Hvordan virker en naturlig deodorant?

Prøv NIVEAs effektive naturlige deodoranter

Hvordan virker en naturlig deodorant?

En naturlig deodorant er et godt alternativ til dig, der foretrækker naturlige hudplejeprodukter eller har følsom hud i armhulerne. En naturlig deo indeholder færre kemikalier og er derfor mild mod huden. Læs vores guide og prøv vores effektive naturlige deo.

HVORDAN VIRKER EN NATURLIG DEODORANT?

Kropslugt opstår, når sved bliver blandet med de bakterier på huden, der nedbryder sveden. Resultatet er en ubehagelig lugt, som vi associerer med sved eller kropslugte. Sveden kan også irritere huden og give kløe i armhulen.

En effektiv naturlig deodorant fungerer ved at forhindre dannelsen af bakterier. Den forhindrer os dog ikke i at svede i modsætning til antiperspiranter.

FORSKELLEN MELLEM DEODORANT OG ANTIPERSPIRANT

Mange mennesker kender ikke forskellen på deodorant og antiperspirant. Kort fortalt, så har deodoranten som formål at stoppe svedlugt, hvorimod antiperspiranten for en periode forhindrer dannelsen af sved. Men hvordan virker det? Antiperspiranter blokerer midlertidigt svedkirtlerne på huden, så du undgår klæbrige underarme og uønsket sved.

Traditionelle deodoranter indeholder antimikrobielle stoffer eller ethanol, mens antiperspiranter indeholder aluminiumbaserede salte til at tilstoppe svedkirtlerne. Det kan forårsage irritationer hos følsom hud og i nogle tilfælde medføre allergiske reaktioner. Naturlig deodorant er mere mild mod huden, men ligeså effektiv!

HVAD ER DEODORANTALLERGI?

Hvis du døjer med kløe, tørhed eller rødmen i armhulen, så kan det være et tegn på, at du er allergisk over for din deodorant eller nogle bestemte indholdsstoffer i deodoranten.

Har du mistanke om deodorantallergi, så kontakt din læge og hold op med at bruge deodoranten. Prøv at lindre din hud med følgende råd:

1. Fugt din hud med en mild fugtighedscreme, og gør det lige før du går i seng, da huden gendannes naturligt i løbet af natten.
2. Hvis du barberer dig, så vent lidt med at tage deodorant på, idet din hud er ekstra følsom og let bliver irriteret lige efter barbering. For at give din hud mest mulig tid til at slappe af, så barber dig om aftenen. Læs mere om udslæt efter barbering.
3. Klæd dig i bløde, naturlige stoffer, som er milde mod huden og lader den ånde og komme sig. Undgå stramt tøj i syntetiske materialer.

Prøv NIVEA Magnesium Dry naturlig deodorant

Hvis du leder efter en naturlig deodorant, der er effektiv, så behøver du ikke at lede længere. NIVEA Magnesium Dry Roll On deodorant med 100 % naturlig magnesium beskytter dig effektivt mod sved i op til 48 timer. I modsætning til andre naturlige deodoranter, så forhindrer Magnesium Dry ikke blot kropslugt, men giver også beskyttelse mod sved. Den naturlige deodorant, som er formuleret uden aluminium, er mild mod huden og giver en langvarig frisk følelse.

Vil du vide mere om beskyttelse mod sved og kropslugt med naturlig deo til mænd, så tjek den naturlige deodorant NIVEA MEN Magnesium Dry Roll On ud.