Hvilken type badesæbe skal du bruge?

Foretrækker du blød eller fugtende? Frisk eller frugtagtig? NIVEA har et stort udvalg af badeolier, badecremer og bodylotions til det daglige brusebad. Men ved du, hvilken badesæbe der passer dig bedst?

Hvilken type badesæbe skal du bruge?

Én person ønsker at fugte sin tørre hud intenst, mens en anden ønsker at skud friskhed til at vågne om morgenen. Andre har lyst til at slappe af efter træning eller at spare kostbar tid, når de tager et brusebad. NIVEA har udviklet det rette produkt til alle disse behov. Hvad er din favorit i badet?

Frugtagtig, frisk eller sensuel: Den rette badesæbe til mig

  • Fra effektiv rensning til magisk forkælelse af sanserne: Med NIVEA vil alle finde netop det badeprodukt, der passer til deres personlige pleje- og duftpræferencer.
  • Står du under brusebadet og drømmer om at hoppe i det kolde vand, eller elsker du frugtagtige citrusdufte og ønsker et et skud friskhed fra morgenstunden , der vækker dine sanser? Så er forfriskende badesæber netop det rigtige for dig. Prøv sæber, der dufter af eksotiske frugter, friske blomster eller en kølig brise: NIVEA Pure Fresh Shower Gel er ligeså stimulerende som at springe i havet. Med deres revitaliserende dufte af citrongræs, vandlilje eller frangipani, sikrer badeprodukter som NIVEA Lemongrass & Oil Shower Gel, NIVEA Waterlily & Oil Shower Gel og NIVEA Frangipani & Oil Shower Gel, at din hud bliver forfrisket og velplejet.
  • Tag et brusebad med skiftevis varmt og koldt vand for den mest opfriskende start på dagen – hvorfor ikke prøve det?
  • Hvis et brusebad betyder mere for dig end blot at blive ren, så er du nok typen, der ønsker at blive forkælet. Gør dig selv og din krop en tjeneste, og brug de blide NIVEA Care-badeprodukter: Oplev den sensuelle duft af orkidéer med NIVEA Cashmere Moments Cream Oil Shower, eller ifør dig et luksuriøst slør af diamanter med NIVEA Diamond Touch Cream Oil Shower. Showercreme-produkterne NIVEA Cashmere Moments Cream Oil Shower og NIVEA Supreme Touch Cream Oil Shower sikrer en luksuriøs følelse i brusebadet, da de er fyldt med æteriske olier, der behager din hud.

Brusebad

Til intens fugtgivning: Hvilken badesæbe hjælper med at bekæmpe tør hud?

Ønsker du at fugte din hud intenst, mens du bader? Så bør du vælge showercreme-produkter såsom NIVEA Creme Soft Cream Shower eller NIVEA Creme Smooth. De vil give din hud værdifulde ingredienser såsom kamille og mandelolie.


Hop i brusebadet!

Skift mellem varme og kolde brusebade: Til sovetryner og sportsfreaks

Tager du et varmt bad? Du er ikke alene. Omtrent 70% af kvinder foretrækker at bade ved behagelige varme temperaturer. De andre 30% er modige nok til skiftevist varmt og koldt vand. Denne blanding af koldt og varmt vand stimulerer cirkulationen og styrker immunforsvaret. Det opstrammer huden og gør den strålende – brusebade med skiftevist koldt og varmt vand er lidt af et hemmeligt skønhedstrick!

Træthed og dårligt humør har ingen chance hos dem, der foretrækker at bade med skiftevist varmt og koldt vand – perfekt til at vågne om morgenen. Et brusebad med skiftevist varmt og koldt vand er også godt efter en udfordrende omgang træning, da det fremmer restitution af musklerne. Brusebade med skiftevis varmt og koldt vand om aftenen hjælper dig med at slappe af og falde i søvn, specielt når du hopper under en varm dyne efter et sidste koldt bad.
Og hvordan kan brusebadet blive endnu mere behageligt? Med den rette badesæbe fra NIVEA – naturligvis!

NIVEA In-Shower

Giver din hud en vidunderlig følelse: NIVEA In-Shower-familien

Tager du en silkebluse på lige efter brusebadet? NIVEA In-Shower fugter og plejer huden, mens du bader – der er ikke noget, der klæber sig fast til huden, og cremen absorberes hurtigt

product-stage-bg

Hvilken type badesæbe skal du bruge?

Revolution i brusebadet: Hudpleje på et øjeblik

At bruge de innovative produkter til badet fra NIVEA er den hurtigste og enkleste måde at fugte sig selv på. Du kan påføre dem, selv mens du er under brusebadet, og de absorberes øjeblikkeligt af huden og efterlader ikke en klæbrig følelse. Der er NIVEA In-Shower bodylotions til alle hudtyper og med mange forskellige dufte.

Praktisk, hurtig og simpel

Kun 20 % procent af kvinder bruger fugtighedscreme efter badet – selvom det faktisk er essentielt, hvis du vil opnå blød hud. Det handler ikke kun om travlhed om morgenen, men også den klæbrige fornemmelse, nogle cremer efterlader på huden, og som mange finder ubehagelig.

In-Shower innovationen fra NIVEA revolutionerer oplevelsen med en simpel og hidtil uhørt form for fugtskabende pleje: Den nye NIVEA In-Shower Body Lotion with Honey & Milk og NIVEA In-Shower Body Lotion har en innovativ formel, der aktiveres af vand. De anvendes på huden, mens du stadig er i badet, og lige efter du har vasket med badesæbe. Det bliver dermed en vane for dig at fugte huden som en del af morgenrutinen – uden at skulle bruge et andet produkt efter brusebadet. Når du så er tør, er din hud allerede dejlig blød og fugtet.
Nysgerrig efter at vide, hvilken type NIVEA-creme du skal bruge? Lær mere her.

Strandbad

NIVEA In-Shower After Sun – fantastisk pleje til sommer og ferier

Er der ingen tid til at fugte huden mellem badning og spisestedet? Jo, der er – med den nye NIVEA In-Shower After Sun Lotion. Den genopfrisker og beroliger solramt hud under bruseren. Simpelt.