Filter
Sorter

Pas på din hud, og lad den se strålende og sund ud

For at vi kan passe ordentligt på vores hud, er det virkelig vigtigt at vide en ting eller to om vores hudtype. Det hjælper at vide, hvilke slags belastninger du lægger på din hud regelmæssigt, og hvad du skal gøre for at bevare en smuk hud. Derfor er NIVEA klar med vores eksperter og artikler til at hjælpe dig med dine hudplejebehov . Lad os hjælpe dig med at genvinde eller vedligeholde den smukke hud, du leder efter. Vores eksperter og artikler vil tilbyde dig alle de råd, du har brug for for at være på toppen af din hudpleje, hvad enten det er med til at udvikle en rutine, hvilke slags ting du skal undgå, eller hvilke produkter der er ideelle til din hudtype.


Der er mange hudtyper; lær at identificere din

Når det kommer til hudpleje, er den første ting, du har brug for at vide, hvilken slags hud du har. Er du udsat for bumser og store porer? Er din hud superfølsom, tør eller måske fedtet? At kende disse egenskaber vil hjælpe dig med at vælge de rigtige plejerutiner til både morgen og aften samt de ideelle hudplejeprodukter, som ikke giver dig fedtet, tør eller andre uønskede effekter. For at finde de rigtige guides og artikler til dig, kan du nemt arrangere vores udvalg af artikler ved hjælp af vores praktiske filtre beliggende ved øverst på siden, og find de rigtige tip til dig baseret på hudtype og andre egenskaber.


Find de rigtige værktøjer til din unikke hud

Din hud er lige så unik som du er, og alles hud vil kræve lidt - eller nogle gange meget - anderledes pleje end den er vant til. At vælge de rigtige produkter til at opretholde en sund hud, kan være forskellen mellem en revitaliserende oplevelse og spild af penge. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvad du har brug for, før du køber noget. Vi kan sende dig på den rette vej til at finde alle din huds behov, uanset hvad de måtte være. Her på NIVEA er vi stolte af vores produkter af høj kvalitet og vores ekspertise når det kommer til personlig kropspleje.