Spørgsmål om Creme og Soft?

1. Hvilke hudtyper kan NIVEA Soft og NIVEA Creme bruges til?
NIVEA Creme og NIVEA Soft er velegnede til alle hudtyper til pleje af ansigt, krop og hænder. Hvilket produkt, du bør vælge, afhænger af dine personlige hudplejebehov: Hvis din hud har brug for intensiv, fed pleje, så er NIVEA Creme det rigtige valg, hvor NIVEA Soft giver din hud en opfriskende fugtighed, er nem at fordele og ideel, hvis man skal have creme på større dele af kroppen.

2. Hvad er forskellen på NIVEA Soft og NIVEA Creme?

NIVEA Creme er en vand-i-olie-emulsion. Det vil sige, at den indeholder mange vanddråber, der er indkapslet i olie. Resultatet er, at din hud først får intensiv pleje fra den ydre oliefase og dernæst fugt. NIVEA Soft er derimod en olie-i-vand-emulsion. Det vil sige små oliedråber indkapslet i vand. Derfor absorberes den ydre vandfase i NIVEA Soft hurtigt af huden og får huden til at føles opfrisket og fugtet. Derefter plejer de fine oliedråber huden.

3. Hvorfor kan NIVEA Creme laves uden tilsætningsstoffer?

NIVEA Creme er en vand-i-olie-emulsion, dvs. det er små vanddråber, der ”svømmer” i en oliefase. I modsætning til olie-i-vand-emulsion, så afgiver denne type vandemulsion kun minimal fugt til mikroorganismerne. Fordi det var muligt at producere NIVEA Creme praktisk talt uden mikrober og med en ensartet fordeling af små emulsionsdråber, så kan mange mikroorganismer fra forbrugeren ikke længere overleve i cremen og forsvinder.

4. Kan jeg bruge NIVEA Creme til mit spædbarn/lille barn, hvis han/hun har tør hud?
Vi anbefaler NIVEA Creme til spædbørn med tør hud. NIVEA Creme indeholder ingen tilsætningsstoffer eller farvestoffer og er velegnet netop til spædbørn med tør og ekstra sart hud.

Har du flere spørgsmål?

Kontakt os via vores online kontaktformular.

 

Kontakt Os