En øjencreme som virker

Det er meget vigtigt at pleje huden omkring øjnene, da det kan forebygge rynker og mørke rander under øjnene. Gør dig selv en tjeneste og invester i den bedste øjencreme, så dine øjne kan blive ved med at se unge og friske ud.

Anvend øjencreme for at få øjne, der ser smukke og friske ud

Hvorfor har huden omkring øjnene brug for ekstra opmærksomhed?

 Vores øjne spiller en store rolle for vores udstråling. Det er derfor vigtigt at sørge for, at den sarte hud om øjnene får ekstra pleje. I forhold til huden i resten af ansigtet, så er huden ved øjnene meget tynd og ekstrem følsom. Der er næsten ingen talgkirtler eller beskyttende fedtlag, hvilket betyder at huden er mere modtagelig for miljømæssige påvirkninger: tør luft, solskin, søvnmangel eller usund kost kan forårsage rynker og møre rander under øjnene. 
Vi blinker op til 10.000 gange om dagen, og vores ansigtsmimik sætter også sit aftryk på huden. Fine linjer eller smilerynker kan reduceres let med de rigtige hudplejeprodukter. Når du går på jagt efter den bedste øjencreme, så vælg en med genopbyggende og revitaliserende virkning. Men husk, at det tager mere end en god øjencreme for at få strålende, smuk hud ved øjnene -  det er også vigtigt at have en sund livsstil.

Smukke øjne er tiltrækkende – så glem ikke at pleje den sarte hud omkring dem! 

Det problematiske område om øjet

Mørke rander 

Efter lange nætter med meget lidt søvn vil du næste morgen kunne se mørke rander under øjnene. Øjencremer sætter gang i hudens cirkulation og udligner væskebalancen. På samme tid styrker den vævet og stimulerer mikrocirkulationen. En concealer er god til lysne huden ved øjnene. Påfør et tyndt lag under øjnene for at få et naturligt udseende.

Hævede øjne 

Festlige nætter, kærlighedssyge eller en lang dag foran computerskærmen på arbejdet kan give tunge og hævede øjne om morgenen. Men hævelsen forsvinder som regel i løbet af dagen. Det kan hjælpe at lægge kolde skiver agurk på dine lukkede øjenlåg. 

Kragetæer 

Kragetæer eller smilerynker er fine linjer under øjnene, som ofte er de første tegn på, at din hud bliver ældre. De skyldes ansigtsmimik, miljømæssige påvirkninger eller en usund livsstil.  En fed øjencreme som fx Q10 Plus Anti-Wrinkle Eye Cream vil give huden al den fugt, den har brug for.


STYRK DIN HUDS NATURLIGE GENOPBYGNING

For at få en synligt sund hud har du brug for især én ting: masser af fugt! Efterhånden som vi bliver ældre mindskes den naturlige genopbygning af vores hudceller. Hjælp din hud med celleaktiverende ingredienser. En øjencreme med UV-filter giver ekstra beskyttelse.

Stram huden op under øjnene

Få en frisk og opstrammet hud under øjnene ved hjælp af NIVEA Hyaluron Cellular Filler Firming + Cell Activating Eye Cream, som er udviklet specielt til at fremme huden naturlige genopbygning ved at øge cellernes produktion af hyaluron og kollagen. Det mindsker rynker og opstrammer huden under øjnene.

Coenzym Q10 – energi til dine celler

Coenzymet Q10 har fantastiske egenskaber. Det giver huden mere energi, beskytter vores celler mod skadelige radikaler og øger hastigheden af vigtige fordøjelsesprocesser. NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle +Firming Eye Cream kombinerer den kraftfulde antioxidant Q10 og C-vitamin, så rynker under øjnene mindskes og huden får tilført ny energi.

Anvend øjencreme rigtigt

Øjencreme skal endelig ikke smøres på, men duppes forsigtigt på huden. Det er bedst at bruge dine fingerspidser til at duppe forsigtigt fra øjenkrogen og udaf.

TIPS OG ØVELSER TIL EN AFSLAPPET HUD OMKRING ØJNENE

Afslapning for øjnene: to øvelser, du kan udføre fra tid til anden

Foruden en god øjencreme kan du pleje dine øjne med et par minutters afslapning! Med disse øvelser vil du fremme cirkulationen i huden omkring øjet:

Blinke:

1. Placer dine tommel- og pegefingre ovenpå hinanden, så de danner formen af et par briller om dine øjne.
2. Udstræk huden omkring øjnene ved hjælp af nogle blide bevægelser op og ned.
3. Blink nu omkring tyve gange mens du mærker modstanden fra dine fingre.
4. Luk øjnene og slap af.

Klap:

1. Luk begge øjne.
2. Tryk med din mellemste finger på det dybeste punkt i øjenkrogen i omkring tre sekunder.
3. Lad øjne køre rundt to gange, mens du med fingerspidserne klapper forsigtigt på huden.

Din tjekliste: undgå rynker under øjnene

  • Husk at tage store solbriller med UV-filter på, når det er varmt og solen skinner. Solbrillerne vil beskytte dine øjne mod sollys og sikre at du ikke misser med øjnene.   
  • Hold op med at ryge! Jævnlig rygning af cigaretter udtørrer huden. Hvis huden får for lidt fugt, vil der hurtigere komme rynker. 
  • Giv din sarte hud omkring øjnene masser af fugt med en særlig øjencreme.  
  • Drik masser af vand, så huden også hele tiden får nok fugt indefra!
  • En sund kost er vigtig: forskellige grøntsager, kerner, frugter, krydderurter, naturlige olier og nødder er rige på vigtige antioxidanter, som er med til at styrke huden og forebygge rynker. 
  • Gå af og til tidligt i seng. Det vil give din hud tid til at regenerer, mens du sover.