Hvilken hudplejetype er du?

Forskellige hudtyper kræver forskellig pleje for at udstråle skønhed.

Skræddersyet pleje

At vælge den rette pleje til din hudtype er sådan, du får blød og smuk hud. Håndpluk din samling af hudplejeprodukter til din hudtypes individuelle behov.

Tør hud kræver vedvarende pleje

Tør hud stiller store krav til hudpleje. Dens beskyttende barrierer svækkes meget let, så den tørrer ud og bliver sprukken og ru. Rige cremer og masker gendanner det beskyttende lipide lag.
Tør hud og meget tør hud

Meget tør hud – beskyttende pleje fra NIVEA

Tør og meget tør hud skal suppleres med lipider og fugt, så de kan gendanne deres naturlige beskyttende lag. Rige og fyldige cremer kan hjælpe med dette.

Hvilken hudtype har du?

  • Normal hud er naturlig blød og smidig. Tørre områder og fornemmelsen af stramhed er ikke almindeligt for normal hud. Den er næsten perfekt. Dens ideelle stramhed gør den blød og smidig. Den er ikke følsom og har en god blodcirkulation. Men selv normal hud behøver fugt og beskyttelse for at holde sit sunde udseende. Du kan nøjes med en let fugtende lotion til at give næring til din normale hud og holde den blød og strålende.
  • Tør hud behøver fugtende pleje, der er skræddersyet specielt til dens behov, da den ellers kan tørre ud og forårsage kløe. Med denne hudtype er skinnebenene og knæene særligt sårbare. 
  • Oplever du, at din hud klør eller føles ubehageligt stram og ru? Det er tegn på, at du har meget tør hud. Den behøver megen pleje for at genoprette sine naturlige beskyttende barrierer. 
  • Følsom hud kendes på sin rødmen, som også kan være en reaktion på forkert pleje. I dette tilfælde bør du vælge et mildt og pH-neutralt hudplejeprodukt.
Normal hud

Normal hud – skånsom pleje holder den i balance

Normal hud har et afbalanceret fugtindhold. Selv daglig pleje med en blid creme eller lotion er nok til at holde denne hudtype blød og sund.

Modne eller følsomme hudtyper

Anti-ældende hudplejeprodukter hjælper specifikt med at opretholde elasticiteten i moden hud. Følsom hud kræver mild lotion til at opretholde sin balance.
Følsom hud

Følsom hud – skånsom pleje med stor effekt

Følsom hud skal have ekstra pleje og næring. Blid pleje stabiliserer fugtindholdet i følsom hud og beskytter den mod irritation.

Moden hud – plejeprodukter fra NIVEA sikrer regenerering og elasticitet

Når vi bliver ældre, mister huden dens stramhed og elasticitet. Vælg de rette hudplejeprodukter såsom Q10 Firming Body Lotion, som er beriget med dobbelt så meget Q10.
product-stage-bg

Individuelt tilpasset pleje til enhver hudtype