BESKYT DINE SOLRIGE MINDER

At skabe langtidsholdbare sommerminder kan være både sjovt og sikkert. NIVEA SUN beskytter dig!

BESKYT DIT ANSIGT HELE ÅRET RUNDT

Ingen anden del af din krop er så regelmæssigt udsat for solens stråler som dit ansigt. Huden i ansigtet er meget følsom og tyndere end huden på vores krop, og derfor skal vi passe ekstra godt på den. Vi har et stort sortiment af solcremer også ansigtssolcremer, som er specielt formuleret til ansigtet. Disse ansigtssolcremer har en vidunderlig formel og fedter ikke huden. Det er også muligt at bruge vores ansigtssolcremer som base under makeup. Start dagen med at påføre solcreme for at beskytte din hud mod solens stråler året rundt.

BESKYT BØRNS HUD I SOLEN

Solens stråler gør os glade: især børn. God solbeskyttelse er især vigtig for børn, da de skal beskytte deres følsomme og konstant udviklende hud mod solens farlige stråler. Vi anbefaler derfor, at du bruger en solcreme med en høj SPF, gerne 50, og at du også bruger tøj, der beskytter mod solen. Tykke vævede stoffer giver den bedste solbeskyttelse og specielle beklædningsgenstande med UV-beskyttelse er også yderst praktiske. En solhat og et par solbriller er også gode at have på, når det er tid til at gå ud i solen.

VÆR #SOLSMART - TIPS & TRICKS

KidsAllProducts
UNDGÅ SOLEN, NÅR DEN ER STÆRKEST (MELLEM KL. 11 OG 15)
suntips-clothes
BRUG EN SOLCREME MED EN HØJ SPF OG DÆK DIG MED TØJ
suntips-hat
TAG SOLBRILLER PÅ MED UV-BESKYTTELSE OG BESKYT DIT HOVED MED EN HAT
suntips-shadow
BLIV I SKYGGEN
suntips-reapply
PÅFØR SOLCREME HVER ANDEN TIME
KidsAllProducts
PÅFØR SOLCREME IGEN EFTER BADNING
suntips-cloud
UV-STRÅLER TRÆNGER IGENNEM SKYERNE SÅ BRUG SPF, SELVOM DET ER OVERSKYET
KidsAllProducts
PÅFØR SOLCREME IGEN EFTER BRUG AF HÅNDKLÆDE

Verdens nr. 1 solcreme brand

NIVEA SUN er stolte af sin årtiers erfaring med solbeskyttelse til voksne og børn og er dedikeret til at udvikle produkter, der beskytter mod solskader på en pålidelig og effektiv måde. Som et af Nordens og verdens førende solcreme brand er sikkerheden af vores produkter meget vigtig for os.

5i1 - mere end bare en solcreme

Mere end bare en solcreme - NIVEA SUNs unikke formel beskytter din hud på fem vigtige måder:

  1. Langtidsholdbar UVA/UVB-beskyttelse
  2. Øjeblikkelig UVA/UVB-beskyttelse
  3. 48 timers fugt
  4. Ekstra vandafvisende
  5. Dermatologisk testet

SÅDAN PÅFØRER DU SOLCREME PÅ DEN RIGTIGE MÅDE

Kid and woman with hotspots marking sunscreen application zones

UV BEREGNER: BEREGN UV-INDEKSET I DIT OMRÅDE

Ved at holde øje med UV-indekset i dit område hver dag, giver det dig mulighed for at planlægge din dag og tage passende forholdsregler for at beskytte dig selv, når du er udendørs. UV-indekset opdateres dagligt og angiver, hvor stærk solens UV-stråler er i det område, som du befinder dig i.

Skalaen for UV-indekset er opdelt i 5 niveauer og går fra lavt (1-2) til ekstremt højt (11+). Jo højere tallet på skalaen er, jo stærkere er solens stråler. Klassificeringen gælder for alle hudtyper og alle steder i verden.