Medium nærbillede af en kvinde og mand, begges ansigter har glat og ren hud. De smiler til kameraet foran en grøn baggrund.

Samarbejd med din hud for at bekæmpe urenheder.

NIVEA DERMA Skin Clears formel arbejder skånsomt sammen med din hud for at reducere urenheder. Efter blot 7 dage ser du de første synlige resultater. De giver dig kontrollen over din hud tilbage.

VORES INNOVATION

NY DERMA SKIN CLEAR NIGHT EXFOLIATOR

Hvorfor arbejde mod din hud, når du kan arbejde sammen med den? Vores formel, med 8% frugtsyrer (salicyl- og glykolsyre) sammen med niacinamid, fremmer din huds egen naturlige fornyelsesproces, reducerer urenheder og forhindrer nye i at opstå.
DERMA SKIN CLEAR COMPLEX

HJÆLP DIN HUD MED EN EFFEKTIV BEHANDLING AF URENHEDER

Den nye DERMA Skin Clear-serie med videnskabeligt udviklede formler er blevet dermatologisk og klinisk testet* for effektivt at reducere og forhindre tilbagevendende urenheder for at give en mere ren og glat hudtone.

*Hudkompatibilitet og effekt på uren hud er testet i et klinisk studie.

Nærbillede af en kvindes ansigt med ren hud uden urenheder, baggrundsbelyst foran en grøn baggrund.
VIDENSKABEN BAG SKIN CLEAR

NY DERMA SKIN CLEAR FORMEL: EFFEKTIV, MEN SKÅNSOM

Skin Clear Complex ved siden af et «Klinisk testet»-logo.

 

Hvordan hjælper den nye DERMA Skin Clear formel din hud? Ved at aktivere din huds egen fornyelsesproces med op til 8% frugtsyrer (salicylsyre og glycolsyre) og niacinamid.

PRODUKTER

ARBEJD SAMMEN MED DIN HUD MED DERMA SKIN CLEAR-SERIEN

Nivea Skin Clear Wash Gel placeret på en flisebelagt badeværelsesdisk ved siden af en håndvask.

DERMA SKIN CLEAR WASH GEL RENSER PORERNE ØJEBLIKKELIGT

Start din hudplejerutine med vores skånsomme og effektive Wash Gel. I løbet af dagen og natten opbygger der sig overflødig talg i din hud, som tilstopper porerne og fremskynder udviklingen af urenheder. Derma Skin Clear Wash Gel giver en dybdegående rens, fjerner overflødig olie og forebygger nye urenheder.

Nivea Skin Clear Toner står på en flisebelagt badeværelsesoverflade ved siden af en håndvask.

GENBALANCERENDE TONER

Dit hemmelige våben til en balanceret hud. Derma Skin Clear Rebalancing Toner tilfører fugt til huden uden at tilstoppe porerne, genopretter hudens naturlige balance og hjælper med at kontrollere fedtethed. Resultatet er en synligt klarere hud efter 7 dage.

Nivea Skin Clear Toner står på en flisebelagt badeværelsesoverflade ved siden af en håndvask.

SCRUB MOD URENHEDER

Ved brug af Derma Skin Clear Scrub 2-3 gange ugentligt, renses dine porer forsigtigt og din hudtone udglattes samtidig med at hudorme reduceres.

Nivea Skin Clear Night Exfoliator liggende på en flisebelagt overflade på et badeværelse.

EFFEKTIV NATEKSFOLIERING

Tag kontrollen over din hud tilbage med en "overnight" behandling! Derma Skin Clear Night Exfoliator-formlen, med 8% frugtsyrer (salicylsyre og glykolsyre), accelererer din huds egen fornyelsesproces - med synlige resultater på bare 7 dage!

RUTINE

BRUG HELE DERMA SKIN CLEAR-RUTINEN FOR SYNLIGT KLARERE HUD

NIVEA DERMA Skin Clear Wash Gel og NIVEA DERMA Skin Clear Toner placeret sammen under MORNING&EVENING mærke; NIVEA DERMA Skin Clear Night Exfoliator under EVENING mærke; NIVEA DERMA Skin Clear Anti-Blemish Scrub under OCCASIONAL mærke, alt foran en grøn baggrund.

Brug altid Wash Gel som det første step om morgenen og aftenen: massér blidt på et fugtigt ansigt og vask herefter ansigtet. Derefter påfører du forsigtigt Toner på et rengjort ansigt med en vatrondel. Vask ikke produktet af. Undgå øjenområdet med begge produkter.

Brug Night Exfoliator som det sidste step i hudplejerutinen om aftenen på et grundigt renset ansigt.*

Brug Anti-blemish Scrub som et alternativ til Night Exfoliator. Brug af og til (2-3 gange ugentligt anbefales). Massér produktet forsigtigt ind på et fugtigt ansigt efter rens med Wash Gel. Vask ansigtet før du påfører Toner. Undgå øjenområdet.

