HAMP OLIE TIL HUDEN

Udforsk hamp olie og dens fordele for huden

HAMP OLIE TIL HUDEN

Hampefrøolie, ofte omtalt som hamp olie, er en fantastisk ingrediens i hudpleje, idet den indeholder mange fordele for enhver hudtype. Udforsk vores vejledning, og lær mere om hamp olie til huden.
Hamp olie

Hvad er hemp oil?

Hampefrøolie er, som navnet antyder, udvundet af frø fra hampplanten. Det indeholder ikke THC eller andre psychoaktive egenskaber og er helt sikkert at anvende. Det er også forskelligt fra CBD-olie, der ekstraheres fra hampplantens blomster og blade.
Hemp oil

Hvad er hamp olie godt for?

Hamp olie har mange fordele og er egnet til hver hudtype:

Hamp olie til tør hud
Hampefrøolie er rig på fedtsyrer, der dybt nærer tør hud og beskytter den mod udtørring. Hvis du har kløende skæg, er hampefrøolie en god ingrediens for dig, da det er kendt for at reducere tørhed og irritation af huden.

Hamp olie til fedtet hud
Hamp olie gør underværker på fedtet hud, da den fugter huden uden at tilstoppe porerne. Hampefrøolie balancerer hudens talg produktion for at reducere glansen, hvilket kan forhindre udbrud og akne.

Hamp olie til moden hud
Hamp olie indeholder F-vitamin og fedtsyrer som oliesyre og linolsyre, som spiller en vigtig rolle i forebyggelsen af tegn på aldring af huden og som behandler fine linjer og rynker.
hemp seed oil plant
Er hemp oil godt for huden?

Hamp oliens fordele

Hampefrøolie indeholder mange næringsstoffer, som kan hjælpe på forskellige hudproblemer. Hamp olies fordele inkluderer:
hemp seed oil in a tube
1. Beroliger inflammation. Hampolie indeholder omega-6 fedtsyrer, der har antiinflammatoriske egenskaber og kan berolige eksem, akne og hud efter barbering.

2. Hjælper med at reparere solskade. Det hjælper også med at reducere UV-skader og hyperpigmentering af huden.

3. Behandler atopisk dermatitis. Næringsstoffer som omega-3 og omega-6 fedtsyrer kan hjælpe med at behandle atopisk dermatitis. Sørg for at rådføre dig med din læge først for at finde den bedste behandling for dig.

4. Hjælper dit skæg med at gro. Fedtsyrerne i olien hjælper med at styrke håret og forbedre skægvæksten. Det fremmer også ny hårvækst, hvilket kan være en fordel, hvis dit skæg er lidt ujævnt.
Hamp Hudpleje

Sådan bruger du hamp olie til huden

Hampefrøolie betragtes som en tør olie, hvilket betyder, at den hurtigt absorberes i huden og ikke efterlader en fedtet rest. Du kan bruge hampolieprodukter såsom en ansigtscreme eller hampefrøolie for sig selv. Her er nogen ideer til, hvordan du kan bruge det:

- Efter rens kan du massere et par dråber af olien på din hud, inden du fugter den
- Bland et par dråber hampolie med din ansigtscreme
- Påfør et par dråber olie på dit skæg for at nære og style det
Hemp oil

Hvilken slags hamp olie, skal jeg vælge?

Generelt er det bedst at gå efter koldpressede olier, da de indeholder flere næringsstoffer, hvorimod raffinerede olier indeholder kemikalier og er mindre gavnlige. Koldpresset hampefrøolie er mørk til lysegrøn i farven og har en nøddeagtig smag, hvorimod raffineret olie er klar og næsten ikke har nogen smag.
Hampefrøolie til huden

Andre måder at bruge hampefrøolie

1. Massér på neglene - massér en lille mængde hampolie på dine negle og neglebånd for at fremme deres styrke; dette fungerer godt for både fingernegle og tånegle.

2. Hel mindre sår og skrammer - på samme måde som andre antiinflammatoriske olier, såsom tea tree olie og kokosolie, har hamp olie en naturlig evne til at hjælpe med at genoprette revnet og sprukken hud.

3. Oral indtagelse - hampefrøolie kan også spises! Den er rig på sunde fedtstoffer som omega-3 og omega-6, som ikke kun er gavnlige for huden, men også for hjernen, hjertet og leveren. Dryp olien over salater, ristede grøntsager eller tilsæt i supper for at tilføje en nøddeagtig smag. Bare husk på ikke at opvarme olien, da dette vil medføre tab af ernæringsmæssige fordele.

Opdag fordelene ved hampfrøolie med NIVEA MEN

Oplev NIVEA Men Sensitive Pro Shaving Cream beriget med 100% naturlig hampfrøolie og E-vitamin, der beskytter huden og blødgør skægget for en glat barbering. Den lette, hurtigtabsorberende formula lindrer øjeblikkeligt tegn på stresset hud såsom irritation og tørhed, så den føles næret og beskyttet.