BOOST DIN HUD

"NIVEAs første kombination af Q10 og ren C-vitamin nogensinde: Hjælper hudcellerne med at optage op til 50 % mere ilt* om natten, så huden føles friskere og glattere. Prøv den banebrydende teknologi, og få chancen for at teste den selv!*In vitro-tests"

Boost din hud

Gemmer du dig, fordi din hud ser træt ud? Få din glød tilbage!

Prøv den første kombination af Q10 og ren C-vitamin i den nye NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy ansigtsplejeserie, som hjælper huden med at absorbere op til 50 % mere ilt, mens du sover, så din hud ser både friskere og mere livlig ud om morgenen!


Sov med C-vitamin

For første gang nogensinde kombinerer NIVEA to effektive ingredienser: det energitilførende Coenzym Q10 og det supereffektive, rene C-vitamin.

Kombinationen – som anvendes i NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream og Eye Treatment – øger hudens optagelse af ilt med op til 50 procent og understøtter hudens naturlige regenerering, mens du sover. Booster hudcellerne om natten, så du kan få din glød tilbage.

EFFEKTIV REN C-VITAMIN

Ren C-vitamin er en yderst effektiv antioxidant, som har en opkvikkende virkning på huden og er en stærk allieret mod frie radikaler. Frie radikaler – som dannes gennem UV-stråling og forurenende stoffer fra omgivelserne – er en af hovedårsagerne til, at huden ældes.

EFFEKTIV COENZYM Q10

Coenzym Q10, som dannes naturligt i huden, fungerer som en energikilde for huden. Q10 understøtter gendannelse af hudceller og kollagensyntese, der hjælper huden med at forblive glat og bekæmpe rynker.

STRÅLENDE HUD MED OPKVIKKENDE HUDPLEJERUTINE

Din hud har sin egen biorytme og har brug for beskyttelse og fornyet energi med en 24-timers rutine med dag-, nat- og øjencreme.

DAGPLEJE

Din hud har brug for beskyttelse mod miljømæssige påvirkninger og UV-stråling i løbet af dagen. Den nye NIVEA Q10plusC Energy Day Care med SPF 15 er ideel til at forebygge rynker og hjælper med at give træt hud en frisk glød.

NATPLEJE

Huden kan meget bedre optage fugt om natten. Derved repareres huden, samtidig med at dens egne anti-oxidant-egenskaber styrkes, og energidepoterne genopfyldes. NIVEA Q10plusC Energy Skin Sleep Cream med Q10 og ren C-vitamin er udviklet specielt, for at huden skal kunne ånde "dybt" om natten* og for effektivt at understøtte hudens evne til at regenerere.

ØJENPLEJE

Du har brug for mere end bare en dag- og natcreme til din allround-hudpleje. Dette skyldes, at huden omkring dine øjne er meget tynd og sensitiv. Den nye NIVEA Q10+C Energy Skin Eye Cream tilfører ekstra fugt, hjælper med at forebygge fine linjer og rynker og giver huden fornyet liv, så dine øjne stråler af liv om morgenen. *In vitro-tests


Oplev NIVEA Q10PlusC Energy Range


Vores tip til mere energi

Når du er fuld af energi, er det afspejlet i dine øjne, der stråler, og din hud, der ser friskere og mere vågen ud. Med de rigtige vaner kan du bevare din smukke udstråling. Se vores tip, og glem alt om at skjule dit ansigt!

FÅ EN BEDRE SKØNHEDSSØVN MED TRE SIMPLE ÆNDRINGER:

Sørg for at få fred og ro

Soveværelset skal være det rum i boligen, hvor der ånder mest ro. Hvis vinduet vender ud mod gaden, er lydisolerende glas eller ørepropper dine bedste venner!

Sluk for lysene

Mørke fremmer produktionen af hormonet melatonin, som regulerer kroppens dags- og natterytme. Gode persienner eller gardiner eller måske endda en øjemaske hjælper med at holde gadebelysningen ude.

Tag en kop sovevenlig te

Undgå kaffe og cola inden sengetid, slut aftenen af med en afslappende kop urtete og lidt afslappende musik!

FÅ MERE ENERGI I LØBET AF DAGEN:

Hold pauser

Hvis du holder fem minutters pause hver time, kan du opnå de samme resultater på kortere tid end dem, der slet ikke holder pauser. Det vil også få dig til at føle dig mere afslappet!

Brug dine fødder

Når vi bevæger os, producerer vores krop lykkehormonet serotonin. Hvis du ikke kan finde tid til en løbetur, kan du tage de korte distancer til fods eller vælge trapperne frem for elevatoren.

Masser af latter

Gode venner er de bedste energiboostere! Korte telefonsamtaler eller aftaler med dine bedste venner jager stress og bekymringer væk og øger dit velvære.


