En kvinde vises, der prøver mange forskellige aktiviteter og derefter fjerner sin makeup med NIVEA Micellar Water.

NY NIVEA MICELLAR WATER - FJERNER MAKEUP GNIDNINGSFRIT

"Den NYE gnidningsfrie formel af NIVEA Micellar Water er nu beriget med Amino Acid Complex, der effektivt fjerner makeup, snavs og sved ... uden at forårsage irritationer! Til din ekstra effektive, men ekstra skånsomme ansigtsrensning. "

MERE SKÅNSOM RENS MED AMINO ACID COMPLEX

Den beviste kraft af miceller går nu hånd i hånd med skånsomme aminosyrer. Vores nye gnidningsfrie formel fjerner alle spor af makeup, snavs og urenheder med blot nogle få lette strøg - så der er ingen gnidning nødvendig. Se selv, hvordan den NYE generation af NIVEA Micellar Water fjerner alle spor af makeup uden gnidning.

INGEN GNIDNING – MED EN NY GENERATION AF NIVEA MICELLAR VAND

Der er en NY NIVEA Micellar Water til enhver hudtype! Vores nye formel med Amino Acid Complex renser så effektivt, at du ikke behøver at gnide. Den trækker forsigtigt makeup-partikler ud, så din hud kan ånde igen. Forsigtigt rens hele dit ansigt, lukkede øjne og læber med en fugtet vatrondel og vær klar til at gå ALL IN igen og igen.

BEROLIGENDE

Bliver din hud let irriteret? Fortvivl ikke, den nye NIVEA Micellar Water er nu beriget med skånsomt Amino Acid Complex. Den fjerner din makeup mere effektivt end nogensinde og efterlader din hud fugtet og beroliget.

GÅ ALL IN!

Kast dig ud i livet med begge hænder, om det så betyder at blive svedig, beskidt eller ekstra skinnende. Fjern det efterfølgende med den NYE NIVEA Micellar Water - helt gnidningsfrit!

FAQ

HVAD ER AMINO ACID?

Aminosyrer er en naturlig del af huden og understøtter hudens fornyelse samt opretholder en god og sund hud. De bidrager til hudens struktur, fugtbalance og reparation. Derfor har vi inkluderet aminosyrer i vores NIVEA Micellar Water med Amino Acid Complex, så det efterlader din hud perfekt fugtet og låser fugten inde i din hud, hvilket giver den plejende effekt.

HVAD ER MICELLAR WATER?

Micellar Water er en alt-i-én makeup-fjerner, der bruger miceller (milde overfladeaktive stoffer) til rensning. Micellerne grupperer sig sammen og fungerer som magneter, der trækker snavs og olie væk fra huden. Når du bruger Micellar Water med en vatrondel, klæber snavs og olie i micellerne til vatrondellen, hvilket efterlader din hud ren og frisk.

HVORFOR SKAL DU BRUGE MICELLAR WATER?

Micellar Water er mere skånsomt end mange andre typer af ansigtsrens. Derfor er Micellar Water velegnet til alle hudtyper, især dem med sensitiv eller tør hud. De fleste typer af Micellar Water indeholder også ingredienser med specielle egenskaber, der giver ekstra fugt eller beroliger huden.

HVORDAN BRUGER MAN MICELLAR WATER?

Start altid med at vaske dine hænder, inden du renser dit ansigt, for at undgå at få ekstra snavs på din hud. Fugt en vatrondel med Micellar Water og lad den hurtigt absorbere. Når vatrondellen er grundigt fugtet, kan du forsigtigt tørre den over dit ansigt. For at fjerne øjenmakeup skal du holde vatrondellen med let tryk over øjet i et par sekunder for at give micellerne tid til at opløse makeuppen. Gentag om nødvendigt.

Genanvendelige vatrondeller er et godt valg!

TONER ELLER MICELLAR WATER?

Micellar Water kan bruges som en ansigtsrens, makeup-fjerner, toner og fugtighedscreme, alt i én. En toner kan dog ikke bruges som ansigtsrens eller til at fjerne makeup. En toner bruges kun efter rensning for at genoprette hudens pH-værdi og forberede den til serum og dagcreme, for eksempel.