GRAVIDITET OG DIN HUD

De hormoner, der produceres under en graviditet, kan ofte resultere i at din hud stråler. Men du kan også risikere at få graviditetsar, akne og tør hud, mens du er gravid.

TØR HUD GRAVID

BEHANDLING AF STRÆKMÆRKER VED GRAVIDITET

Efterhånden som kroppen udvides for at give plads til baby bliver huden udstrukket meget hurtigt, hvilket kan give strækmærker i huden omkring mave, hofter og lår. For at hjælpe din hud mens babyen vokser/efter du har født, kan det hjælpe at massere olier ind i de berørte områder, hvor de vil mindske og fjerne strækmærker.

Ved at massere huden med olier forøges blodcirkulationen, og nedbrydningen af arvæv, der forårsager strækmærker, fremmes.

Læs mere om strækmærker.
HUDPLEJE GRAVID

FOREBYGGELSE AF STRÆKMÆRKER VED GRAVIDITET

Sørg for at holde din hud fugtet med fugtighedscreme eller olie under din graviditet for at minimere forekomsten af strækmærker.
HUDPLEJE GRAVID

NIVEA CHERRY BLOSSOM AND JOJOBA OIL IN LOTION

Prøv vores NIVEA Cherry Blossom and Jojoba Oil In Lotion. Masser den ind i huden i cirkelbevægelser for at opnå en gennemfugtet og blødgjort hud. Ved at forkæle dig selv med en af vores olieholdige bodylotions med jojobaolie plejer du ikke blot huden, men giver også dig selv et afslappende, beroligende og afstressende øjeblik.

AKNE UNDER GRAVIDITET


HVAD ER GRAVIDITETSAKNE & HVORDAN SLIPPER MAN AF MED DET?

Under graviditeten producerer kroppen en stor mængde hormoner. Disse hormoner kan forøge oliesekretionen, som kan medføre akne/bumser.

Eksfoliering er en god måde at holde din hud ren og fjerne overskydende talg og døde hudceller. NIVEA Glow Rice Scrub blødgører hudens overflade, så den fremstår mere jævn, og understøtter hudens egen fugtbalance, så den ser frisk og strålende ud. Ved at rense ansigtet både morgen og aften kan du ligeledes fjerne overskydende fedt og undgå urenheder.

TØR HUD

PLEJE AF TØR, SKÆLLENDE HUD UNDER GRAVIDITET

Når du er gravid, prioriterer din krop din baby. Det vil sige at den sørger for, at dit ufødte barn får al den fugt, det har brug for. Du får hvad der er tilbage, hvilket kan få din hud til at tørre ud. Sørg derfor for at holde huden fugtet for at bevare det nødvendige fugtighedsniveau.

Ud over at spise en masse frugt og grønt og drikke den anbefalede mængde vand, anbefaler vi NIVEA Rich Nourishing Body Milk, der giver dybdegående fugt i op til 48 timer. NIVEAs formulering er tilsat NIVEA Deep Moisture Serum, mandelolie og E-vitamin, som bevarer hudcellerne sunde og hjælper din hud med at holde sig glat, blød og rynkefri.

UREN HUD GRAVID

UJÆVN HUD

Det er helt normalt at have en ujævn hud og det gør sig endnu mere gældende under graviditet. På grund af genetik og hormoner kan store misfarvede pletter forekomme på huden - også kaldet melasma. Disse forsvinder oftest efter fødslen, men det er stadig vigtigt at beskytte huden mod disse hudlidelser ved at anvende solbeskyttelse med høj solfaktor.
HUDPLEJE GRAVID

SIKKERHED

Efterhånden som din graviditet skrider frem, skal du være mere og mere forsigtig med hvilke produkter, du smører på din hud og krop. Når det drejer sig om graviditetshud kan du aldrig være for forsigtig. Derfor anbefaler vi, at du taler med din læge, hvis du har nogen som helst bekymringer med at anvende de tidligere nævnte produkter.