*En svagt stikkende følelse kan opstå. Må ikke bruges på irriteret hud; stop med at bruge produktet, hvis irritation forekommer; konsultér med en læge, hvis irritation vedbliver; undgå kontakt med øjnene. Dette produkt indeholder alfa-hydroxysyre, som kan medføre, at din hud bliver ekstra følsom overfor solen og gøre, at den bliver lettere solbrændt. Brug solcreme og klæd dig passende og beskyttende tøj og begræns soleksponering, når du bruger dette produkt og en uge efter.

Q&A

Hvad forårsager urenheder?

Hovedårsagen til urenheder er en overproduktion af overflødig talg, også kendt som seborrhoe, som er bedst kendt som en unormal fortykkelse af de yderste hudlag. Fagtermen er hyperkeratose, som leder til en utilstrækkelig afskalning af døde hudceller. Sammen forårsager de tilstopning af porerne, også kendt som hudorme. Disse tilstoppede porer er det perfekte miljø for bakterier (primært Cutibacterium acnes). Synlig inflammation og rødme kan også med stor sandsynlighed forekomme. Og uanset om de er store eller små, anses bumser for at være generende.

Hvad er forskellen på AHA og BHA, og hvordan virker de?

AHA står for alfa-hydroxysyre. Disse naturlige stoffer findes blandt andet i frugt, hvilket er grunden til de bliver kaldt for frugtsyrer. De vigtigste AHA-syrer, når det kommer til hudpleje, inkluderer glykolsyre, mandelsyre og mælkesyre. De arbejder hovedsageligt på hudens overflade ved at støtte cellefornyelse og ved at opløse døde hudceller. Glykolsyre eksfolierer huden og hjælper mod fedtet og uren hud. BHA-syrer (Beta-hydroxysyre) omfatter blandt andet salicylsyre. Det fedtopløselige stof trænger dybere ind i hudlagene end AHA-syrer. Det trænger ind i porerne og renser talgkirtelkanalerne indefra og sikrer dermed, at overflødig talg elimineres. Samtidig har den en antiinflammatorisk effekt, som reducerer rødme. 
Eftersom AHA-syrer er mindre effektive til peeling, men dermed også mere skånsomme, bruger vi mere af dem. Derudover har de som regel også en fugtgivende effekt. BHA-syrer er meget effektive til eksfoliering/peeling, så vi behøver ikke meget af disse. Salicylsyre har også en antibakteriel virkning.

Syre på huden lyder lidt farligt …

Salicylsyre er, for eksempel, en af de stoffer, der er blevet anvendt i længst tid til medicinsk brug. Når det bruges på huden, har det en hornhindeopløselig effekt, hvilket forklarer dens brug mod akne og keratiniseret hud. Menneskets hud regenererer sig kontinuerligt. Ældre hudceller dør, keratiniseres og eksfolieres gradvist fra huden. Ved at bruge salicylsyre på huden accelereres eksfolieringsprocessen. Salicylsyren har en keratolytisk effekt, hvilket betyder, at den tvinger det yderste hornlag til at gå i stykker og dermed afskalle. Dermed fjernes urenheder fra porerne, mens hudens naturlige fornyelsesproces får lidt ekstra hjælp.

Hvilken koncentration indeholder de nye produkter?

NIVEA DERMA Skin Clear Night Exfoliator, selve stjernen i produktserien, indeholder totalt set 8% syrekoncentration. I denne dosering kan den aktive ingrediens trygt bruges på lang sigt. 

Og hvordan hjælper niacinamid mod uren hud?

Niacinamid er et vandopløseligt derivat af vitamin B3. Det anses som en tryg og effektiv hudplejekomponent mod fedtet hud. Den antiinflammatoriske og talgregulerende virkning af niacinamid gør den velegnet til kombineret og fedtet hud, som er udsat for urenheder. En anden uvurderlig fordel er, at niacinamid med fordel kan kombineres med andre ingredienser. 

Hvad er resultatet af denne kombination?

Produkterne er specielt effektive og milde på samme tid. Brugerne af disse produkter vil få ren, klar og fornyet hud på bare syv dage. Problemer som bumser, hudorme, rødme og tør hud bliver fortid. 

Kan du underbygge dette?

Absolut. Vi har testet alle vores produkter i kliniske studer, hvor en dermatolog evaluerer, hvor godt produkterne bekæmper og reducerer urenheder, og hvor godt de passer på huden. Det vigtigste er lige såvel, at vores kunder er glade. Derfor har vi også gennemført et studie1 for at få deres feedback. Ud fra svarene kunne vi tydeligt se, at produkterne hjælper med at bekæmpe urenheder. 107 forbrugere testede vores Night Exfoliator på daglig basis. 93% sagde, at de fik en synligt klarere hud på bare syv dage. Efter fire uger sagde 93%, at antallet af urenheder var synlig reduceret. 1Egenvurdering af effekt; 8-ugers studie med 100 kvinder og mænd, som brugte Night Exfoliator, 2022. 

Anbefaler du at bruge hele serien?

Helt klart. Ingredienserne og produkterne i serien er perfekt koordineret. Derudover forenkler det din hudplejerutine, da du ved, at disse fire produkter er nok til at løse dine problemer.