lady smiling with nice skin

HVAD ER DHA?

Hvis du er fan af selvbrunerprodukter, har du sikkert hørt om DHA før. Men hvor meget ved du egentlig om indholdsstoffet? Læs videre og find ud mere om dihydroxyacetone (DHA).

HVAD ER DHA?

DHA er et indholdsstof, der anvendes i selvbrunercreme og andre selvbrunerprodukter på grund af dets evne til at gøre huden mørkere, uden at den behøver at blive udsat for de skadelige UV-stråler.

HVAD STÅR DHA FOR I SELVBRUNER? OG HVAD ER DHA I SELVBRUNERCREME?

Dihydroxyacetone (DHA) er en slags kulhydrat, der findes i planter som for eksempel sukkerrør og i fermenteret glycerin. I selvbrunere med DHA interagerer den aktive ingrediens med aminosyrer i vores døde hudceller, så de fremstår mørkere og dermed giver indtryk af en naturlig solbrun hud.

ER DET SIKKERT AT ANVENDE SELVBRUNER MED DHA?

At anvende selvbruner med DHA anses for at være en sundere måde at blive solbrun på end at ligge i solen, da huden ikke udsættes for de skadelige UV-stråler. Når cremen påføres topisk, bliver dihydroxyacetone ikke optaget i kroppen via huden og er derfor ugiftig.
self tanning skin cells

HVORDEN VIRKER SELVBRUNER MED DHA?

Når selvbruner med DHA påføres topisk låser det sig sammen med de døde hudceller i hudens overflade. Herfra reagerer det sammen med cellerne og ilten, så de for en periode bliver mørkere og giver dig et naturligt solbrunt look. Det kan tage op til 8 timer før DHA-selvbruneren har udviklet sig fuldt ud. Derfor anbefales det, at du smører dig med selvbruner med DHA om aftenen efter at have været i bad og inden du går i seng, så det kan virke i løbet af natten. Hvor mørk din hud bliver, afhænger af din egen huds egenskaber, samt hvor koncentreret indholdet af DHA er i det selvbrunerprodukt, som du anvender.

HVOR LÆNGE HOLDER SELVBRUNER?

Når først farven har udviklet sig, vil den typisk holde i op til en uge. Den vil begynde at falme så snart det øverste hudlag begynder at gendannes.

SELVBRUNER OG SOLBADNING

Ja, du kan solbade, mens din hud er brun af selvbruner! Dog er det vigtigt at huske på, at en selvbrunet hud ikke beskytter dig mod solen, og at du altid skal bruge solcreme med solfaktor, inden du opholder dig i solen. Nogle mennesker kan godt lide at anvende selvbruner inden de tager på ferie for at få et forspring på en fin glød. Ideen er, at deres naturlige solbrune farve, så vil blive indhentet i løbet af ferien.
NIVEA Q10 Firming + Radiance Gradual Tan Moisturiser

NIVEA Q10 FIRMING + RADIANCE GRADUAL TAN LOTION

Du kan opbygge en smuk sommerglød sikkert og gradvist, samtidig med at du plejer din hud, med NIVEA Q10 Firming + Radiance Gradual Tan Lotion, der kombinerer effekten af 100% hudidentisk Q10 og en fugtighedscreme med gradvis selvbruner, så din hud efterlades opstrammet, fast og med en naturlig, strålende glød. NIVEA Gradual Tan Moisturiser indeholder dihydroxyacetone og kan anvendes som din almindelige bodylotion, som samtidig opbygger en sommerglød uden at efterlade striber. Cremen kan også anvendes som selvbruner til ansigtet.

I modsætning til andre selvbrunere med DHA har denne creme en skøn sommerlig duft af rose, jasmin, fersken og blomme blandet med noter af bergamotte, grønt og violblade, så du dufter godt og undgår den normale grimme lugt af selvbruner. Prøv NIVEA Q10 Firming + Radiance Gradual Tan Body Lotion og få en fastere hud med en smuk solkysset glød helt uden fare for din sundhed.

SÅDAN PÅFØRES NIVEA Q10 FIRMING + RADIANCE GRADUAL TAN LOTION

  1. For et godt og ensartet resultat start med at vaske din hud med en dybdevirkende showergel, og giv din hud en let eksfoliering i badet. Når man smører selvbruner med DHA på en eksfolieret hud, bliver cremen absorberet hurtigere og mere ensartet.
  2. Tør din hud grundigt med et håndklæde eller lad din hud lufttørre.
  3. Påfør lotion jævnt på alle de områder af kroppen, som du ønsker skal have lidt farve og fugt. Huden er allermest fugtig lige efter badet, men kan hurtigt tørre ud. Det er derfor en god ide at smøre sig med NIVEA gradvis selvbruner efter badet, da det vil binde den ekstra fugt og give et mere strålende udseende. NIVEA Q10 Firming + Radiance Gradual Tan Lotion kan anvendes på hele kroppen og i ansigtet.
  4. Lad lotion blive helt absorberet og lad den trænge godt og jævnt ind i huden, inden du tager tøj på. Sørg for at vaske dine hænder grundigt, så du får vasket eventuelle cremerester væk. Dine håndflader absorberer selvbrunerprodukter hurtigere end resten af kroppen - og ingen ønsker at have brune håndflader!
  5. Gentag processen dagligt eller hver anden dag, så kan du forvente at opnå en fastere hud og en smuk sommerglød på bare 10 dage!