NIVEAs eksperter besvarer alle dine spørgsmål

I 55 år har NIVEAs eksperter forsket og udviklet nye banebrydende produkter inden for aldersforebyggende hudpleje, herunder studeret hudens naturlige beskyttelsesmekanismer og udviklet understøttende formler ved at arbejde med hudens biologi. Se vores svar på alle dine spørgsmål om de bedste aldersforebyggende formler, der giver huden fornyet liv og efterlader den smuk og strålende.

1. Hvordan adskiller NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy sig fra andre produkter?


Frie radikaler fra omgivelserne såsom UV-stråler og luftforurening skader vores hud og får den til at se ældre ud før tid. De angriber cellevæv og forstyrrer cellernes funktion. For at beskytte vores hud mod de frie radikale har vi brug for anti-oxidanter.  NIVEA Q10plusC Energy kombinerer to supereffektive antioxidanter: Hudens eget Q10 og C-vitamin. Denne synergi giver øget beskyttelse mod cellestress og frie radikaler.

2. Hvordan virker Coenzym Q10 på huden?
Q10 er et coenzym, der dannes naturligt i hudens celler, og som fungerer på to forskellige måder: som energikilde og som anti-oxidant. Q10 er en nødvendig komponent i produktionen af energi i hudens celler og understøtter alle essentielle processer i cellerne fra gendannelse af celler til kollagensyntese. Derudover beskytter Q10 anti-oxidanter mod frie radikaler, som skader hudcellerne og er en af årsagerne til tidlig ældning af huden. Mængden af Q10 i huden reduceres imidlertid med årene. NIVEA Q10plusC Energy hudplejelinje øger mængden af Q10 i huden.

3. På hvilken måde fremmer C-vitamin de positive virkninger af Coenzym Q10?
Coenzym Q10 er endnu mere effektivt kombineret med C-vitamin. Denne supereffektive kombination beskytter hudcellerne, understøtter hudens genopbygning og øger optagelsen af ilt i hudcellerne. Undersøgelser har vist, at kombinationen af Q10 og C-vitamin booster metabolisme, mere end Q10 gør alene. Derved kan huden bedre ånde "dybt" om natten.

4. Hvilken effekt har C-vitamin på vores hud?
Ren C-vitamin er en yderst effektiv anti-oxidant med mange positive effekter på huden. Derudover forbedrer ren C-vitamin hudens struktur ved at styrke hudens papillaedensitet. Dette gør, at huden kan transportere flere næringsstoffer og ilt til dermis ("læderhuden") og hjælper på den måde også med at forebygge rynker.

5. Hvordan anvender og opbevarer man bedst plejeprodukter med C-vitamin?

Selvom aluminiumsbeholderen beskytter produkterne mod udsættelse for ilt og lys, skal produktet lukkes omhyggeligt straks efter hver brug for at reducere kontakt med luft til et minimum. Derudover anbefaler vi, at du tørrer åbningen af efter hver brug, inden beholderen lukkes igen.

6. NIVEA Q10plusC Energy Skin Sleep Cream giver hudcellerne mulighed for at ånde "dybt". Hvorfor er dette så vigtigt?

Kombinationen af det energitilførende coenzym Q10 og ren C-vitamin er med til at øge den såkaldte "cellulære respiration". Beiersdorf Skin Research har bevist dette gennem omhyggelige undersøgelser af hudceller. Processen fremmer tilførslen af energi til hudcellerne, som har brug for den for at styre de nødvendige metaboliske funktioner såsom reparationer. Dette hjælper huden med at bekæmpe tidlig ældning.

7. Askorbinsyre, bedre kendt som C-vitamin, er en organisk syre. Vil den kunne skade huden?

Askorbinsyre er en svag syre, og produktets pH-værdi ligger i den neutrale ende. Syren medvirker til, at produktet med en koncentration af C-vitamin, er supereffektivt og samtidig behageligt for huden. Som alle andre NIVEA-produkter er denne formel testet grundigt, og dens høje hudkompatibilitet er dokumenteret ved videnskabelige undersøgelser.

8. Hvorfor er det så vigtigt at bruge forskellige produkter til hudplejerutiner med dag-, nat- og øjencreme?

Ikke to dage i en kvindes liv er ens, og hver dag har sin helt egen rytme. Derfor har vi brug for 24-timers hudpleje: Huden har brug for beskyttelse mod de miljøpåvirkninger og UV-stråler, den bliver udsat for i løbet af dagen. Om natten har den derimod brug for aktive ingredienser, der understøtter hudens regenerering. Huden omkring øjnene har til gengæld brug for mere intensiv fugtning og beskyttelse med hudpleje med meget lette produkter, da den er enormt sensitiv og har nemmere ved at danne rynker.