Den rette deodorant til alle typer

NIVEA Pure & Natural Action Roll-on – effektiv deodorantbeskyttelse uden aluminium

Vidste du, at NIVEA Pure & Natural Action Roll-on slet ikke indeholder aluminium? Fresh-produkterne indeholder derfor den første roll-on, som effektivt forhindrer væksten af lugtfremkaldende bakterier ved brug af en antibakteriel formel, og ydermere gør den det uden brug af aluminium.

Den naturidentiske, aktive ingrediens BIO-FLORINE® i Pure & Natural Action giver den optimale kombination af mild NIVEA®-pleje og effektiv deodorantbeskyttelse, så din hud frit kan ånde!
 Og naturligvis er duften af Fresh Pure, Natural og Flower såvel som mandeduftene Active og Ocean også tilgængelige som spraydeodoranter.
Yoga

Mild beskyttelse til følsom hud – NIVEA Sensitive

NIVEA Powder Touch-deodoranter såsom NIVEA Powder Touch Roll-on giver dig op til 48 timers pålidelig deodorantbeskyttelse. Den milde og plejende formel sikrer også, at din hud ikke bliver irriteret og forbliver blød og smuk i stedet.
DEO Spray
De forskellige slags deodoranter

Deodoranttyper: Klassisk, populær, effektiv – spraydeodoranten

Spraydeodoranter kan opnå fine sprayresultater som dækker huden jævnt. Selv et kortvarigt tryk på knappen er derfor nok til at give pålidelig deodorantbeskyttelse – hele dagen.
DEO Roller
De forskellige slags deodoranter

Handy og små – roll-on deodoranter

Roll-ons giver ikke kun effektiv deodorantbeskyttelse. Mange indeholder ekstra olier og nærende ingredienser som beroliger og fugter irriteret hud.
deodorant-sticken
De forskellige slags deodoranter

Kompakt og altid klar – deodorant-sticken

Deodorant-sticken er ganske enkelt perfekt til din håndtaske. Deodorantens attraktive tekstur er meget fyldig og indeholder nærende ingredienser.

NIVEA-overblikket: Forskellige typer deodorant

  • Spraydeodoranter og forstøvere blev ufattelig populære så tidligt som i 1965 og er ubestridt forbrugernes foretrukne valg . En spray udløses ved et tryk på en knap og sikrer en jævnlig fordeling af de aktive og nærende ingredienser. Hele armhulen opfriskes og gives en fantastisk duft. 
  • Den næstmest populære type er den handy roll-on-deodorant, der kom på markedet i 1950'erne. Takket være dens praktiske applikator kan du påføre deodorantens aktive ingredienser med stor præcision, og nu er den endda tilgængelig i en aluminiumsfri version. 
  • Deodorant-stick er også på vej op, men er nu stadig på tredjepladsen. Den efterlader et tyndt lag creme på huden, hvilket giver pålidelig beskyttelse og en tør fornemmelse på huden. 
  • Deodorantcremer virker på en lignende måde: De forhindrer lugtskabende bakterier og giver huden under armene fugt og nærende ingredienser. De fleste deodorantcremer er alkoholfri og er derfor også ideelle til følsom hud.
product-stage-bg

Hvilken deodorant er bedst til mig?

Deodoranter – myter, der bare ikke vil forsvinde

Folk siger en masse ting om deodoranter. Men afspejler disse påstande om deodoranter virkeligheden? Vi kaster lys på sagen her!
Antiperspiranter

Efterlader deodoranter mærker på vores tøj?

Antiperspiranter kan efterlade mærker – specielt under armene. NIVEA Black & White Clear Stick beskytter sort og hvidt tøj mod hvide pletter og gule misfarvninger

NIVEA undersøger deodorantmyter. Hvilke er sande, og hvilke er blot rygter?

  • Hvis du tager et koldt bad, vil du ikke svede. Dette er kun sandt i en kort periode. Et koldt bad køler uden tvivl kroppen ned, men kroppen udligner temperaturen efter kort tid. 
  • Hvis du bruger deodoranter på nybarberet hud, risikerer du at få irriteret hud. Forkert: Irriteret hud forårsages ikke af deodoranter, men af følsom hud, der irriteres ved barbering. Brug barberskum eller barbergel til at beskytte din hud. Du bør derefter finde en deodorant uden alkohol såsom NIVEA Pure & Sensitive Spray. Ikke desto mindre bør du undgå at påføre antiperspirant umiddelbart efter barbering. 
  • En anden skrøne: Deodoranter og antiperspiranter blokerer porerne i huden. Faktisk virker aluminiumsfrie deodoranter ved at neutralisere luftfremkaldende bakterier på overfladen af huden. Til sammenligning indsnævrer ingredienserne i antiperspiranter porerne i noget tid for at forhindre sved. Dette sikrer en frisk følelse og har absolut ingen negative effekter på din hud. Den kan fortsat ånde frit. 

Når du sveder taber du dig, og sved lugter... eller gør det?

Tror du, sved lugter dårligt? Sådan forholder det sig ikke helt. Faktisklugter frisk sved slet ikke af noget. Det er kun, efter det har været på huden i noget tid, og bakterierne formerer sig, at den dårlige lugt kommer. Da bakterier trives i fugtige områder på huden under armene, har disse områder særligt behov for deodorantbeskyttelse.

En anden skrøne er, at du taber dig, når du sveder. Gid det var tilfældet! Desværre forholder det sig ikke sådan. Når vi sveder, taber vi kun vand – ikke fedt. Vægttabet udlignes, når vi holder en drikkepause.

Den tredje myte: Det er ikke kun sport, der får os til at svede – stærk mad har samme effekt. Det er lidt sandhed i denne påstand! Stærke krydderier øger vores stofskifte og fremmer cirkulationen. Kroppen reagerer på dette ved at producere mere sved.

HVILKEN DEODORANT ER BEDST TIL MIG?

Find den perfekte