De bedste plejetips, som giver en smuk hud

Små tips til pleje og gode idéer til at passe på huden overalt på kroppen hele året.

Lær hemmelighederne om smuk hud

Hvad trænger vores hud til på de kolde vinterdage?

 • I løbet af den kolde sæson trænger vores hud til ekstra pleje for at holde sig blød og smuk. 
 • Selv hvis det er meget fristende at blive længe i et varmt bad, bør du undgå bade, som er for varme eller for lange. Hvis du bader for ofte eller opholder dig for længe i badet, kan det påvirke hudens beskyttende lag og gøre det corneale lag mere gennemtrængeligt – det vil sige, at skadelige stoffer lettere kan trænge ind. 
 • Derfor bør du sikre, at vandtemperaturen ikke er højere end 32 grader. Brug hydrerende olier såsom NIVEA Natural Oil Shower Oil i badet, eller forkæl dig selv med den pH-neutrale NIVEA Goodbye Stress Cream Bath. 
 • Gnid med noget intenst nærende creme, såsom NIVEA Care, efter hvert brusebad. Den indeholder blid hydrovoks, som trænger ind i huden, så snart den påføres, hvilket sikrer intens og langvarig pleje uden at efterlade huden fedtet. Din hud vil øjeblikkeligt føles blød og smidig. 
 • Et ekstra skud fugt: En gang om ugen bør du bruge en bodyscrub og derefter et ægte fugt-boost såsom NIVEA Smooth Sensation Body Milk – det vil gøre din hud strammere og sundere af udseende.
 • Huden på vores ansigter er helt speciel: Du skal vælge den rette pleje afhængigt af din hudtype. 

Q10 Pleje

Pleje til en smuk og strålende hud

Når det er koldt, producerer vores talgkirtler mindre talg. Kolde temperaturer og tør luft fra klimaanlæg stjæler også hudens fugt. En daglig pleje med NIVEA Nourishing Body Milk og regenererende pleje om natten genopretter hudens fugt om vinteren.

Smuk hud på albuer, skinneben og knæ

Visse områder af huden tørrer hurtigere ud end andre. Disse kræver ekstra pleje hele året rundt, ikke kun i de kolde måneder. Undgå en følelse af stramhed og kløe ved at bruge cremer og bodylotions fra NIVEA Repair & Care range. De indeholder provitaminet dexpanthenol, som spiller en stor rolle i forhold til hudens stofskifte og forhindrer fugttab i huden ved at styrke dens barriere.

Giv din hud en nærende pleje, og du bliver belønnet med smuk hud. Har du særligt tørre albuer? Prøv at gnubbe dem med en citron. Det er en naturlig scrub med citronsyre. Da den ikke indeholder nogle grove eksfolierende granulater, er den meget blid mod huden. Ønsker du en mere intens scrub? Prøv at bruge Creme Peeling fra NIVEA.

 

Praktiske tips til pleje – halsen og den øverste del af brystet

 • Traditionelt siges det, at du kan afgøre en kvindes rigtige alder ved at se på huden på hendes hals og bryst såvel som hendes hænder. 
 • Hvis du vil se væsentlig yngre ud, er det vigtigt at give huden masser af pleje. 
 • Derfor bør du bruge NIVEA Vital Body Lotion eller vores NIVEA Q10 firming line. Dette vil give dig stram og ungdommelig hud. 
 • For at forhindre små urenheder i at påvirke hudens udseende bør du bruge en scrub. 
 • Du bør bruge en scrub to gange om ugen på halsen og øverst på brystet. Brug en ansigtsscrub til dette, da scrubs til kroppen kan være for grove. Prøv for eksempel Purifying Wash Gel. 
 • Den vil fjerne døde hudceller, forbedre hudens udseende og gendanne hudens strålende glød. 
 • Fugtende masker er ligeså passende til dette formål. Anvend disse på halsen og øverste del af brystet, mens du tager et afslappende bad og forkæler din hud med en ekstra omgang fugt, så den øjeblikkeligt opfriskes.
 
Håndpleje

Hænder osv. – vores mest synlige kropsdele

Når det drejer sig om kropspleje, er pleje af hænderne et absolut must. Brug en havsaltscrub en gang om ugen – brug salt og olie fra dit køkken som en basis for blød og smidig hud.
Æblemaske

Æblemasker blødgør den øverste del af brystet

En yoghurt- og æblemaske er fantastisk til dehydreret hud. Yoghurt beroliger huden, og æblerne har en mild antioxiderende effekt – en god kombination, som giver flot hud på brystet.

