøbt bæredygtigt siden slutningen af 2020
- 100 % af vores foldeæsker er FSC-certificeret siden 2019

 

Reduktion af vandforbruget: Som producent af hudplejeprodukter er vi bevidst om vores store ansvar og har gjort reduktion af vandforbruget til et centralt emne i vores tilgang til bæredygtighed.

- 25 % reduktion af vandforbruget pr. produceret produkt i 2025

En hud. En planet. En pleje.

Vi ønsker at være 100 % transparente og besvare alle spørgsmål om bæredygtighed hos NIVEA. Hvis du ikke kunne finde de svar, du ledte efter, på denne hjemmeside eller er på udkig efter mere detaljerede oplysninger, kan du besøge hjemmesiden om bæredygtighed hos NIVEAs moderselskab, Beiersdorf.