NIVEAs Kontakt med Naturen

Menneskelig kontakt

Det er vigtigt for vores udvikling og vores definition som mennesker at være i kontakt med hinanden. Vores hud udgør den største del af kroppen og giver os mulighed for at skabe kontakt med vores medmennesker og verden omkring os gennem berøring.


Lad verdenen mærke den positive effekt af menneskelig kontakt!

Hos NIVEA tror vi på den positive effekt af menneskelig kontakt. Vores mål er at skabe hudplejeprodukter, der blødgør din hud og giver dig en følelse af velvære, så du har lyst til at være sammen med andre mennesker og nyde livet. Vi har en holistisk tilgang til huden efter at have studeret, hvordan den forbinder os med vores omgivelser og hvordan den bliver påvirket af vores kost og vores følelser. Det er vores filosofi at skabe hudplejeprodukter, der styrker hudens naturlige egenskaber, så alle kan få en sund og smuk hud.

 

Vi har forpligtet os til at sætte et positivt fodaftryk på verdenen. Vi har sat os nogle ambitiøse mål om bæredygtighed. Vores forskningsafdelinger arbejder hele tiden på at udvikle formuleringer, der gør vores hudplejeprodukter til nogle af markedets bedste, samtidig med at de påvirker miljøet mindst muligt. Vi samarbejder med grønne organisationer og andre partnere for at finde nye måder at kunne påvirke kloden positivt. At skabe hudpleje, der er lige så god ved miljøet som ved vores hud, er en udfordring, som NIVEA har valgt at indarbejde i alt, hvad vi gør.


DE TRE SØJLER I NIVEAS BÆREDYGTIGHED

På denne webside finder du en række informationer om, hvordan vi skaber mild og effektiv hudpleje samtidig med at vi beskytter vores jord.

Huden kommer først

Hent gode råd fra NIVEAs førende hudplejeeksperter og få mere information om vores forpligtelse og initiativer til at skabe sunde og miljøvenlige hudplejeprodukter og de indholdsstoffer NIVEA anvender.

Naturen og vores hud

Find ud af de mange måder, hvorpå NIVEA prøver at gøre alle sine aktiviteter mere bæredygtige - fra indkøb til produktion, emballage og genbrug.

Ærlighed og gennemsigtighed

Læs mere om, hvordan NIVEA efterlever sine værdier - fra vores adfærdskodeks, til forpligtelser, samarbejder og andre initiativer.