Smuk hud fra top til tå

Den delikate hud på vores ansigt såvel som de tørre områder på vores skinneben og albuer kræver typisk særlig opmærksomhed i vores hudplejerutine. Men vi glemmer ofte vores fødder. Og alligevel arbejder vores fødder meget i løbet af årets kolde måneder: De er pakket godt ind i tunge sko eller støvler, og de bærer os gennem verden dag efter dag og tørrer derfor hurtigt ud. Giv dine fødder den opmærksomhed, de fortjener, og start en plejerutine med et afslappende fodbad. Brug af en blød scrub såsom Anti Callus 2in1 Peeling fra Hansaplast efter badet fjerner døde hudceller og fører blod til fødderne.

 For en ekstra gang pleje kan du gnide NIVEA Creme eller NIVEA Soft på fødderne bagefter – helst med en blid massage! Eller prøv Anti-Callus 20% UREA Intensive Cream fra Hansaplast, som hjælper mod tørre og ru fødder. Det er også godt at pleje dine fødder, mens du sover, da huden bedst regenererer om natten: Smør dig med godt med creme, tag nogle bomuldssokker på, og hop i seng.


Forkæl din hud med energi og fugt

Smuk og skrøbelig hud kræver omfattende pleje og beskyttelse for at regenerere.
Strålende hud

Få hudens glans tilbage

Hold din hud smuk og strålende om vinteren – din hud behøver ekstra pleje i løbet af årets kolde måneder.

Vink farvel til vinterhud

Selv din hud savner lys og solskin på grå og triste vinterdage. Du kan få en smuk og strålende hud med NIVEA BB Cream Light: Den gør hudens udseende perfekt og giver den en naturlig glans. Og hvis solen faktisk viser sig, beskytter cremen med faktor 10 – hver dag.
Til grå vinter- og efterårsdage er en kombination af pleje og make-up det rette valg: NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle CC Cream er en rynkecreme og en dagcreme i et. Dens formel indeholder coenzymet Q10, som raffinerer hudens struktur og udjævner små rynker indefra. Dette tilfører masser af fugt til smuk hud. Mineralpigmenter dækker små urenheder og giver din hud et balanceret og friskt udseende.
 
I badet

Blid pleje til smuk hud – selv i badet

Den nye NIVEA In-Shower Body Lotion Honey & Milk giver med sin sensuelle duft en bemærkelsesværdig og langtidsholdbar pleje – selv i brusebadet!

Forkælelsesrutine

Vand, som er for varmt, kan hurtigt udtørre huden, når du går i bad. Derfor bør du forkæle huden med NIVEA Natural Oil Shower Oil eller In-Shower Body Milk og pleje den, selv når du er i brusebad. Natural Oil Shower Oil fra NIVEA indeholder 55 procent naturlige olier og omdannes til en blød skum med en behagelig duft. Olien giver din hud ekstra pleje, når du er i bad og efterlader en dejlig fornemmelse og beskytter mod udtørring. NIVEA In-Shower Body Milk med mandel plejer tør hud i brusebadet. Den nærende formel med mandelolie bliver let absorberet af våd hud, så den hurtigere og lettere kan påføres og absorberes. Den innovative formel aktiveres af vand.

Fitness til dit bindevæv

Hvis du vil holde huden stram over hele kroppen, har du ikke blot brug for en ideel plejerutine – din træning er mindst ligeså vigtig. Derfor bør du prøve yoga, pilates eller aerobic for at styrke dit bindevæv. Hvis fedtvævet er stramt, er der færre ujævnheder på huden ovenpå, hvad der øjeblikkeligt gør den blødere. Desuden stimulerer træning cirkulationen, og giver huden en dejlig sund og rød kulør – så begynd med at træne i dag!
Mave og ryg

Mave og ryg – glem ikke midten

Vi glemmer ofte ryggen og maven, når vi plejer vores krop. Vær særlig opmærksom på disse områder af kroppen. Har du ikke tid til at bruge creme? Så brug NIVEA In-Shower Body Lotions, og giv din mave og ryg pleje, mens du er i badet.
baggrund