q10-power-range-header-image

HVAD ER DIN INDRE STYRKE?

Nyt look. Ny formel. Ny styrke.

NIVEAS BANEBRYDENDE TEKNOLOGI
NU TIL SENSITIV HUD

For første gang nogensinde, har NIVEA skabt en effektiv anti-age creme til sensitiv hud, med de effektive egenskaber fra Q10 og keratin – uden parfume.

Der er yderligere tilføjet lakridsekstrakt i cremen som betyder, at følsom hud beroliges, da stoffet fungerer anti-inflammatorisk og samtidig indeholder antioxidanter.

q10-power-range


Hvad får dig til at føle dig stærk?


Vælg din hudtype

normal-to-dry-skin

Den normale til tørre hud er glat og smidig med en sund blodcirkulation. Huden lider heldigvis ikke af overfølsomhed, men har stadig brug for fugtighed og beskyttelse for at bevare sin sunde glød.

sensitive-skin

Følsom hud har det med at reagere kraftigt på vind, kulde, stress eller noget så simpelt som de forkerte hudplejeprodukter. Huden reagerer straks på ovenstående påvirkninger, fordi den naturlige beskyttelsesfunktion er sat ud af kraft. Huden kræver nu en meget blid og skånsom behandling.


Hvad gemmer sig indeni

Forskerne hos Beiersdorf var de første til at undersøge Q10's effekt på huden. Ved hjælp af naturinspirerede ingredienser har vi skabt en effektiv anti-rynkeserie med dokumenteret effekt, der lader din huds naturlige skønhed skinne igennem – og hjælper dig med at finde din indre styrke.

Q10

HUDENS EGEN ANTI-ALDRINGSINGREDIENS

Q10 er et naturligt forekommende co-enzym i alle kroppens celler. Co-enzymet er essentielt for hudens energifunktion, der bl.a. varetager grundlæggende funktioner som regenerering og reparation.

KREATIN

HUDENS ENERGIDEPOT

Kreatin er et nitrogenholdigt stof bestående af 3 aminosyrer: L-arginin, glycin, og L-methionin. Kreatin produceres i leveren, nyrerne og bugspytkirtlen, og hjælper med at forsyne kroppens celler med energi.

UVA/UVB

BESKYTTELSE MOD SOLBETINGET ALDRING

Ultraviolet lys (uv-lys) er stråler fra solen, som ikke kan ses med det blotte øje. Uv-lys kan trænge ind i huden og forårsage skader. Solcreme beskytter din hud mod skader forårsaget af uv-stråler.

LAKRIDSEKSTRAKT

PERFEKT TIL FØLSOM HUD

Licochalcone A er en naturlig antioxidant der beskytter huden fra forurenende stoffer og HEVL, mens en hudvenlig pH-værdi giver en fysiologisk balance.

ALGEEKSTRAKT

EFFEKTIV HJÆLP TIL KOMBINERET HUD

Havalger er en velkendt ingrediens i hudplejeprodukter. I mange århundrede har forskellige kulturer rundt om i verden brugt havalger til hud-, hår- og skønhedspleje.

HYALURONSYRE

HJÆLPER MED AT BEVARE UNGDOMMENS FUGTBALANCE

Hyaluronsyre dannes på naturlig vis og har en unik evne til at binde og bevare vandmolekyler i kroppen. Hvert eneste molekyle med hyaluronsyre er i stand til at binde op til 1.000 gange sin egen vægt i vand.