Goodbye dark spots. Hello luminous skin.

NYHED! LUMINOUS630®

LUMINOUS630® Anti Dark-Spot er NIVEAs nye hudplejeserie, der effektivt reducerer og bekæmper pigmentpletter med synlige resultater.

PATENTERET LUMINOUS630®

REDUCERER & BEKÆMPER PIGMENTPLETTER FOR EN JÆVN HUDTONE

LUMINOUS630® Anti Dark-Spot har bevist effekt til at reducere og bekæmpe pigmentpletter. De tre mest almindelige årsager til, at pigmentpletter opstår, er soleksponering, aldring og hormonforandringer, f.eks. under graviditet eller overgangsalder. Alle tre kan udløse en melanin-ubalance i huden, hvilket fører til forekomsten af pigmentpletter og ujævn hudfarve.
CAMILLA

"JEG PRØVEDE PRODUKTERNE I 4 UGER OG ALLEREDE EFTER 3 UGER KUNNE JEG SE TYDELIGE RESULTATER"

SE CAMILLAS FLOTTE RESULTATER HERUNDER®

0 uger
10 uger
BEVIST EFFEKT

SYNLIGT REDUCEREDE PIGMENTPLETER PÅ 2 UGER OG KONTINUERLIG FORBEDRING OVER TID*

12 uger

Intensiteten af pigmentpletter reduceres yderligere op til 71 %*

*ved regelmæssigbrug; selvklassificering, 12 ugers studie med LUMINOUS630 Advanced Serum, 34 kvinder, 201

 

ar - 0 - uger

2 uger

Synligt reducerede pigmentpletter 

ar - 10 - uger

8 uger

Intensiteten af pigmentpletterne reduceres med op til 50 %*

PRODUKTER

SKAB DIN EGEN LUMINOUS630® ANTI-DARK SPOT RUTINE

SERUM

Skånsom mod huden, men hård mod pigmentpletter. NIVEAs mest effektive behandling til synligt at reducere pigmentpletter med op til -50% på 8 uger, for en glattere hudtone og udstråling.

NATCREME

Giv dit ansigt en ordentlig nulstilling. Denne natcreme modvirker pigmentpletter i tre dimensioner: størrelse, farveintensitet og mængde. Formuka med celleaktiveret* hyaluronsyre, der genopbygger og styrker hudens modstandsdygtighed. *in vitro 

DAGCREME

Gør din hud klar til dagen! Den tredobbeltvirkende formel reducerer pigmentpletter, beskytter mod mørkfarvning af eksisterende pletter og deres gentagelse og modvirker for tidlig ældning af huden. For en glattere hudtone med naturlig glød.

SOLCREME TIL ANSIGTET

Solcreme til ansigtet med en forfriskende og ikke-klæbende formula, der giver øjeblikkelig UVA/UVB-beskyttelse, som modvirker solpletter, mens ingrediensen LUMINOUS630 reducerer eksisterende pigmentpletter. 

ØJENCREME

Øjencreme med en tredobbeltvirkende formula, der synligt reducerer mørke rande under øjnene. LUMINOUS630 afbalancerer uregelmæssigheder i pigmentering. Formulaen er med hyaluronsyre og koffein, der fugter og giver energi. Lysner mørke rande med 50 % på 8 uger *.

* 12-ugers undersøgelse med 41 kvinder, 2020-2021 

HÅNDCREME

En hjælpende hånd mod pigmentpletter på hænderne! Det som vi også kalder leverpletter. Formulaen med LUMINOUS630 reducerer pigmentpletter, mens hyaluronsyre fugter i dybden og SPF15 modvirker solpletter og for tidlig aldring af huden. Synlige resultater om 4 uger. 

Luminous630 Tinted dagcreme

TINTED DAGCREME

En tinted dagcreme med en dobbeltvirkende effekt. Med mikro-indkapslede pigmenter udglatter den din hudtone øjeblikkeligt og tilfører en naturlig dækning samtidig med at den effektivt behandler pigmentpletter ved hjælp af ingrediensen LUMINOUS630.

10 ÅRS FORSKNING

PATENTERET INGREDIENS

LUMINOUS630


Det tog NIVEAs forskere 10 års forskning og screening af mere end 50.000 sammensætninger for at finde den effektive ingrediens LUMINOUS630®, der virker på celleniveau.

LUMINOUS630® VIRKER PÅ CELLE-NIVEAU MED DOBBELT EFFEKT

ANVENDELSE

DAGLIG RUTINE FOR EN JÆVN HUDTONE

RUTINEN

ANVEND HELE LUMINOUS630® SERIEN FOR AT OPNÅ DEN BEDSTE EFFEKT
Morgen-rutine

MORGEN

Rens dit ansigt og påfør LUMINOUS630® Anti-Dark Spot Serum og derefter LUMINOUS630® Anti-Dark Spot Day Fluid.
Aften-rutine

AFTEN

Rens dit ansigt og påfør LUMINOUS630® Anti-Dark Spot Serum og derefter LUMINOUS630® Anti-Dark Spot Night Cream.

