Spørgsmål om karbad, brusebad eller sæbe?

1. Er det skadeligt for min hud at gå for meget i bad? 
NIVEA Body Cleansing-produkterne er udviklet af eksperter og indeholder en særlig kombination af ingredienser, som plejer din hud og hjælper med at beskytte den mod fugttab. Det er ikke skadeligt for din hud at tage karbad eller brusebad. Men afhængig af din hudtype og vandets kvalitet og temperatur anbefaler dermatologer ofte, at man ikke tager karbad eller brusebad mere end 2 gange om dagen for at opretholde hudens egen balance. Hvis man har sart og tør hud, bør man holde øje med hudens reaktion og dermed finde sin egen grænse for, hvor mange gange man bør gå i bad.

2. Hvordan ved jeg, hvilket produkt der er det rigtige til mig?
Når du skal vælge et NIVEA Body Cleansing-produkt, skal du starte med at definere dine egne behov og ønsker og så kombinere dem med dine favoritdufte og den stemning, du gerne vil opnå! Vores cream shower-produkter kan opdeles i de plejende NIVEA Cream Shower Gels, som er den perfekte plejende følgesvend i dagligdagen, og de forkælende NIVEA Cream Shower Gels med særlige dufte, som giver dig lidt ekstra nydelse og er garant for lidt luksuriøs ”mig-tid” samtidig med, at de plejer din hud. Hvis du længes efter en følelse af friskhed, så er de transparente showergels det helt rigtige produkt til dig. De transparente showergels med små perler kombinerer friskhed og pleje, idet perlerne indeholder olie. Hvis du foretrækker et karbad, er NIVEA Cream Care Bath med den originale NIVEA-duft og de originale plejende ingredienser et godt valg. Hvis du har mere specifikke behov (peeling, meget tør eller sart hud), er NIVEA Body Cleansing det helt rigtige valg. Og derefter er det blot et spørgsmål om at vælge den duft, du bedst kan lide, i den kategori du vælger.

3. Hvordan plejer NIVEA’s renseprodukter til kroppen min hud?
For at sikre den bedste pleje indeholder hele NIVEA Body Cleansing-serien nogle ganske milde overfladeaktive stoffer, og anvendelsen af disse på huden er dermatologisk godkendt. De fleste af produkterne er pH-hudneutrale. Derudover er en række af produkterne udviklet til at pleje meget tørre hudtyper. For eksempel er vores NIVEA Supreme Touch Cream Shower med sheasmør og macademiaolie eller NIVEA Crème Care Shower med olier og et provitamin fra den originale NIVEA Creme velegnede hertil.  Vores produkter til særligt sart hud, som for eksempel den meget milde NIVEA Sensitive Balance Shower med naturligt kamilleekstrakt og bisabolol og en mild og moderne duft, er udviklet specielt til den mest sarte hud for at sikre skræddersyet, mild rens og pleje.

4.  Hvor meget skal man bruge af produktet til et karbad, når der ikke står noget på etiketten?

Hvad der svarer til en skefuld eller to (maks. 30 ml) i vandet er tilstrækkeligt, men hvis man ønsker mere skum eller en kraftigere dosering, kan man sagtens bruge mere.

5. Kan jeg også bruge NIVEA's renseprodukter til kroppen, i mit hår? 
Ja, generelt set kan NIVEA Shower-produkterne godt bruges til håret også. NIVEA Men Shower-produkterne er for eksempel udviklet særligt til både krop, ansigt og hår. For disse er produkternes gavnlige effekt på håret godkendt af tests udført af mænd, der har brugt produktet. Alle vores NIVEA Body Cleansing-produkter er dog hovedsageligt udviklet til at opfylde din huds behov.
For at pleje dit hår bedst muligt anbefaler vi NIVEA Hair Care-serien, hvor der findes en lang række forskellige shampooer og hårplejeprodukter, der passer til forskellige hårtyper. Især længere, farvet og/eller skadet hår har brug for særlig pleje og derfor særlige ingredienser. Hvis det er tilfældet, så anbefaler vi for eksempel NIVEA Intense Repair Shampoo, NIVEA Color Care & Protect Shampoo eller NIVEA Diamond Gloss Shampoo.

6. Hvilket NIVEA renseprodukt til kroppen er bedst, hvis man har meget sart hud under en graviditet?

Under en graviditet kan huden godt ændre sig i takt med, at hormonerne påvirker kroppens væskebalance, og huden stresses til grænsen. Det er nu, din hud skal yde sit allerbedste. Højere hormonniveauer og den stress, huden oplever ved udstrækning, kan føre til en følelse af tør hud. Sørg for ikke at tage for lange bade i meget varmt vand, da det er med til at udtørre huden. Brug i stedet de plejende produkter fra NIVEA Body Cleansing-serien som for eksempel NIVEA Creme Care Shower, NIVEA Crème Soft Shower eller den meget milde NIVEA Sensitive Balance Shower med naturligt kamilleekstrakt og bisabolol. Vi kan også varmt anbefale vores NIVEA Natural Shower Oil med 55% naturlige olier, som hjælper til at bevare hudens elasticitet.

7.  Hvorfor kommer der revner i et stykke håndsæbe?

Dette problem kan desværre opstå med alle håndsæber efter længere tids brug. Revnerne opstår, når håndsæben bliver våd og derefter ligger og bliver tør i længere perioder uden at blive brugt. Men revnerne har ingen betydning for produktets rensende effekt. Det eneste, der kan ske er, at der kan samle sig skidt i revnerne, som kan give mørke pletter i sæben, hvilket ikke ser så pænt ud.

Har du flere spørgsmål?

Kontakt os via vores online kontaktformular.

 

Kontakt Os

product-stage-bg

For en fantastisk oplevelse i karbadet og under bruseren