Udforskning af solcreme til tør hud

Sommer er den bedste tid at opholde sig i solen. Find ud af, hvordan du kan få det bedste ud af vejret uden at gå på kompromis med din hud, med gode råd til tør hud og fugtgivende solbeskyttelse.

Solbeskyttelse til tør hud – det handler om beskyttelse

Hvad er det, der gør, at din hud bliver mere tør om sommeren? Vi forklarer, hvorfor huden kan være mere følsom, og hvad du kan gøre for at efterfylde med fugt.

Tør luft og tør hud

I de varme sommermåneder kan luften føles temmelig tør. Enten du er ude i solen eller inde på et kontor, er luften mere tør end normalt. Uden at påføre en fugtgivende solcreme eller en plejende hudcreme som NIVEA Creme vil din hud sandsynligvis betale prisen – så den føles tør og skællet.

Svømmeture og tør hud

At være i stand til at svømme udendørs er noget af det mest fortryllende ved sommeren. Det kan føles så forfriskende efter solbadning på stranden eller ved poolen. Selv om det kan virke, som om vandet gør dig godt ved at køle dig ned, er virkeligheden den, at salt eller klor udtørrer din hud.

Beskyttelse og befugtning er redningen

Vores NIVEA SUN Protect & Moisture produkter er specielt formulerede til at pleje tør hud ved at understøtte hudens naturlige beskyttende barriere og give 24 timers fugt.

Alle vores solcreme-produkter giver øjeblikkelig beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler.

NIVEA SUN Protect & Moisture Moisturising Sun Spray 50+ har en særlig plejende effekt, der er vigtig for mennesker med tør hud. Formlen med panthenol, et provitamin af vitamin B5, fugter og beskytter sart hud i solen.

Formlen forbedrer og øger hudens hydreringsegenskaber, hvilket stimulerer hudens regenerering og styrker hudens naturlige beskyttelsesfunktion.Sådan passer du på din hud med solcreme til tør hud

Find ud af, hvordan du forhindrer tør hud denne sommer og holder dine ben bløde og glatte med After Sun og disse gode råd til tør hud.

Fugtgivende solcreme

Hvad gør NIVEA Sun Protect & Moisture serien så fugtgivende? Formlen med panthenol trænger dybt ind i huden for at hydrere og nære tør hud. Den fungerer ved at hjælpe cellerne i huden til at fastholde vandet, og de anti-inflammatoriske egenskaber hjælper også til at berolige huden. Det er den bedste SPF-fugtighedscreme, du kunne ønske dig.

Smukke ord

"Giv mig en liggestol, en pool og udsigt over havet, så er jeg glad" - Miranda Hart

Væk med tør hud – solcreme til tør hud!

NIVEA SUN Protect & Dry Touch Sun Mist gør det lidt sjovere at påføre solcreme. Dette format gør det nemt at påføre cremen og er meget praktisk. Denne fugtighedssolcreme absorberes hurtigt og er ikke-fedtende, så du kan bare fortsætte med at have det sjovt på stranden eller om dagen i byen. 

6 måder til at nyde solen på en fornuftig måde

 1. Hold dig hydreret.
 2. Hav altid en hat og UV-solbriller på.
 3. Påfør solcreme, før du går ud i solen, og påfør igen hver 2. time.
 4. Husk at påføre fugtighedssolcreme igen lige efter, du er kommet ud af vandet eller efter frottering.
 5. Søg skyggen, når du kan.
 6. Undgå at opholde dig i solen den varmeste tid på dagen.

Gode råd til tør hud – Anvend After Sun

Hvem skulle have troet, at svaret på tør hud og beskyttelse fandtes i en brugervenlig flaske?

NIVEA Sun After Sun Moisture Spray beroliger huden efter ophold på stranden eller optagelse af solens stråler i haven.

Formlen med aloe vera og provitamin B5 nærer huden intenst og hjælper med at fylde op med naturlig fugt.

Den virker hånd i hånd med fugtgivende solcreme til at give din hud et ekstra løft ved dagens afslutning. Og vær ikke bange – den absorberes hurtigt, så der er ingen risiko for, at den bliver gnedet af på dit tøj, lige før du skal ud til middag, eller på dine lagner om natten. Desto mere til din hud!

Dos and don’ts for dry skin in summer

Gode råd

 • Vælg en fugtighedssolcreme til tør hud som NIVEA Sun Protect & Moisture Sun Lotion.
 • Drik masser af vand dagen igennem for at holde din krop hydreret indefra.
 • Dæk dig til med lange ærmer eller en løs T-shirt, hvis du har tænkt dig at bruge lang tid på stranden eller i vandet, da det hjælper med at beskytte din hud mod solen.
 • Hav en after sun-fugtighedsspray som NIVEA After Sun Moisture Moisturising Soothing Spray i tasken til at give huden fugt, når du er på farten.

Lad være med at

 • overeksponere din hud for solen. At sidde ude hele dagen eller i den varmeste tid på dagen vil kun gøre dig mere tilbøjelig til at få tør hud.
 • Glem ikke at massere plejende after sun-creme ind i huden efter en dag i solen.

Glem tør hud, og nyd glat hud med disse NIVEA-solprodukter

ER FUGTIGHEDSCREME MED SPF-BESKYTTELSE NOK TIL STRANDEN?

Giver SPF-fugtighedscreme tilstrækkelig beskyttelse på stranden? Se her, hvordan solcreme er din mest pålidelige ven ved stranden og vandsport. Den får grønt lys for omgående beskyttelse og vandresistens.