Sådan får du en blød hud

Læs mere om hudplejerutiner, vaner og produkter, der kan give dig en blød hud

SÅDAN OPNÅS EN GLAT HUD

Husk at give din hud fugt og eksfolier den, hvis du vil bevare en glat hud

Fugt

Den nemmeste måde at hjælpe og forbedre din huds sundhed. Strålende og glat hud er lig med en fugtet hud. Hud der er tør og dehydreret ser træt ud og mangler den fugt, der får den til at stråle. Sørg for at drikke rigeligt med vand for at bevare en ensartet og blød hud og for generelt at forbedre din huds sundhed. Din hud er et organ, der består af millioner af celler - disse celler består primært af vand, og uden vand kan huden ikke fungere optimalt.  Sørg for at holde din hud hydreret ved at drikke masser af vand i løbet af dagen.

EKSFOLIER FOR AT FÅ EN BLØD HUD UDEN URENHEDER

Er du i tvivl om, hvordan du opnår en blød hud, så er en god start at eksfoliere huden. Men pas på med ikke at skrubbe for hårdt, da det kan øge fedtproduktionen (talg) og medføre udslæt og alt andet end en glat hud!

Vælg derfor en mildt eksfolierende scrub som fx NIVEA Glow Rice Scrub - læs vores eksfolieringsguide for at få flere tips. Scrubben fjerner de døde hudceller, uden at irritere huden. Anvendelse af en eksfolierende handske kan også være en god måde at fjerne snavs, døde hudceller og rester af dagens makeup mv., så du kan udglatte huden. Husk altid at anvende en fugtighedscreme efter at have eksfolieret huden.

Sådan får du en glat og blød krop

Måske er du mest fokuseret på at opnå en glat hud i ansigtet med den rette rens, ansigtscreme og -serum, men du skal også give resten af din krop opmærksomhed og pleje! Nogle områder på kroppen, som fx knæ og albuer, kan være særligt tilbøjelige til tørhed.

Ligesom til dit ansigt, så er den bedste måde at opnå en glat hud på kroppen, at eksfoliere og fugte den. Vi anbefaler, at du altid smører huden med din yndlingsbodylotion, efter du har været i bad. Vi er især begejstrede for Smooth Caring Body Lotion.

Få en glat hud ved hjælp af motion

At motionere i den friske luft stimulerer blodcirkulationen og blodomløbet i din hud, så du får en rosa, frisk og glat hud. Motion kan virkelig være med til at forbedre tilførslen af næringsstoffer til din hud. Samtidig mindsker det stress og styrker dit immunforsvar. Men sørg for altid at vaske dit ansigt og din krop godt efter træning.

Lunkent vand

Når du vasker dit ansigt, så brug lunkent vand. Hvis du vasker dit ansigt i badet og vandet er for varmt, kan det fjerne fugten fra din hud og resultere i en mindre glat teint. Prøv kun at tage korte bade og rense dit ansigt med en hurtig vask, da der er større risiko for irriteret hud, hvis du udsætter den for varmt vand i længere tid.

FLERE TIPS TIL EN GLAT HUD

Du føler dig fantastisk tilpas, når du har en glat, strålende og blød hud.

VASK DINE MAKEUPBØRSTER

Vasker du jævnligt dine makeupbørster? Husk, at din blushbørste og foundationsvamp kan sprede bakterier i dit ansigt, hvis du ikke jævnligt vasker eller udskifter dem.

GLEM IKKE DINE HÆNDER

Vores hænder rører ved alt - vi overfører derfor nemt snavs fra vores hænder til vores ansigt.
Dette kan forhindre os i at få en blød hud og i stedet give urenheder og bumser.
Undgå at røre dit ansigt og sørg for, at anvende en plejende sæbe eller håndcreme, fx en af vores favoritter Repair & Care Hand Cream.
Hænder er sarte og bliver ofte glemt, når det gælder vores pleje af huden.
Hvorfor ikke have en blødgørende håndcreme stående på natbordet, så den er lige til at smøre på inden sengetid? 
Læs hele vores artikel om tørre hænder.

HVORDAN OPNÅS EN BLØD HUD? MED EN GOD NATS SØVN!

Ved at sove de anbefalede 8 timer, kan du undgå rynker og mørke rander om øjnene. Samtidig hjælper det med at holde din hud mere modstandsdygtig overfor dagens udfordringer.

Anvendelse af en natcreme kan afstresse og forynge din hud ovenpå en lang dag. Vågn op med en udhvilet, glat hud, når du anvender Q10 Power Firming Night Cream. Den indeholder to kraftige antioxidanter, Q10 og kreatin. For de bedste resultater kan du kombinere natcremen med Q10 Power Anti-Wrinkle+ Firming Eye Cream.

LÆBER

Få blød hud på læberne

Eksfolier dine læber med en af vores lip scrubs eller varmt vand og en tandbørste til at fjerne den døde hud. Herefter anbefaler vi, at du anvender en af vores læbepomader, fx Labello Hydro Care.

Læs hele vores guide om pleje af tørre læber.