Intimpleje

Feminine hygiejne: Ren overalt

Personlig pleje giver skønhed. Det er en vigtig del af din daglige plejerutine, og det inkluderer også dine intime områder. Læs her, hvordan du sikrer effektiv hygiejne, og hvad du skal være opmærksom på.

Blid og mild pleje

PH-niveau

Vær opmærksom på pH-niveauet

Huden på dine intime områder har en høj surhedsgrad. Det lavere pH-niveau på 4,0 til 4,5 beskytter perfekt mod mikrober og bakterier. For at opretholde et konstant pH-niveau skal du være opmærksom på dit vaskepulver: For højt basisk niveau i dit vasketøj kan påvirke din vaginalflora.
Den rigtige pleje

Sådan passer du bedst på dig selv

Vaginalfloraen, skedens beskyttende lag, giver sikker beskyttelse mod patogener. Denne beskyttelse kan opretholdes med de rigtige, feminine hygiejneprodukter. Få skånsom vask, pleje og opfriskning-i-en-fart med NIVEA Intimo Natural Fresh Intimate Cleansing Wipes.

Jo mindre, jo bedre

Et vigtigt led i feminin hygiejne er at undgå at overdrive. Almindelig bodyshampoo og produkter, som indeholder sæbe, udtørrer de følsomme områder. Du skal passe på med stoffer som parfume og alkohol – og allerhelst helst undgå begge dele. Når du vil opretholde hudens normale, beskyttende syrelag, bør du kun benytte pH-neutrale produkter. Med andre ord skal de have samme surhed, som din hud har. 
Dine intime områder har et let surt pH-niveau. Du bør derfor undgå at bruge almindelig bodyshampoo og i stedet bruge lunkent vand eller plejeprodukter, som har samme pH-niveau som dine intime områder. Dette pH-niveau er normalt mellem 4,0 og 4,5. Du bør også undgå at plaske en masse vand direkte på dine følsomme områder, da der kan følge bakterier med. Når du vasker med en vaskeklud, bør du bagefter vaske den i varmt vand – kun på den måde kan du være sikker på, at alle bakterier er væk.
 

Oprethold dit naturlige pH-niveau

Rensevand
Sørg for at vælge et produkt uden sæbe eller farve. NIVEA Intimo Natural Fresh Intimate Wash Lotion er både gynækologisk og dermatologisk testet, og efterlader huden med en behagelig og rar følelse af beskyttelse, friskhed og velbehag.

Feminine hygiejne: Brug kun milde ingredienser

Hvis du gerne vil bruge andet end bare vand, kan du prøve de særlige, feminine hygiejneprodukter som for eksempel Intimo Natural Fresh Intimate Care Wash Lotion fra NIVEA. Den er udviklet specielt til dine intime områder og giver derfor optimal hygiejne og beskyttelse. Den indeholder ikke sæbe, og den er gynækologisk og dermatologisk testet. Den tilfører huden næring med et indhold af milde kamilleudtræk, og den opretholder hudens naturlige pH-niveau med mælkesyre.
Det syreholdige beskyttelseslage i dette særligt følsomme område bør ikke udsættes for kraftige sæber – det er trods alt det, der beskytter os mod ubehagelige svampeinfektioner.

product-stage-bg