ØJENCREME

Huden omkring øjnene er følsom og har brug for ekstra pleje for at reducere tegn på mørke rande under øjnene. Påfør LUMINOUS630 Anti-Dark Circles øjencreme morgen eller aften for at modvirke årsagerne til mørke rande. 

FAQs

Spørg forskerne bag

 

Hvad er pigmentpletter?

Pigmentpletter i ansigtet er resultatet af en ubalanceret melaninproduktion.
Melanin er et naturligt pigment, der findes i vores hud, og er ansvarlig for enhver persons naturlige hudfarve. Imidlertid kan forskellige faktorer skabe en  overproduktion af melanin, som ophobes i huden og bliver synlig i ansigtet som mørke pletter og ujævn hudfarve.
 

Hvordan ser de ud?

Selvom der er en genetisk disposition for mørke pletter, er der forskellige grunde til, at de forekommer:
 
  1. Den første og mest almindelige er sollys. Når huden udsættes for solen, producerer huden naturligt melanin, som nogle gange kan spredes ujævnt.
  2. Når vi bliver ældre, bliver melaninproduktionen i vores hud også mindre præcis og kan resultere i dannelse af pletter.
  3. Hormonelle ubalancer, for eksempel graviditet eller overgangsalder, kan udløse en overproduktion af melanin.
  4. Endeligt kan mørke pletter vises som et mærke efter hudbetændelse, for eksempel acne.

Hvad er LUMINOUS630, og hvordan opdagede du denne ingrediens?

Hos NIVEA er vi optaget af hud, og vi kigger altid på hudbiologi for at forstå, hvordan vi opfylder vores forbrugeres behov.

Når vi nærmede på mørke pletter og ujævn tone, gjorde vi det samme: vi ved, at mørke pletter er et resultat af en melanin -ubalance. Så vi kiggede nærmere på årsagen til pigmentpletter: enzymet, der er ansvarlig for melaninproduktion. 

Det tog os 10 års forskning at finde den banebrydende ingrediens LUMINOUS630. For det første genskabte vi menneskets enzym der producerer melanin i vores laboratorium, hvor vi testede mere end 50.000 molekyler. Efter flere optimeringsrunder var molekylet nummer 630 det mest succesrige med at balancere pigmenteringen og derfor reducere pletterne! 630 var vores lykketal, vi ville beholde det i navnet. Sådan blev vores gennembrudsingrediens LUMINOUS630 født. 

 

Er LUMINOUS630 effektivt og sikkert at bruge?

Vores prioritet hos NIVEA er ikke kun, at vores innovationer fungerer, men også at de er sikre for huden. LUMINOUS630 er ingen undtagelse og gennemgik intensive testprocedurer efter opdagelsen.

Vi testede først ingrediensens kompatibilitet på cellekulturer i vores laboratorium, hvor vi kunne bevise, at Luminous630 er mild for hudceller. Effektiviteten overgik vores forventninger.

Efter en meget omfattende sikkerhedsvurdering testede vi derefter ingrediensen på frivillige mennesker. De kliniske undersøgelser viste den fremragende effekt på mørke pletter!

Endelig gennemførte vi en undersøgelse hos vores forbrugere med Cellular LUMINOUS630 ANTI DARK-SPOT Advanced Treatment Serum og modtog fantastisk feedback:

91% „produktet hjælper med at give mig en pletfri hud“
100% "Produktet tolereres godt af min hud"
100% "Jeg vil gøre dette produkt til et fast trin i min ansigtsplejerutine"
LUMINOUS630 er en anti-spot ingrediens, der både er: velegnet til at blive brugt hver dag og yderst effektiv.

 

Hvad er LUMINOUS630, og hvordan fungerer det?

LUMINOUS630 er NIVEAs seneste banebrydende opdagelse! Det er vores patenterede ingrediens specielt designet til sikkert at behandle og forhindre mørke pletter.

 

LUMINOUS630 fungerer på celleniveau og er målrettet hovedårsagen bag pigmentpletter med en dobbelt handling:
1. Det virker på eksisterende pigmentering ved at lysne mørke pletter og reducere deres størrelse
2. Ved kontinuerlig brug balancerer det pigmenteringsproduktionen for at forhindre nye pletter

Vi udførte kliniske undersøgelser af Advanced Treatment Serum, hvor vi tjekkede huden efter 4 uger, 8 uger og 12 uger, og det beviste den fremragende effekt af LUMINOUS630:

1. Efter 4 uger lysnes pletter synligt
2. Efter 8 uger reduceres plettens intensiteten med op til 50%
3. Kontinuerlig forbedring af hen over tid med regelmæssig brug