NIVEAS NR. 1 FORMEL TIL BEHANDLING AF ALLE TYPER AF PIGMENTPLETTER

Siden lanceringen af vores Anti-Spot-serie har vi udvidet vores LUMINOUS630® -serie med nye serummer, der er specielt formuleret til at reducere forskellige typer af pigmentpletter. Med tillid fra mere end 1 million kvinder globalt er disse behandlingsserummer et must-have for kvinder, der ønsker at befri deres hud fra pigmentpletter.

BAG LUMINOUS630® - NIVEAS NR. 1 INGREDIENS MOD PIGMENTPLETTER

Efter 10 års grundige undersøgelser og test af 50.000 molekyler fandt vi en måde at revolutionere behandlingen af pigmentpletter med vores patenterede ingrediens, LUMINOUS630®.  Undersøgelsen af vores ingrediens mod det enzym, der danner melanin i vores hud, viste at LUMINOUS630® var det bedst-præsterende molekyle. Nu som en del af vores serum-serie mod pigmentpletter, arbejder LUMINOUS630® på celleplan for at genoprette melaninproduktionen og behandle pigmentpletter. 

Dets dobbeltvirkende formel virker på eksisterende pigmentering for atmindske pigmentpletter og reducere deres størrelse samt balancere ny pigmentproduktion for at forhindre genoptræden af pigmentpletter. Vores serie mod pigmentpletter har vist sig at være effektiv til at reducere forskellige typer af pigmentpletter såsom alderspletter, pigmentpletter efter akne og pigmentpletter forårsaget af hormonel ubalance, med de første synlige resultater efter kun 2 ugers brug.

REDUCÉR PIGMENTPLETTER OG FÅ STRÅLENDE HUD MED EFFEKTEN AF LUMINOUS630®

FØR OG EFTER BEHANDLING AF PIGMENTPLETTER

 

FØR DE 2 UGER

Den patenterede ingrediens LUMINOUS630® arbejder på celleplan i huden fra dag 1 for at reducere pigmentpletter.
 

2 UGER

Første synlige resultater af reduktionen af pigmentpletter.
 

8 UGER

Synligheden af pigmentpletterne er reduceret med 50%.
 

12 UGER

Op til 71% færre synlige pigmentplettter.

LAD RESULTATERNE TALE FOR DEM SELV - LUMINOUS630® TIL ALLE TYPER AF PIGMENTPLETTER

Vi rekrutterede kvinder, der lider af pigmentpletter, alderspletter eller pigmentpletter efter akne, og bad dem om at bruge vores ekspertserum i 12 uger. Inden behandlingen startede, inviterede vi dem en tur ind forbi vores NIVEA-laboratorium og derefter hver 4. uge for at måle udviklingen i reduktionen af deres pigmentpletter. Dette kunne vi måle ved hjælp af specielle kameraer med en høj opløsning. Resultaterne taler for sig selv: kvinderne så konstante forbedringer i løbet af de 12 uger, hvor de oplevede at få en mere ensartet og strålende hud.

 

 

BEFRIELSENS ØJEBLIK

Oplev øjeblikket af befrielse, da disse kvinder så resultaterne af deres behandling efter 12 uger, for første gang.

VEJLEDNINGSVIDEOER

VEJLEDNINGSVIDEO TIL BEHANDLING AF ALDERSPLETTER

  1. På ren hud masseres 1-2 pump af NIVEA LUMINOUS630® Advanced Spot Treatment eller Anti-Age & Spot Serum blidt ind i ansigtet inden din daglige hudplejerutine.
  2. Massér forsigtigt serummet ind i hele dit ansigt.
  3. Anvend to gange dagligt. Én gang om morgenen og en gang mere om aftenen inden din aften-hudplejerutine.

VEJLEDNINGSVIDEO TIL BEHANDLING AF PIGMENTPLETTER EFTER AKNE

  1. På ren hud masseres 1-2 pump af NIVEA LUMINOUS630® Post-Acne Marks Serum blidt ind i ansigtet inden din daglige hudplejerutine.
  2. Massér forsigtigt serummet ind i hele dit ansigt.
  3. Anvend to gange dagligt. Én gang om morgenen og en gang mere om aftenen inden din aften-hudplejerutine.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

VIRKER BEHANDLING MOD PIGMENTPLETTER RENT FAKTISK?

NIVEAs LUMINOUS630® har dokumenteret effekt til at behandle pigmentpletter, med de første synlige resultater efter kun 2 ugers konsistent brug. Vores ingrediens,LUMINOUS630®, arbejder sammen med huden på celleplan for at afbalancere pigmentering og reducere synligheden af forskellige typer af pigmentpletter. Vores NIVEA LUMINOUS630® Advanced Spot Treatment Serum er verdens nr. 1 serum mod pigmentpletter og har vist sig at være effektivt for mere end 1 million kvinder globalt.

ER DER NOGLE BIVIRKNINGER VED BEHANDLING AF PIGMENTPLETTER?

NIVEA LUMINOUS630® serummer er specielt formuleret til at behandle alle typer af pigmentpletter samtidig med at pleje huden. LUMINOUS630® har dokumenteret effekt, da den arbejder i huden på celleplan for at afbalancere pigmentering. NIVEAs patenterede LUMINOUS630® -serumer har fugtgivende og nærende formler, der udglatter huden, og efterlader en mere glat og strålende hud uden bivirkninger.

HVOR LANG TID TAGER DET FØR BEHANDLINGEN AF PIGMENTPLETTER VIRKER?

Oplev allerede de første synlige forbedringer efter kun 2 uger med NIVEA LUMINOUS630® Advanced Spot Treatment Serum. Efter 8 uger er synligheden af pigmentpletter reduceret med 50%, og efter 12 uger er pigmentpletterne 71% mindre synlige.

ER PIGMENTPLETTER EFTER AKNE PERMANENTE?

Pigmentpletter efter akne er ikke altid permanente, men de kan tage flere år om at forsvinde, hvis de ikke behandles. For at fremskynde denne proces kan du behandle pigmentpletterne med produkter mod pigmentpletter såsom  NIVEA LUMINOUS630® Post-acne Marks Serum eller NIVEA LUMINOUS630® Advanced Spot Treatment Serum begge arbejder med pigmentpletter på celleplan. Pigmentpletter kan blive mørkere med solens påvirkning, så det anbefales at bruge solbeskyttelse dagligt.