Nyttige baderåd

Kom væk fra de sædvanlige, ineffektive badevaner. Læs om, hvordan baderåd kan gøre dine morgenrutiner hurtigere og mere effektive.

Sådan får du mest muligt ud af dine badevaner

Lav om på den måde, du går i bad, og spar tid, så du får en nemmere morgen.
glad-kvinde-fanger-vanddråber-under-bruseren

Alle kan bade effektivt

Du behøver ikke komme for sent på arbejde, bare fordi du ikke havde tid nok til at blive klar. Alle kan lære at have styr på deres ting og udnytte tiden effektivt. Baderåd er til for at gøre dit liv nemmere – udnyt dem!

Giv dine baderutiner en overhaling

Et morgenbad er en vigtig del af de fleste menneskers dag. Det gør dig ikke bare skinnende ren og velduftende, men det får dig også til at vågne og genopfrisker dig, så du er klar til dagens gøremål.

Der er dog mange mennesker, som ser det daglige brusebad som en pestilens og hellere blive liggende i sengen ti minutter længere og få den smule ekstra søvn. Det er muligt at få en mere effektiv morgen ved at være bare en anelse kreativ og gøre brug af forskellige baderåd for at spare tid og få en god start på dagen.

Du vil blive overrasket over, hvor multifunktionel din badeoplevelse kan blive, hvis du har de rigtige tricks i ærmet.
kvinde-tjekker-sit-tøj-for-folder-i-badeværelse
4 enkle baderåd, som gør dine rutiner nemmere

Hæng dit krøllede tøj op i badeværelset, mens du bader

Hæng dit krøllede tøj op, mens du er under den dampende bruser. Dampen får alle folder til at forsvinde, så du ikke behøver at bruge tid på at stryge tøjet. Én ting mindre at bekymre sig om!
kvinde-med-vådt-hår-efter-bad
4 enkle baderåd, som gør dine rutiner nemmere

Pak dit hår ind i en t-shirt, når du har vasket det

At tørre dit hår med et håndklæde kan være hårdt for hårsækkene, og det trækker fugt ud af håret, så det kommer til at se kruset ud. Ved at pakke håret ind i en t-shirt fjerner du det overskydende vand, mens håret efterlades blødt og velplejet.
smukke-hænder-og-rene-negle-på-håndklæde
4 enkle baderåd, som gør dine rutiner nemmere

Vent med at klippe negle, til du har badet

At klippe finger- og tånegle kan være svært, når de er hårde og flyver i alle retninger. Når du tager bad, blødgøres neglene, så de bliver nemmere og mere behagelige at klippe, samtidig med at du undgår at skulle lede efter dem bagefter.
påfør-parfume-lige-efter-badet
4 enkle baderåd, som gør dine rutiner nemmere

Brug parfume, lige når du er færdig med at bade

Ved at sprøjte din favoritduft på, så snart du er færdig i badet, og inden du tager tøj på, sørger fugten på huden for, at duften kapsles inde og dermed holder længere. På den måde undgår du at tænke på, om parfumen forsvinder i løbet af dagen, og du undgår også at skade dit tøj.

Baderåd fra NIVEA

At udskifte de produkter, du bruger i badet, kan hjælpe dig med at spare tid, uden at du behøver at gå på kompromis med fordelene.
kvinde-bruger-badeolie-til-at-rense-og-pleje-sin-hud

En hurtig og forkælende behandling

Alles hud har indimellem brug for lidt luksus, men mangel på tid kommer tit på tværs. Prøv at behandle din hud med NIVEA Care & Magnolia Shower Creme som en del af dine morgenrutiner. Den efterlader din hud blød og uimodståelig, og du behøver kun at gøre en lille indsats.

Badetips til en effektiv morgenrutine

 
  • Lav andre ting, mens badet bliver varmt.
  • Brug en showergel såsom NIVEA Lemongrass & Oil Shower Gel, da den er langt mere effektiv end almindelig håndsæbe.
  • Undgå at vaske dit hår hver eneste morgen, medmindre det nemt bliver fedtet.
  • Invester i et bruse-ur, som kan gøre dig opmærksom på, at nu er dine 5 eller 10 minutter gået – og det er tid til at komme videre med andre ting!

Spar tid om morgenen med NIVEA In-Shower Body Moisturiser

Hvis du har travlt om morgenen, er påføring af bodylotion det første, du springer over. Med NIVEA In-Shower Body Moisturiser behøver du ikke det længere.

Du kommer den blot på, mens du stadig er i bad, skyller af og tørrer dig, som du plejer. Den efterlader din hud blød og fugtig i op til 24 timer.
background