NIVEA Q10: FUGT OG PLEJE TIL DIN HUD


ENERGIBOOST TIL DIN HUD: VIRKER Q10?

Hvordan virker Q10 egentlig? Og hvorfor skal jeg tilføje ingrediensen i min hudplejerutine? Skønhedsekspert Silke Grane og NIVEA ambassadør Mette Marie Lei Lange giver svar på de oftest stillede spørgsmål omkring Q10. 

Virker anti-age produkter? Skønhedsekspert Silke Grane forklarer, hvordan niveauet af Q10 og Kollagen som findes naturligt i huden, mindskes med alderen - hvilket leder til rynker og fine linjer. For at mindske fremkomsten af rynker og linjer, kan man tilføre huden naturligt Q10 gennem sin ansigtscreme og serum og dermed stramme huden op igen. Silke Grane fremhæver dog, at man ikke kan fjerne alle sine rynker udelukkende ved brug af hudpleje, men man kan forebygge og reducere synligheden af linjer og rynker, ved at bruge effektive ingredienser, som eksempelvis Q10.

Alle NIVEAs Q10 produkter indeholder Q10 som er 100% identisk med det Q10, vi naturligt har i huden. NIVEAs høje kvalitet af Q10 er den reneste på markedet og arbejder i perfekt harmoni med hudens eget Q10.

Virker Q10? Det hudidentiske coenzym Q10 tilfører huden Q10, som er 100% identisk med det Q10 vi har i huden, samtidig med, at niveauet af kollagen i huden boostes. Rynker og fine linjer mindskes og din hud føles finere og glattere.

 


ER DU KLAR TIL AT TILFØJE Q10 I DIN HUDPLEJERUTINE?

Forkæl din hud med de mange fordele ved NIVEA Q10. Q10 serien giver dine hudceller et energiboost og booster hudens egen kollagenproduktion.

NIVEA® Q10 POWER Anti-wrinkle Firming Dagcreme bekæmper effektivt rynker og linjer samt efterlader huden synligt mere fast. Q10, en kraftfuld antioxidant med naturlig anti-age effekt, kombineret med Kreatin, stimulerer hudens egen kollagenproduktion.* SPF 15 og UVA/UVB beskyttelse hjælper med til at beskytte huden mod rynker forårsaget af solen, tidlig hudaldring samt pigmentpletter. 

*Testet in vitro

NIVEA® Q10 POWER Anti-wrinkle +FIRMING Replenishing Pearls Serum bekæmper effektivt fine linjer og rynker. Dette serum indeholder den største koncentration af naturligt Q10 kombineret med Kreatin, som stimulerer hudens egen kollagenproduktion og efterlader huden tydeligt fastere. Bruges på rent ansigt morgen og aften. Brug efterfølgende Q10 Power Firming Dagcreme eller Natcreme.

NIVEA® Q10 POWER Anti-wrinkle +FIRMING Nightcream kombination af naturligt Q10 og Kreatin* stimulerer effektivt hudens egen kollagenproduktion* og efterlader huden synligt fastere. Den intenst nærende formula bekæmper rynker og regenererer huden i løbet af natten, hvor huden er mest modtagelig. Anvendes efter serum.

*Testet in vitro


Spørgsmål og svar

”NATURLIGT Q10 GIVER ENERGI TIL HUDEN”

Skønhedsekspert Silke Grane svarer på de mest stillede spørgsmål om Q10 og anti-age.
Interview med skønhedsekspert Silke Grane

Hvad betyder det og hvilken effekt har formulaen på min hud?

Alle NIVEAs Q10 produkter indeholder Q10 af høj kvalitet, som er identisk med det Q10, der allerede findes i vores hud. Det fremstilles gennem en fermenteringsprocess af naturlig gær. Det betyder at NIVEAs Q10 produkter samarbejder med hudens eget Q10 og fungerer som et naturligt forsvar mod rynker og samtidig er en beskyttende antioxidant, der hjælper din hud med at regenerere sig selv.
 

Hvornår skal man begynde at bruge anti-age?

Hvor hurtigt du kan se aldringstegn i dit ansigt, afhænger helt af din livsstil og dine gener. Mens aldring er en naturlig og smuk proces, som er helt individuel fra person til person, så er der ingen af os, som har lyst til at se ældre ud end vi er og derfor er det godt at vide, hvordan vi kan holde vores hud smuk og fast!

Fra midten af 20’erne til midten af 30’erne begynder din hud at få gavn af dine første anti-age produkter, og det er i dette aldersinterval, at du skal begynde at anvende hudpleje med aktive ingredienser som f.eks. Q10 (NIVEA Q10+C serie er specielt udviklet til huden 25-35år). Du skal derudover sørge for at holde din hud fugtet og beskyttet mod solen, for at mindske forekomsten af fine linjer.
Fra midten af 30’erne til midten af 40’erne er det vigtigt, at give din hud masser af fugt, som indeholder aktive ingredienser der holder den elastisk og spændstig. Anvend derfor cremer med en højt koncentration af Q10 (fx NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle +FIRMING), som vil give din hud ny energi og stramme den op. Derudover er solcreme et absolut must - og gerne med høj factor.

HVAD ER Q10?

Q10 er et coenzym, der naturligt findes i kroppens celler. Dette er vigtigt for kroppens produktionen af energi og for hudens evne til at kunne regenerere sig selv. Vores hud udgør kroppens yderste lag, som hver dag udsættes for en række eksterne påvirkninger, herunder oxidativ stress skabt af solens UV-stråler samt luftforurening. Samtidig kan indvendige processer være med til at frigive frie radikaler, som kan påvirke og skade huden yderligere. Men hvad er så coenzymet Q10's rolle? Coenzym Q10, eller CoQ10, frigives som en antioxidant, der bekæmper den oxidative stress. Enzymet er derfor vigtigt for, at din hud kan regenerere sig selv, når den har været udsat for oxidativ stress, så den kan fremstå glat, sund og fuld af energi.
 

Virker Q10?

Efterhånden som vi bliver ældre mindskes mængden af naturligt Q10 i vores hud. Da Q10 er en vigtig antioxidant, som er nødvendig for produktionen af energi og regenerering af vores hudceller, så vil en reduktion af Q10 betyde, at huden er mere tilbøjelig til at få stress og skader. Dermed vil den også være mere tilbøjelig til at få fine linjer og blive rynket. Så hvis du vil bevare en fast hud længere, så bør du gøre Q10 produkter til en del af din daglige hudpleje.